neden ybr fiyatları bu kadar düştü
Reklamlar
-
ybr almayı düşünüyorum ybr fiyatlarının büyük ölçüde düşmesi beni düşündürüyor bu gidişle dahada düşecek gibi 2008 ybr gerçekten büyük derece farklı özeliklermi taşıyor sizcede 2008 i bekleyip yeni kasamı almalıyım yoksa eski kasa alıp yola devammı saygılar
Reklamlar
-
pahalı olur neden pahalı deriz,, bence bu bi fırsattır,ucuzken al.
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
bu mevsimde herkez satmak isteyince haliyle insanlar fiyatları aşağı çekiyor.ve satılık ybr ilanlarını takip ederim 2000 ytlden aşağı satılan ybr lerin hemen hepsi 50-60.000 km de düşük km lerede ben inanmıyorum.çünki zaten fazla yakmıyor yakıt parası derdi yok her yolada gidiyor.
2008 lerin bence hiç bir farkı olmayacak olsa olsa sağına soluna bir iki şerit çekerler okadar
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
Kaça düşmüş ki?.... Kalitenin değişeceğini sanmam....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
R6 ya noldu yahuu
-
-
r6 duruyor ybr alıcam sağa sola gitmek için r6 şehir içi ziyan oluyor
-
-
akideşler konuyu dağitmeyin ybr alammı almayammı
-
valla bende ybr almayı düşünüom normaldir mevsimine göre para taßiki kış mevsiminde ßi miktarda lolsa düşücek fiatlar!
-
Tam motor alma zamanı bu yıl içinde aldın aldın 2008 yıllında fiyatlar artar.Yani aralığın sonuna kadar zamanın var.Bol şanslar...
-
Ben Motosikleti bölümünde , az önce R-6 yerine ybr görmüştüm sanki ; konuyu açan arkadaşın..
-
-
2008 kasa benim hiç hoşuma gitmedi tamamen batırmışlar bence. YBR almanı tavsiye ederim mümkünse 2004 model temiz bulursan. Kalite motorlar. Üstelik çin üretimide değil.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
szr adlı üyeden alıntı
Ben Motosikleti bölümünde , az önce R-6 yerine ybr görmüştüm sanki ; konuyu açan arkadaşın..
satmıştır belki ne biliyosun abicim
-
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
satmıştır belki ne biliyosun abicim
Adam duruyor diyor ya arkadaşlar.... YbRyi şehir içi için alıyor....
-
-
kış mevsimi fiyatların düşmesi normal kaliteli motorda daha ne olsun
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
-
neden düştü ?
cvp: honda cbf 150 çıktı o yüzden düştü benim görüşüm ybr nin fiyatı bence çok gereksiz çok fazla o motora göre mesela ybr ye 2 verceğine cbf e 4 ver ;)
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
-
fiyatları inikken al bence zaten 2008 de fiyatı yüksek olur bu kasa daha güzel
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)