Dağda bayırda binilebilecek scooter varmı acaba?
Yoksa en basit cross motosiklet ne olabilir
Dağda bayırda binilebilecek scooter varmı acaba?
Yoksa en basit cross motosiklet ne olabilir
cross dioon scooter diyon anlamadımki ben sen ne diyon ...
hehe cross scooter En basit derken düşük cc diyorsan Kanuni cheetah var ama kimden duyduysam sorunlu.. Ya da zongshen cross ve asyanın 200 cc crosları var....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Neden hemen dalga geçiyorsunuz ki? Bilmemek değil öğrenmemek ayıp değilmiydi.
Biz birkaç pinpon arkadaş birer motor edinip şehir dışında ufak geziler planlıyoruz.Bu yüzden ara sıra girebileceğimiz patikalarda sıkıntı çekmiyeceğimiz scooter varmı diye araştırıyoruz.
Hoşuma gitti, dalga geçmedim, üzülme.. Scooter la dağ bayır gezenlerde var ayrıca.. ;)
scooter her yerde gidiyoo walaa al bi denee
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
bws 100 var hem lastikleride kalın kolay kolay kaymaz patika yollarda benimki bi altarnatif fazla anlamam ama aklıma bu geldi
marwel114 Arkadaşıma çok teşekkür ederim.Yamaha bws ye baktım çok beğendim.
(Diğer arkadaşlara da teessüf ederim )
dağda barıyda diyorsun istediğin yerde bin ama scooter nazik olduğu için dağa bayıra pek gelmez yamaha bws olabilir
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
pardon yaa ben sattığımda 10 ykr yakıyodu valla
ama şimdiki fiyatlara göre tekrar hesapladığımda 11 ykr çıktı
eski parayla 110 bin lira
bende bws den önce cygnus vardı o ne kadar yakıyor şu an?
rica ederim lafı olmazzz
bu arada bana marwel diyebilirsiniz, 114 ü mecburiyetten koydum ya da bunların dışında Cihan da diyebilirsiniz
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Başlığı okuyunca " benim gibiler de varmış" dedim hemen
Scooter ile dağ bayır gitmek inanılmaz keyifli oluyor. (Crosslar nasıl zevklidir kimbilir)
Yamaha BWS'den her yönü ile daha üstün olduğunu iddia ettiğim Agility'nin dağ bayır konusunda da iyi olduğunu iddia ediyorum he he
hemde km'de 75-80 kuruş yakıyor.
Agility'i sırf bunun için satmayı istemiyorum bakalım...
Karşıda gözüken patikadan nasıl çıktım sizce? (yolda gayet temiz idi)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Agility'e şimdi baktım da sanki yamaha bws ye göre daha narin görünüyor.
Yinede ASM arkadaşa teşekkür ederim.
qwertyuıop kardeş gördünmü?Arayan bir şeyler buluyor.
heee var arkadaş, Foresight alıyorsun hemen ve bendeniz gibi dağa bayıra sürüyorsun
Poturdak
Agility'i satarsamda Hyosung'un yan grenajları sökerek bu gezilere devam diyorum (altı daha yüksek olur hatta Agility'den)
Zaten çakıl vs. yerlere girmiyorum.Çokta zor olmuyor.(gerçi scooterın rahatlığı olmaz)
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
halen varmı bilmiyorum ama 1999da hatay iskenderunda görmüştüm son derece güvenilir bir marka italjet yedek parça durumunu bilmiyorum 180cc piyasada bulabilirsen buna cros scooter diyebilirmiyiz?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)