abisi paşa paşa bin git motoruna yaa bende de rokko var.görünce bişe sorcan sandım tek tekere kalımmı diye soruyomuşsun sende....
abisi paşa paşa bin git motoruna yaa bende de rokko var.görünce bişe sorcan sandım tek tekere kalımmı diye soruyomuşsun sende....
yahu millet japon malı moto ile yapmıyo sen KAnuni ile yaparsan bırak eve motor elinde gidersin
herkez kapmış motorunu iyi ama ben nasıl motor sahibi olucammmm.Ağlamak istiiiyomm ya motorum yokkkkkkkkkk:salut:
Tek teker olur mu bilmem ama olursa tekeri indirdiğinde şasenin ortadan kırılacağı kesin
Kayısa yag sıkıldıgınıda ılk defa duydum
Neyse arkadasım kalkar kalkmasınada scooterda dusersen ne olur bılıyorsuın demı her yrı granaj orası burası cızılcek kırlıcak ıcın gıdecek nerden denedım nerden yaptım dıyeceksın bence yapma.Hem on kaldıracaksan vıteslı az daha guclu bı makına alsaydın.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
tekerlerden birini sök tek teker olsun,alalala,scooterla tek teker yapıp SS'leri karizmasını çizdiğinizin farkında değilsiniz....düşte göreyim seni...yap sen yap,kaskta takma
arkadaşlar zaten tek teker falan yapmam sadece sordum yani motor gücü yeter mi onu ögrenmek istedim birde kayıştan ses motora 2 kisi binince oluyor tek kişi binince her zaman olmuyor ve sadece kalkısta oluyor. Ne önerirsiniz?
[B]Honda Ps 150i 09':queen:[/B]
[I][B]Satılık Yamaha Ybr 08' 3600kmde siyah:salut:[/B][/I]
Bence ancak bisiklette olduğu gibi kendin kaldırırsan olur Yani motor gücü deil, kas gücüyle olabilir
gereksiz bi topik
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Kemal17 bu arada masaallah 340km demıssın daha rodajdakı bı motoru zorlamıyorsun demı 2 kısı bınmeler gucunu denemeler on kaldıramaya calısmalar.boyle yaparsan rodaj bıtmeden senın motorundan daha cok gıcırtılar sesler arızalar cıkar.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
ne işin var tek teker le motorun amacının dışında kullanma derim benn. o motorla EKMEK almaya git.. daha fazla ne bekliyorsun ki. scooter dan.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Rodaj yani 500 km demı bıtıyormus enterasan valla o ilk 500 ılk yag degısımı ıcın rodagın bıttıgını pek sanmıyorum.
Genelde 1000km bıtene kadar motorun lımıtlerını denememek lazım dıye dusunuyorum.
Evet haklısın bir kez daha şunu belirteyim ben sadece sordum olur mu olmaz mı diye. Ayrıca tek teker benim neyime önce 2 teker gideyim
Kayıştan ses gelmiyor bu ara heralde geldiği zaman su wardı onun için geldi ben yinede kayışı değiştireyim mi? Bando marka kayış daha mı iyidir orjinal kayışından?
Saygılar.
Evet haklısın bir kez daha şunu belirteyim ben sadece sordum olur mu olmaz mı diye. Ayrıca tek teker benim neyime önce 2 teker gideyim
Kayıştan ses gelmiyor bu ara heralde geldiği zaman su wardı onun için geldi ben yinede kayışı değiştireyim mi? Bando marka kayış daha mı iyidir orjinal kayışından?
Saygılar.
küçümsemek için demedim. sadece o motor la tekere kalkmak motorun ömrüne zarar. ama akıllı uslu binersen çin min demez senelerce binersin.. hadi nice 10.000 km lere
kırdıysak affola.
[COLOR="Red"][I]meğer gurbet dediğin mapuslukmuş güneşli avlularda yaşanırmış,öylesine,dönüşümde ne bulurum bilemem bildiğim döneceğim,,verilmiş sözüm edilmiş yeminim,,elbet birgün döneceğimm,,[I][/I][/I][/COLOR]
Daha yapamadınmı sen tek teker?.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
senın paran baya bol galıba harcıycak yer bulamayıpta bole seyler soluyosan yorulma bana ver ben harcarım......:D
MT ANTALYA
sana basit gelebilir alet edavatın varsa bilmeyen biri için öyle değil. burda ustalık taslamak değil amaç yardımcı olmak.
bu arada tek teker olayına gelince bugün tamirciye bi uğradım. yine böyle arkadaşın dediği modelden bi scooter vardı. ve arkadaş nasıl becermişse kasnak içindeki mili kırmış.. anlıyacağınız epey bi masraf vardı motorda..motorun sökülmesine kadar gidiyordu.. çünkü kaskakta gitmişti.. kim bilir motoru o hale getirmeden önce hangi hareketi deniyorlardı.. gereksiz luzumsuz şeylere gerek yok.. sonra başınıza hiç yoktan bir sürü masraf 300 ytl (kabataslak) olarak bahsediliyordu..
KIRMIZI BOĞA..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)