Eveeeet bu işi de hallettik arkadaşlar.. sınava burhan felek lisesi salon 21de girdim.. okula motosiklet.net üyeleri geldi valla gördüm bi sürü.. sınav sanırım hepimize kolay gelmiştir ve 11:05de bitirmiştir herkes benim gibi.. ondan sonra dışarı çıkabilmek için 25dk. kdr bekledik ama olsun ortam gayet güzeldi.. ehliyetlerimiz hayırlı ugurlu olsunnnn..
sınav sırasında yaşadığımız bir kaç güzel olay :
1- çok dürüst bi amca vardı sınav kitapçıklarını vaktinden 1-2dk. önce yırtmaya başlayanlara "arkadaşlar bekleyelim" dedi, sora sınavı bittikten sonra da sınav başkanını çagırıp "bitirenlerden kitapçıkları toplayın da kopya çekemesin kimse" dedi. sınav başkanı kaale almadı tabi
2- cep telefonunu ısrarla teslim etmek isteyen bir arkadaşımız vardı.. sınav başkanı "gerek yok" dedi bi kaç kez ve sonunda ikna edebildi arkadaşı..
3- sınavımız bitti 11:30olsun diye bekledik.. 11:30da bizi bıraktılar ama okuldan çıkamıyoduk az kalsın önce kapı kapalı sandık.. sora kapının önündeki adam (hademe fln sanırım- bi çeşit görevli işte ) "bana talimat gelmedi bırakamam" fln diyodu ki bi kaç güçlü kuvvetli arkadaş onu kenara YÖNELTEREK yolu temizledi
valla cidden eğlendim yani güzel bi sınavdı her yönüyle..