Arkadaslar sizinde farketceginiz uzere uzun suredir forumda gözükmüyorum. Bunun 1.sebebi planör milli takımındaki ucuslarımdı. Bu arada ÖSS ye girdim ve Ukrayna Ulusal Teknin Üniversitesi Ucak mühendisligi bölümünü kazandım ve Ukraynaya geldim. Geldikten 2gün sonra yurtda odamda simulatorde ucus yaparken odamıza 2arkadas daldı daha önce tanısmıyorduk. Simulatoru görünce ilgilerini cekti. Tanıstık 2sinin ismide görkemdi. 2siylede konustuk basta havacılıktan girdik ve görkemlerden birisi benim ucus egitimlerimin basında devrem olan çok yakın arkadasım handenin arkadası cıktı. Ardından Laf döndü dolastı motosiklete geldi 2 görkemde motorcuydu. Görkemlerden 1isi motorunun fotografını gösterdi. Bir CBR125di bende benim beygirim CRile cekilmis bikaç fotografımı gösterir göstermez. Ben bu fotoları gördüm dedi biraz konustuk daha önce MT formunda epey konusmus oldugumuzu farkettik. Görkem sizin tanıyacagınız nicki ile gorkeMdi Ukraynada ilk MT bulusmasını gerceklestirdik. Daha sonraki günlerde dahada iyi tanıstık ve 2görkemde kendi odalarından cıkarak benim odama yerlestiler simdi her dk beraberiz. Güzel bi tanısmaydı sizlerle paylasmak istedim...