Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

MT'nin en uzak noktadaki bulusması

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2001 HONDA CR250R
    Arkadaslar sizinde farketceginiz uzere uzun suredir forumda gözükmüyorum. Bunun 1.sebebi planör milli takımındaki ucuslarımdı. Bu arada ÖSS ye girdim ve Ukrayna Ulusal Teknin Üniversitesi Ucak mühendisligi bölümünü kazandım ve Ukraynaya geldim. Geldikten 2gün sonra yurtda odamda simulatorde ucus yaparken odamıza 2arkadas daldı daha önce tanısmıyorduk. Simulatoru görünce ilgilerini cekti. Tanıstık 2sinin ismide görkemdi. 2siylede konustuk basta havacılıktan girdik ve görkemlerden birisi benim ucus egitimlerimin basında devrem olan çok yakın arkadasım handenin arkadası cıktı. Ardından Laf döndü dolastı motosiklete geldi 2 görkemde motorcuydu. Görkemlerden 1isi motorunun fotografını gösterdi. Bir CBR125di bende benim beygirim CRile cekilmis bikaç fotografımı gösterir göstermez. Ben bu fotoları gördüm dedi biraz konustuk daha önce MT formunda epey konusmus oldugumuzu farkettik. Görkem sizin tanıyacagınız nicki ile gorkeMdi Ukraynada ilk MT bulusmasını gerceklestirdik. Daha sonraki günlerde dahada iyi tanıstık ve 2görkemde kendi odalarından cıkarak benim odama yerlestiler simdi her dk beraberiz. Güzel bi tanısmaydı sizlerle paylasmak istedim...
    Motocross 4ever

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    her dakika beraberiz derkenn nasıl yaneee mtgörkeme selamlarr diğer görkemede selamlar sanada selamlarrr buluşmanız vede birlikteliğiniz çok güzel aynı zamanda komik olmuşş burdan ukraynaya vede ordaki tüm arkadaşlara saygılar selamlar ( hangi arkadaşlar diye sormayın )
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bugün burda yarın şurda ertesi gün kimbilir nerde
    Motosikleti
    33 ACJ 92 ve 33 R 2170
    fazla beraber olmayınşaka şaka ama gerçekten süper tesadüf olmuş,kanka oldunuz yani şimdi onlara motosikletle uçmayı da öğretirsin sen.... tam süper olur

Osmaniye İl Temsilcisi
    Motosikleti
    YAMAHA WR 426 F - SUZUKI GN 125
    Abicim çok güzel, yazdıklarını gözlerimi kapatıp hayal ederek okudum çok güzel ve heyecan verici bir buluşma olmuş. Görkeme selam,uçuşa devammm.
    YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:

Marlboro Man - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda idi bir zamanlaRR
    Alıntı yusuf_tb5cks adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Görkeme selam,uçuşa devammm.
    Görkemi fazla uçurmayın oralarda...
    Metin ÖZKUL
    Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Çok sevindim beraber olmanıza
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Insanın sadece "Dünya ne kadar küçük" diyesi geliyor değilmi.iyi olmuş valla cok super herkeze slmlar.
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Wayy Barış. Senide mi gönderdik gurbete...

O taraflarda bir adet de "smirnouf" olacak. Onu da bulun. Alın birer rus motoru. Takılın beraber...

Bizi yurt dışında temsil edin...

myheart - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CRF 250 L
    cok güzel olmus ya Görkem topic açmıstı sanırım gideceği zaman uzun zaman sizlerle olamayacağım gibisinden.. Senden ses cıkmıyodu uzun zamandır ama iyi olmus bak şimdi .. Sevindim bende
    Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...

Gnusher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    06 Fz6 Fazer 98hp
    Bende diyorum artık cbr 125 başlığı eskisi kadar yoğun değil görkem gitmiş meğer.KingOfExtreme de gözükmüyodu piyasada.Herkes Yurtdışına gitmiş.Hemde Ukrayna...Birbirinize sahip çıkın beyler ikinizede selamlar

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    zaten ben sizin orda taniscaginizi biliyodum,tanisma gerceklesmis demek,bi ara moldovaya kacinda burdada bi bulusma gerceklestirelim...
    @Baris
    artik orda bi cz 500 alirsin kendine,cok ucuz bu motorlar orda

Alıntı viper_1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Wayy Barış. Senide mi gönderdik gurbete...

O taraflarda bir adet de "smirnouf" olacak. Onu da bulun. Alın birer rus motoru. Takılın beraber...

Bizi yurt dışında temsil edin...
    ben rus motorlarini biraktim,ceklerin hem kizlari hem motorlari guzelmis,bunu farkettim
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    vallahi çok güzel
    görkemi çok severim çok iyi çocuktur
    diğer görkemi tanımıyorum ama o da iyidir eminim
    gerçekten çok şanslısınız
    tam birbirinizi bulmuşsunuz
    bundan sonra ukraynadaki kankalar belli oldu bence
    size keyifli eğitimler...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

Motosikleti
    2001 HONDA CR250R
    Arkadaslar öncelikle güzel cvplarınız için tesekkürler. Gercekten süper bi karsılasma oldu. Smirnouf Ben CZ digilde ya KTM950adv yada Husqvarna sm610 almayı düşünüyorum. Mart ayına kadar kesin alıcagım. Cr250r sattım çok özledim motorumu benim hem yol yapabilcegim hemde araziye girebilcegim çok kuvvetli motorlara ihtiyacım var o yüzden SM610 daha güzel gözüküyor. 2sinin fiyatıda aynı 5000usd civarında. Onu alıp yazın 1ay kadar zamanda burdan tr ye gidip TR turu düşünüyorum. Ancak sonra tekrar UK ye dönmem lazım buradaki planör klübünde ucuslarıma devam ediyorum. Saat su anda 14 belki birazdan çıkıp 30dk mesafedeki kayak merkezine gidip snowboard yaparız görkemlerle. Burda hayat gerçekten çok ucuz. Nete çok sık giremiyoruz ancak girdikce forumu takip etmeye calısacagım. Motosikletimi alır almaz resimlerimizi upload edicegim siteye. Motor fiyatlarının ucuzlugunu görmek isteyen arkadaslar intoko.com dan sol altta ukraynayı secip fiyatlara bakabilir. Görkeminde hepinize selamı var hoca ben erken gönderdi yapılcak olan text i yaptıgım için. Simdi görkem derste. Birdahaki görüsmenize kadar kendinize çok iyi bakın arkadaslar. Bizi merak etmeyin sadece -li dereceler ve yerdeki buzlarla ugrasıyoruz ama görkem ayagındaki kırmızı Converse leri cıkarmamakta ısrarcı
    Motocross 4ever

Motosikleti
    Kawasaki ER6F, CBR 125 R
    Hikayeyi Görkem'den dinlemiştim. Çok güzel tesadüf... Odadakilere selamlar...

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ..........................
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Şahane olmuş yaaa, dayanışma budur işte Hepinize başarılar arkadaşlar
    Poturdak

GKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    güzel olmuş
    görkem nasıl? gittiğinden beri haber alamadık kendisinden
    alışabilmişmi oralara, internet sorunu var sanırım?
    GKN MOTORS

Motosikleti
    Honda Cbr 125R '07
    Abi deneyimlerime dayanarak Mars a bile gitsen elbet bi tane Türk bulursun yurdumun insanı işte kendini belli ediyor
    Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eh madem böyle bir başlık açılmış ben de buradan devam edeyim bare... Yakında MT Ukrayna açarız... Hoş burada motosiklet kültürü hiç yok. Malum yeni yeni gelişen ve soğuk bir şehir... Kar şimdiden başladı ve ilkbahara kadar geçecekmiş gibi gözükmüyor.. Hava 0 derece civarı , ocakta -20 civarı olacakmış... Fakat üşüten bir hava yok. Ben gelmeden motor için almadığım termal içliklerden aldım o yüzden hiç sorun olmuyor... Hem termal çorabım da var... Rahat rahat converse giyebiliyorum... Bide bide kırmızı bana çook yakışıyoor ... Kırmızı diyince motorumu özledim bak... Ocağın 25i civarı tatilde istanbula dönüyorum , hepinizi görmek istiyorum ona göre
    Bu arada yarın fuar var benim için de fuarın tozunu atın. Kendinize iyi bakın... Yine yazmak dileğiyle
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

THE_LANCET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Peugeot Trekker & Asya AS200GY2 Süpermoto niyetine
    Görkem bu senin motor değilmi ? ilk sayfayı çevirdiğinde solda...
    http://www.motoaktuel.com/07/11/index.asp Sattınmı motoru.. ?
    Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)