:D yakında bunu dizelleride çıkar...
aldığım gün depoyu fulledim sonrada 1 gr benzin atmadım..
ve sonunda benzinim bitti full depoya (6 lt=21 ytl ) sadece 100 km gidebildim :D
yakında koycam inş benm keretanın fotolarını..
:D yakında bunu dizelleride çıkar...
aldığım gün depoyu fulledim sonrada 1 gr benzin atmadım..
ve sonunda benzinim bitti full depoya (6 lt=21 ytl ) sadece 100 km gidebildim :D
yakında koycam inş benm keretanın fotolarını..
zavallının günahını aldık galiba açtım kapağı baktım ibre dibe yapışık olduğu halde bi sürü benzin vardı depoda...buyuk ihtimalle gösterge bozuk...:s
km ve koyduğun benzine göre ölçüm yap birde rodajda olması haliyle biraz fazla yakıcaktır.. ama sonra düzelir veya bir ayar yaptırman gerekir..
KIRMIZI BOĞA..
Ewt haklısın saol......
ŞAmandıran bozuk kerdeşim.Rodajı düzgün yaparsan,uygun devride o motor 200km menzili var.7380 km'deki motorumun tecrübesyle rahat atıyorum
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Arkadaşım motorun hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim.
Valla benim 250 cc o kadar yakmıyor.100 km (3,5- 4) litre yakıyor.
ben derim ibrene güvenme,deponu doldur 100 km gez sonra tekrar doldur kesin ne kadar yaktığı belli olur.
Ehliyet alıp binmeni tavsiye ederim, yakanırsan cezası 600 Ytl gibi ve mahkeme işlerin olur, Allah göstermesin kazaya karışırsan daha kötü, ödersin bütün zararı.
"Motosiklet Özgürlüktür."
Yeni motorun hayırlı uğurlu olsun
Bu kadar yakmaması gerekir sıfır bile olsa Bence ayarlarında bir sorun var
Poturdak
rahat ol sen kardeşim olmzsa biraz su eklersinn şaka tabii 0 makina buu yakar birz düzelirr
yeni motor ilkin biraz fazla yakar 10 gün kullan devam ederse servise götür.
bendede storm var şamandıradan yapıyor.servise götür yapsınlar 1 depo ile ben 150km-170km arası yol yapıyorum.gerçi bu aralar 140-150 arası gidiyor hava filtresi deyişmesi lazım büyük ihtimalle.9000km yaklaştık daha deyiştirmedik
haklısın oğuz abi sonuna kadar arkandayım
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)