slm arkadaslar yarın fuardan bı mont almak istiyorum bugun mağazaları gezdim biraz ama kafam karıstı tavsiye edebılecegınız uygun bı mont varmı simdiden tesekkur ederım
slm arkadaslar yarın fuardan bı mont almak istiyorum bugun mağazaları gezdim biraz ama kafam karıstı tavsiye edebılecegınız uygun bı mont varmı simdiden tesekkur ederım
Bence hemen yarın alma.İlk gün pek indirim yapacaklarını sanmam.Cmt ve pazar alışveriş için mantıklı ama erken damlamak lazım.Tavsiyeye gelince,İxon'un yağmur geçirmediği iddia edilen montunu almıştım ama gayet güzel içeri alıyo suları.MT'nin standını bulursan patron belki bize indirim yapan kaliteli markalar bağlar ve yardımcı olabilir.(tahmin ve dilek)
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
oguz abiye katılıyorum pazarı bekle hem orda illa sana yardımcı olucak bi arkadaş bulursun
bende held yagusa mont aldım kimi alman kimi çin diyodu ama pakistan yapımıymış mont bunu gorunce için rahatladı bu konuda çok iidr cunku pakistan son gunlerde hergun kullandım o montu yagmurlarda ardarda hiç su fln almadı ama monttan kayan su pantolana akıyo bu ciddi bi rahatsızlık veriyo alabilirsen altınada bişey al derdim
true love..
Drift Religion
tamam tesekur ederım yarın bı gıderım ama almak ıcın pazara kadar beklerım herhalde zaten motorum burda degıl mont bı ısıme yaramaz sımdılık
www.feyizoglu.com a bak istersen orada uygun montlar var
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
bende deri montmu yoksa tekstil mont arrasında kaldım.feyzoğlundan http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44529 bu montu beyendim,tekstil ürünü.beyazıt kapalı carsıda dana derisinden 200ytl korulamı deri montlarda var.deri mont kısın cok iyi ama yazın insanı yakar.tekstil ürünüde güzele benziyor rahat.ben arada kaldım hangisini alayım.akıl verirmisiniz.
Bende bunu kullanıyorum
Motora yalnız yazın bindiğim için yazlık mont
Revit ve held tavsiye ederim marka olarak.
Bende feyizden aldım sorun yaşamadım
mont da revit en güzeli.. Kişisel kullanım için...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Dreal üzerindeki mont revit-ti monte carlo modeli 4 mevsim kullanbiirsin iç astar çıkıyo
yazın biraz terletiyo ama bende kullanıyorum çok kullanışlı tavsiye ederim.
Bu arada eminönü doğubank pasajı sokağında özen motordan aldım en uygun fiyat
ve kredi kartına taksitlendirmede yapıyorlar bir bak istersen.
bikac arkdasımda bu held6666 air mesh onerdi.nasıl memnunmusun rüzgar iyyormusun.en korktuğum sey göğüsümden rüzgar yemek.bronşit olursam babam o motoru evin onunde yakar walla ondan deriye yoneldim bu montun iyi kotu yonlerini acıklarsan bana cok memnun olurum
senin montan temin edilemiyomus yaw hem zaten bana gore fazla tuzlu.200 kadar butcem var gecen pınarın ıslatma organizasyonunda sana cvp yazamadım kusura bakma daha pazartesi okuyabildim.sadece işyerinden internete girebiliyorum.baska bi organizasyonda bulusurz işallah.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)