Motoru kedilerden korumak için öneri var mı?
Reklamlar
-
Malum kış geldi shadow'umu kullanmadığım zamanlarda evin önüne bağlayıp üstünü branda ile kapatıyorum...Gel gelelim ki, günler soğuk ve yağışlı olduğundan kediler motorumu barınak gibi kullanıyorlar...Bir şekilde brandanın içine girip motorun üstünde yatıyorlar ve en kötüsü de motora tırnakları ile çizerek hasar veriyorlar...Ne yaptıysam işe yaramadı...Bir öneriniz varsa sevinirim...Teşekkürler... :D
[COLOR="Blue"]Gemiler limanlarda güvendedir ama limanlar için yapılmamışlardır...[/COLOR]:cat:
Reklamlar
-
olmazmi var tabi motorun yanina bi kopek bagla psikopatin teki olsun hic bi kedi yanasmaya cesaret edemez
-
Bu orjinal fikirden başka fikir varsa alabilirim
[COLOR="Blue"]Gemiler limanlarda güvendedir ama limanlar için yapılmamışlardır...[/COLOR]:cat:
-
bir arkadaş gene buna benzer bir sorununu motorun biryerine naftalin takarak çözmüştü sanırım sizde deneyin belki işe yarar
-
Depo ve sele kiliflari kullanabilirsin.
-
Açılmış bir başlık vardı.... Kedi kaçıran sprey diye.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
ben hayvan severım bırak yatsınlar bensana pasta cıla hedıye ederım
......DoNsuZ ÇıK KaSkSıZ ÇıKmA ....
-
Deriyi tırmalar üstünde esnerse cila çözüm olmaz, daha önce açılan başlıkta böcek ilacından bahsediliyor, akşam sıkmak sabah temizlemek lazım tabi.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...kurtulmak.html
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Heeehhe evet ya bende beşiktaşda görüyorum Barboros bulvarında park etmıs canım Maxiscooter ların uzerlerınde kedınler uyuyor adamlar koltuk kılıfları gecırmısler kedılerde onların uzurenıde mısıl mısıl uyuyyorlar
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
Koltuga Karabiber dök diecem ama onunda ne kadar çok faydalı olacagı tartışılır
Born To Be wild,Live to Ride...
-
ya abi bnmkını zaten beklıyolar sıcakken hemen gırıp ıcıne yatıyolar ben bızım mahalledekı kedılerın tırnakları kesıyorum cızmıyolar ama s.ç.yo it herifler onun da çözümünü buldum bahçeye gece gelen kedilere kör tıpa takıyorum hem sıcakken uyuyorlar hem güvenlik oluyorlar hırsız gelırse burası bızım dıye saldırıyorlar tabi bu işin sakası dıskısını yapmasında yatsın sabah brandayı acınca gıdıyorlar
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
-
bence sen bi garaj bul en güzel çözüm
-
-
-
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)