vizör için idare edilebilecek çözümleri yazmış arkadaşlar.bence çok gerekli değilse yağmurda motosikletle yola çıkmayın çok riskli..allah korusun hiçbir arkadaşımız için üzülmek istemeyiz
tubiş cevabım gec oldu biraz ama bence yaağan yağmurda vizörünü açık tut...belli hızlarda kontrollü gideceğimiz için sorun çıkmayacaktır...bence sürüş konsantrasyonunu 3-5 damla için bozma...çünkü ne yaparsan yap asla sağlıklı sürüş olmayacak önünü göremeyeceksin...biraz ıslansanda vizörü aç...yüzüne ne kadar rüzgar ve su çarparsa çarpsın umursama çünkü en işe yarar metod budur...sonucta kaskla uğraşırken sol elini gidondan çkiceksin...dahada riskli bence..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
cahal ayu mesajını gördüm zıpladım hemen demişsinki sadece vizörü aç bir zamanlar nette sitesini görmüştüm 100%100 başarılı bir sprey vardı vizöre sıkıldığı anda kesinlikle vizör su tutmuyor net bir görüş sağlıyordu ama üzerinde fazla durmadığım için önemsememiştim linki bi arayayım bulursam buraya eklerim sende dumur ol
Parmağa takılan silecekler var iş göruyo baya iyi olur
yaw sizinkide dertmi antalyada kaç günde bir yağmur yağıyor ki demek trabzona gelseniz boğuluyoruz diyeceksiniz gün aşırı yağmur bende antalyaya göç edecem zaten
neyse tubişciğim sana ucuz bir yöntem söyleyeyim bir elma al (kırmızı yeşil farketmez) kabuğunu soy ve içkısmını vizörün içine sür buğudan kurtul denendi işe yarıyor ayrıyetten ben dışına da sürdüm yağmursuyu daha hızlı kayıyor camdan ok??
içerideki buğuyu önlemenin bir yoluda tükürük. Evet tükürün ve elinizle iç kısmını silin buğudan eser kalmadığını görürsünüz
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
önümü göremiyorsam tükürürüm valla ben iğrenmiyorum dışarıda yediğiniz yemekleri yada pişirildikleri mutfakları bir inceleyin iğrençlik ne boyutlarda bir görün. Bu arada soğuk havalarda tükürük bir işe yaramıyor donuyor dediğim yöntem sadece ılık yağmurlu havalar için geçerli
"inandığın gibi yaşamazsan, yaşadığın gibi inanırsın"NE MUTLU, TÜRKÜM DİYENE
Nolan N102 kullanıyorum. İç camını takamadım. Kırılacak diye korkuyordum. Cumartesi taktırdım ve takmadan kullandığım her güne yazık olduğunu farkettim. Ağzımla tüm sıcak havayı boşaltıyorum cama ama tık yok nerdeyse. Abartmıyorum. Ama hafif bir şaşılık oluşuyo yalan yok. Etkileyici değil.
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
bu yöntemi hiç düşünmemiştim..
aslında bütün tüplü dalış yapanların bileceği bir yöntemdir..
ben 30 mt ye kadar denedim..buğu yapmıyor emin olabilirsiniz..
ama yağmurda motor üstünde daha denemedim..
orda işe yarayan burda da yarar gibi geliyor bana..
zor durumlarda yöntemin ne kadar pratik olacağı önemlidir..gerisi hikaye..
yani ben yanımda sprey taşıyacağıma tükürürüm vizöre..
ertesi gün temizlerim bişi olmaz..
bu arada işaret parmağı süet olan eldivenler vizörün dışı için çok kullanışlı bence..bendeki iyi iş çıkarıyor..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)