Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Gezelim görelim

REKLAM ALANI
    muRRat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR
    Ya arkadaşlar. Şöyle bakıyorum konu başlıklarına. Hiç değişiklik yok. Paso aynı konular içinde dön babam dön. Zaten az zamanımız var bakmak için. Bari yeni konu açın. Her konuya girip alakasız sohbetler yapıyorsunuz takip edemiyoruz.
    Gezelim görelim olayı buluşmalar dışında gezdiğiniz gördüğünüz yerleri tavsiye edin arkadaşlar. Avrupa, anadolu yakası ya da istanbul dışı, ankara, izmir ya da dışı olabilir
    Ben hep makinamı yanıma alıcam artık. Gezerken çekip bakın şu cafe şöle güzel bu otel böyle iyi, yemekler şu kadar para falan diye bilgi geçecem buraya
    Hadi alın size konu işte yazın çizin eheheh
    DBTYSG

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Peril - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    valla bi yerde haklısın da herkesin katılabileceği yerlerin olması çok önemli..yazarken buna da dikkat etmek lazım..arar da da geyikler olsun ki biraz gülelim yahu dimi?

Admin Erhan Erdil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Ben hep makinamı yanıma alıcam artık.
    Vayy murat makinanı alıp geziyosun bizi yanına almıyorsuun ayıp ettin valla

Bu her konuda alakasız sohbetlere katılıyorum
    hic mi merak ettiginiz veya baskalari ile paylasmak istedigin bilginiz yok yaaa

dimi

yav skull senin şu yeni logona gıcık oldum.dombilinin teki binmiş motora kıçını sallayıp duruyor!nedir bu kardeşim

Motosikleti
    Peugeot Speedfight II
    hakikaten, o "dombili" kim

Motosikleti
    Kymco Agility City
    eheuheuhe skull o dombili için benim diyomuş
    :bestmt:

Motosikleti
    Peugeot Speedfight II
    tanımasam yazmam canım öle şey :tongue:

heuheue muratt baba ne dıyon ya otel de kalmak falan huehu kendine gel gülüm hzuhzuhz yanii, heuhe

bu arada skull un logosuna bende fıtık oluom o ne öyle ama olsun motoru olmayanlar ne yapsın

hondacbr1100xx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Cbf 150
    eğer gezeceğiniz yer trabzon ise fazla para hrcamanıza gerek yok. burda denize açılabilirsiniz. karadeniz sularına. yaylalara ve yükseklere çıkarsınız. mangal keyfi buranın süperdir. hamsi veya et. gezecek yerlerde uygun. motor ile gezilebilir. hem pahalı bir yerde değil. kalmak imkanı uygun.
    arif abi gelmişti bir defa
    hadi hoşçakalın.
    Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..

Motosikleti
    MT-09 Tracer
    Vay herkes bana gıcık oluyor haaa
    Tamam kaldırıyorum avatarıı

swalbard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence güzeldi o avatar...burdaki avatarlardan en harektlisiydi ama kaldırmışın

murat güzel konu açmışsın derdimi sizinle paylaşayım bari arkadaşlar bildiğiniz üzere istanbulu terk-i diyar eyleyip dün antalyaya daha doğrusu tekirovaya geldim gel gelelim bugün biraz çevre turu olsun diye kemere geçtim ahhh istanbul gözünü sevdiğimin şehri abi gez dolaş aynı yer kimseler yok zor zar bi int cafe buldum bari biraz dertleşiim dedim pazart.günü antalyaya geçip eksik evraklarımı tamamlayıp zalı günü işbaşı yapcam.Ama ben buraların yalnız çekilmiceğine karar verdim mutlaka arkadaş grubu bulmam lazım ama millet harıl harıl çalışıyo kardeşim aaaa(istanbulda yalnız gezmeye bayılırdım bu arada) neyse alışcazz artık
    Sen likor gibi tatli, Tekila gibi carpici, Viski gibi asil, Konyak gibi sicak, sampanya gibi ozel, sarap gibi tutkulu, Malibu gibi egzotik, Kokteyl gibi muhtesemsin.(Bir barmaid den )

skull eski avatarı koysana hani tork filminden arabaların arasında tek teker gidiyodu.çok güzel o.

ya arkadaşlar bi akşam kadıköy de çok güzel bi şarap evi var.adı isis..barlar sokağında..www.isis.com.tr dan da inceleyebilirsiniz..üç katlı,ilk iki kat cafe,üçüncü kat bar..oraya giderseniz çok memnun kalırsızınız..murrat,ismail,ben,onur ve bi de öbür murrat gelmişti...biliyolar..şarap şart değil bi söliyim dedim ben içki kullanmıyom ama giderim..

Alıntı toblerone adlı üyeden alıntı
    murat güzel konu açmışsın derdimi sizinle paylaşayım bari arkadaşlar bildiğiniz üzere istanbulu terk-i diyar eyleyip dün antalyaya daha doğrusu tekirovaya geldim gel gelelim bugün biraz çevre turu olsun diye kemere geçtim ahhh istanbul gözünü sevdiğimin şehri abi gez dolaş aynı yer kimseler yok zor zar bi int cafe buldum bari biraz dertleşiim dedim pazart.günü antalyaya geçip eksik evraklarımı tamamlayıp zalı günü işbaşı yapcam.Ama ben buraların yalnız çekilmiceğine karar verdim mutlaka arkadaş grubu bulmam lazım ama millet harıl harıl çalışıyo kardeşim aaaa(istanbulda yalnız gezmeye bayılırdım bu arada) neyse alışcazz artık
    sen ne zaman geldin aplam , hosgeldin ben senı daha yenı gordum

Alıntı cıtır adlı üyeden alıntı
    ya arkadaşlar bi akşam kadıköy de çok güzel bi şarap evi var.adı isis..barlar sokağında..www.isis.com.tr dan da inceleyebilirsiniz..üç katlı,ilk iki kat cafe,üçüncü kat bar..oraya giderseniz çok memnun kalırsızınız..murrat,ismail,ben,onur ve bi de öbür murrat gelmişti...biliyolar..şarap şart değil bi söliyim dedim ben içki kullanmıyom ama giderim..
    benim yasım tutmuyor kız ben sana benım aplamsın derim heuehue olurmu

Motosikleti
    CBR1000RR
    Bakın şimdi. Haftasonu biz gezdik ekledik. Oraya gidin ve oradaki deftere yazdıklarımızı okuyun
    DBTYSG

speedcim olur tabi neden olmasın yaparız bişiyler üzülme sen..

valla taksimde gittiğimiz yer bir entteresanda gidip okusunlarda görsünler..neydi oranın adı.??meyse bir dahakine gidersek görürsünüz..acaba o defterden bir kopya da alsamıydık diyorum şimdi

Motosikleti
    MT-09 Tracer
    bi kac hafta sonra gidip o deftere bakmak lazim
    kesin bize birseyler yazacaklar

Motosikleti
    CBR1000RR
    KESİİİN yaaa. Cevap yazmazlarsa ayıp zaten
    DBTYSG

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler