Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

bayanlar atakta

REKLAM ALANI
    motoman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda XL650V Transalp
    Şu konvoy fotoğrafına bittim valla süper bir görüntü bide motor derğilerinden birinde Tokatlı bir motorcu abimizin çocuğunun sünnet düğünü fotosu vardı konvoyu düğün sahibi ufak kardeşimiz bir honda motorla çekiyo aynı böyle bir resim onada bayılmıştım
    GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    eralpt, gerçekten muhteşem bi düğün konvoyu,muhteşem bi atmosfer...Her şey çok güzel.Umarım bi yastıkta kocarsınız...Allah bütün motorculara bu denli güzel düğünler nasip eder inşallah...Yengemizin sitesini dolaştığımda çok duygulanmıştım kendiside gerçekten çok iyi bir insana benziyor...Umarım bir ömür boyu mutlu mesut yaşarsınız...

eskiden bakırköyde bir bayan görürdük motor kullanan ama şimdi sayıları çok arttı
    patatessogan demişki saygı görürler.bundan 4 sene evvel eşimle beraber gümüşyakaya yazlığa gidiyorum o zaman 500'lük bir suziki var eşim arkada saçlarıda uzun inanın 2 tır sıkıştırmaya başladı bizi aynaya bir baktım arkamda ama 0 neredeyse bir topuk zor kurtardım araya aldılar kötü bir gündü.söyliycem arkada ki bayana böyle yapan bir ırkın kullanana napar biliyorum.
    motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir

eralpt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motosiklet, kamp, bilgisayar
    nichtsx,
    eralp marmara üniversitesi sosyalbilimler dimi? beyazıttaki iğrenç bina
    Aynen abi.. O binaya iğrenc demek iğrenc binalara hakarettir.....
    De.. Tanışıyoruz o zaman ??

forrap, Allah razı olsun tüm iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim..

qeek23, Allahtan eskisi kadar kötü değil artık biraz dah aiyi. Çünkü motosiklet çoğalınca ister istemez alışıyor insanlar motora.. Göz ucu ile şerit değiştirmeden önce aynaya bakan ainsan sayısı eskiey göre oldukça artmış durumda..
    Eralp TEREM
    motogiyim.com
    motoregitim.com

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler