Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Gezelim görelim

REKLAM ALANI
    nx4_falcon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crossrunner
    Niğdede aladağlar milli parkı var. Ben dağcılık yaptığım dönemlerde Sürekli oralardaydım Hem ulaşım kolay hemde inanılmaz güzel vadiler doğa oluşumları şelaleler var İnsan elinin çok az değdiği çok güzel bir bölge Şimdi diyeceksiniz istanbul nireeee niğde nire . Tek yapmanız gereken şey motorsikleti trene yükleyip adanada yada niğdede inmekdir Gerisini profesyonel rehberlik bilgilerini Amatör ruhla siz motorsikletci arkadaşlarına sunan bana bırakın. Tabi motorsikletler en azından endro olmalı . Kamp yapabilir motorsiklet sürer doğa yürüyüşleri yapabiliriz. İstiyen arkadaşlarla ufak zirve tırmanışları veya sportif kaya tırmanışı bile deneyebiliriz.
    Ne Mutlu Turkum Diyene...
    2003-2005 NX4 FALCON
    2006 CBF600S ABS

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    unsaloc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pegaso650-Cbf150-KLE500-F650GS
    geçen hafta bizi bir arkadaş götürmüştü yemeğe ;

istanbuldan E5 yolu ile edirne istikametine giderken silivriyi falan geçince , kınalı otoban köprüsünün orda TUNA GIRSBERGER , TUNA ÇELİK , TUNA HOME diye bir fabrika var onun yanından çerkezköy istikametine sapınca , bir kaç km sonra golf klübünün girişinde bir kır lokantası var ben bayıldım , hatta istanbuldan 4 motorsiklet de gelmişti , isterseniz masanın yanına hazır halde mangalı ve etleri getiriyolar siz pişiriyosunuz , isterseniz pişmiş olarak servis yapıyolar , çamların altında enfes bir mekan.
    Sizin altınızda bez varken , bizim altımızda MZ vardı

"Tecrube, limitlerini bilmektir"

muRRat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR
    Havalar az daha ısınsın denemek lazım
    DBTYSG

Motosikleti
    Peugeot Speedfight II
    Alıntı cıtır adlı üyeden alıntı
    speedcim olur tabi neden olmasın yaparız bişiyler üzülme sen..

valla taksimde gittiğimiz yer bir entteresanda gidip okusunlarda görsünler..neydi oranın adı.??meyse bir dahakine gidersek görürsünüz..acaba o defterden bir kopya da alsamıydık diyorum şimdi
    gittiğiniz yerin adı naregatsi cafe, orası çok hoşuma gider ama maalesef gelememiştim :( inşallah bi dahaki sefere

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler