slm..arkadaslar herkese merhaba...bana yardımcı olurmusunuz?
Reklamlar
-
arkadaslar merhaba ben sıteye yenı katıldım..arkadaslar su anda hyosung gt250 comet motosikletim var,fakat artık degıstırmek ıstıyorum galıba tarzı bana zevk vrmıyor,ve enduro tarzına gecmek ıstıyorum..su an BMW F650(2000 model ustu yenı kasalardan) yada HONDA TRANSALP var..arada kararsızım..bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım yada 600cc ve uzerınde sız neyı tavsıye edrdnız.saygılarım yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler...
Reklamlar
-
teknik olarak bilgi sahibi olmamamla beraber görüntü olarak gs diyorumm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
-
f650 gs bence sınıfında lider bir makina arama yaparsan kullananlardan daha faydalı bilgiler edinebilirsin
benim için küçükken yaramaz diyorlardı büyüdüm artık yarabiliyorum
feel the fear and do it anyway ::deliir::
-
-
Babocan hoşgelmişsin...Bence de f650 GS sınıfında eniyilerden..Yinede kullanan arkadaşlardan bilgilendirmesi veya senin araştırıp bakman gerekli....Şimdiden kolay gelsin.
-
tentaBlack adlı üyeden alıntı
arkadaslar merhaba ben sıteye yenı katıldım..arkadaslar su anda hyosung gt250 comet motosikletim var,fakat artık degıstırmek ıstıyorum galıba tarzı bana zevk vrmıyor,ve enduro tarzına gecmek ıstıyorum..su an BMW F650(2000 model ustu yenı kasalardan) yada HONDA TRANSALP var..arada kararsızım..bu konuda bana yardımcı olursanız sevınırım yada 600cc ve uzerınde sız neyı tavsıye edrdnız.saygılarım yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler...
Merhaba,
Bende aynen senin gibi, bu iki model arasında sıkışıp kalmıştım. Her iki modelide iyice araştırdım. Fakat biliyorsunuz herkezin zevkleri ve bakış açıları farklı. Benim bakış açım ile F650 GS çok fazla ağır bastı. BU yüzden yaklaşık 5 ay önce bir 2002 model GS sahibi oldum. Oldukça hatta abartmak istemiyorum ama çok fazla memnunum. Yakıt konusunda bu motorun ne derece iyi olduğu sitedeki diğer yazılardan ve testlerden bakabilirsin. Bu çok büyük bir artı bence. Eminim kulağına F650GS çok titriyor gibi bir laf gelmiş olsa gerek. BMW mühendisliği ve motorun yapısı dahilinde bu titreşim tek silindir bir motora göre min. seviyede diyebiliriz. Yüksek hızlarda ayağında rahatsız etmiyecek seviyede hissedebiliyorsun. Tütreşim konusunda beni korkutmayı başarmışlardı ama sen asla dinleme p Tavsiyem eğer bu iş için bütçen yeterliyse 2004 ve sonrasına bakmanda fayda var. (Çift buji motoru biraz da olsa değiştirmiş)
Umarım yakın zamanda bir F650GS sahibi olarak aramızda senide görmüş oluruz.
-
bmw nin bakımı ve servisi biraz masraflıdır.birde tek silindir olduğu için transalpa göre biraz daha titreşimli tamamen zevk meselesi ama bmw nin uzun yolu tartışılmaz.ist trabzona gitmiştim hiç bir yerim tutulmadı.
-
arramıza hoşşgeldin bence deişmee çok şık bi motor
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
aramıza hoşgeldin.bmw f6500gs kullanan arkadaşlarım var ve çok memlunlar motorlarından.hatta hiç tarzım değil ama bir ara bende düşünmüştüm o motoru. bakımları 10000 km de bir yaptırıyorlar.sahibinden.com da 2000 modeli 8000 ytl ye vardı.o ilan duruyomu halen bilmiyorum.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)