iyiymiş fiyatı. yarın gidip birde ben alıyım. 150.000 neki benim 500.000 im var Eğer isteyen olursa borç karşılığında bir tanede ona ala bilirim..
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
150 000 se bi kaç tane alıyım bari...
Bunu aldımı sıkıştırsın bakıyım araba orda eritmiyomuyum ben onu egzosla
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
bu motosiklet trafiğe çıkabiliyormu yawww
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Yaw biz gittik y2k ile ama bizimkisi 80 modeldi hem arkadaşındır ne kadar aldı bilmiyorum..
Baksana yeni modelleri pahalıymış
En iyisi eski model almak
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
iso sen boşver yvk falan gel sana 2005 r1 vereyim adanada tek kırmızı ,muhayyer binecen öle alacan
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
barrokas binerim ama alırmıyım bilmiyorummmmm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
ya 185 000$ deil mi bu motor bence değmez o kadar
ama eğer paran varsa ve yarışlara falan katılacaksan al derim
motoru 5 kişiyi helikopter dahli havaya kaldırabilecek güçte...
facebook.com/kaskafa
turbosuz 350 hp turbolu ?bilen var mı acaba?olmuşken turbolu olsun.3-5 kuruş fazla verirsin nolcak ki.500000 dolar dı sanırım normal olanı.turboluda etse etse 600000 dolar eder.tabi yanında havaalanı veriyolarsa hiç kaçırma bence...
arkadaşlar motor uzun yolada gelir çünkü 34 lt lik yakıt tankı var
yalnız motorun 2 vitesli olması biraz garibime kaçtı
ama korkmayın cebinizi çok yakmaz çünkü diesel
ayrıca kerosene adı verilen işlenmiş gaz yağı tipinde özel bir yakıtda yakabiliyor
oh ohhhohhh bu kadar çok fırsat varken yolda kalmazsınız
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
turbolu al 2 tane de sanayide kanat taktır ona trafigin yogun oldugu yerlerde hiç zorluk cekmessin üstlerinden ucurursun motoru
google de dolaşırken topiğe rasladım!!
koptum gülmekten!!
bunları ben tv de seyretmiştim..sesleri cok güzel
ama muhabbetiniz motordan daha iyi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)