Abilerim yardım lütfen ..!!!!!KANUNİ STORM 150
Reklamlar
-
Reklamlar
-
sıfır motorun biraz fazla yakması normal ama 70 km de 6 litre çok çok fazla servise bir danış bence
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
bencede çok yakmış hemen hemen yarı yarıya Çok yakmışş...Motor yeni ondandır dicem bi olasılık açılıodur ondan daha desek mantıklı olurmu bilemem...YADA 1 SORUNU var oda diilse biri benzinini çalmıştır
myspace.com/pashakzlrecordz
Tıkla dinle
-
-
kardeş öncelikle yeni motorun hayırlı olsun
motorun ibresine güvenme bazen depoyu full yapıyorum ibre aşağı iniyor bazen yapıyor sonra düzeliyor sen birde depoyu aç içindeki kalan benzin miktarına bak dediğingibi yakıyorsa vallahi pes derim benim motorun üstüne yokta 150 cc de bukadar çok yakan birde kullanım kitabındakilerin hepsi hikaye en fazla yapacağı 150km yapsın daha fazlasını bekleme birde kullanıcı hatalarından dolayı çok yakar kalkışlarda gazı kökleme ok
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
Oncelikle hosgeldın ve yenı motorun hayırlı olsun Motorunla ılgılı topıctekı arkadaslarada danısabılırsın
Yaktıgın benzın hıc normal degıl bı yerlerde delık olma ıhtımalı olabılır.Ancak yoksa rodajdakı bır motorun yanı (40km/h hızı gecmedıgını varsayıyorum) bu kadar yakması normal degıl bence servısıne bı danıs
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
en mantıklısı olur.İbre benim full gösterio mesela 2 LT atınca içindede 1LT lik oluodu dielim Full gösterio HALBUKİ HİKAYE bi 20 KM GİDİYİM AZALIO İBRE YARIYA İNİO.arkadaşın dediği gibi depoya bak sahidende 6 LT bitmiş mi?? kitaptakiler hikaye oluo bazen..Garantiden yararlan..!Bide ben 80 cc lik mondialde anca 5 LT alıo zaten onla 120 Km yapıorumdur...Bunu 1 gün Ölçmeliyim kaç Km gidiorum die ewt iyi Fikir
myspace.com/pashakzlrecordz
Tıkla dinle
-
-
bence sen 6 lt.yakmamışsındır.benzinciye git deponu fullet pompaya bak 3 lt.civarında bir benzin aldığını göreceksin.yani her şey normal.
-
delik var heralde sölede arkandan bidonla gelelim:D
Youtube Kanalım -- Youtube.com/bilemir1
-
daha yeni motor. açıldıkca düşer sarfiyat ama sen parçalarının alışması için şehir içi 50-60'ı geçme aynı motor bende de var. bi farkı yok.sadece kasa değişik. özelliklerine baktığında aynısı oldugunu görceksin. ben 1depoyla boğazına kadar doldurduğumda 6,5 lt civarı alıyor ve 140 km den fazla gidiyorum. kaldıki benzin şuanda 3ytlyi geçti.
ama sende başlığını takip et. yenisin ortamda da biraz da devamlı ol ok? kazasız sürüşler bakalım hadi
-
bana kalırsa da ibre yanılması olması lazım yoksa neredeyse bir otomobil kadar yakmış senin scooter. En iyisi depoyu fulleyip kaç litre aldığına bakmak
Gilera Runner vxr 200 (pert...)
Piaggio Xevo 250ie
-
banistercaq adlı üyeden alıntı
bana kalırsa da ibre yanılması olması lazım yoksa neredeyse bir otomobil kadar yakmış senin scooter. En iyisi depoyu fulleyip kaç litre aldığına bakmak
.............................
-
6 litreyle 70 km gittiysen bu çok aşırı doğrusu.En az 200-250 km gitmen gerekirdi normal şartlarda.Kaç paralık benzin almıştırn dostum onu bir söylersen 6 ltremi ne olduğunu anlarız belki depon o kadar almıyordur.gerçi çevrimdışı olmuşsun artık bir ara cevap verirsin sanırım.
itina ile kaza yapılır
-
mr_muzip adlı üyeden alıntı
herkeze mrb ..
ben 17 yaşındayım ve yaklaşık 6 yıldır motosiklet kullanıorum ama hiç teknik servis bilgim yok.
ben 10 gün önce kanuni strom 150 aldım
Motorumu alır almaz depoyu full ledim (6 lt)
daha 70 km yaptım ama ibre nerdeyse yere vurdu..
kataloktA 3lt 100 km yazıodu ....
nedendir bunun sebebi yardımcı olabilirmisiniz lütfen ??????
kullanan arkadaşlar varsa Lütfen bildiklerini yazarsa sevinirim..
Acaba Motor Taze OlduĞu İÇİnmİdİr???
arkadaşım ilk önce hayırlı olsun... bak kanuni storm topiği var.. ordan senin sorununu daha önceden yaşayanlarda var okuyup gerekli bilgiyi edinebilirsin.. bu gibi durumlarda panik yapmana gerek. yok.. motorun garanti altında götür servise hemen..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...orm-150-a.html
buda senin motorun topiği... benim motorumda aynısı panik yapmana gerek yok.. sorunlar halledilir..
birde bunların bazılarında ibre yanılması olabiliyor.. bazen ibresi bozuluyor.. ibre yanılmasında ibre hemen dibe inmişken motorda daha yarım depo benzin oluyor.. senin yapman gereken servisine uğramak..
-
Bence ibresi tam net göstermiyordur.Bunu test etmek için bir bidon bezinle yol allamaya devam edin ne zaman motor stop ederse tabi bu arada kilometreyede bak sonucu bize söyle.
-
-
yorumlarınız için hepinize çok tşk ederim saolun..
bu arada motorumu 0 aldım onu sölemeyi unutmuşum...
yarın servise götürücem böle dewam ederse yanarız valla:d
-
Kesin bir arızası var..Araba bile o kadar yakmaz.........
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
kardeş en iyisi sen git bitane tüp taktır lpg ile daha iyi olur
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)