Yağmurlu Hava da Kaskın Ön Camı
Reklamlar
-
Dün motoru yolda bırakasım geldi.
Yağmur yağmaz dedim ve pantolon giymek yerine diz örtüsü taktım ama her yönden rezil oldum.
Trafiğin keşmekeşi çıldırma noktasına getirdi beni sağnak yağışta.
Aralardan geçip ilerleyemesem motoru kenara atar giderdim herhalde o sinirle.(aradığım adresi bulamayıp yaktığım benzinin de bu sinirde payı var)
Diyeceğim ilk defa motordan nefret ettim o an.
Ama suç kimde? Motorda mı? : Hayır
Suç bu yağmurun yağacağını bile bile(pantolonda gittiğim yerde garip karşılanır diye giyilmedi ama!...),bir zorunluk olmadığını bile bile yola çıkan bende...
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Reklamlar
-
Eyong adlı üyeden alıntı
Bir not : Buğu giderici sipreyler pek bir işe yaramıyorlar.
.
Benim Schuberth'in kitapçıgında: "Bugu giderici spreyler kullanmayın, vizöre zarar verir" diyor. Ayrıca "vizörün önünü temizlerken içinde ALKOL içeren herhangi bir cam temizleyici kullanmayın" diyor. Baktım bendeki Scotch-Brite cam temizleyicide hakkaten alkol varmış :(
-turgut
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
-
Yaa ben yağmur suyunun olduğu göletlerden ayaklarımı gidon seviyesine kadar kaldırıp geçmeye bayılıyoruuuummmm
Bide göletin mesafesi uzun olursa daha bi güzel oluyo
-
İçinde alkol ihtiva eden şeyler plastik malzemeyi solduruyor diye biliyorum tkalfaoglu
Pınarr bende seviyorum o olayı ,tabi başka araçlar beni yıkamadan
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
asm adlı üyeden alıntı
İçinde alkol ihtiva eden şeyler plastik malzemeyi solduruyor diye biliyorum
tkalfaoglu
Pınarr bende seviyorum o olayı ,tabi başka araçlar beni yıkamadan
İşte bu sebeple gece 3'teki yağmur suyunu tavsiye ediyorum. Tam süper oluyo
-
evet tubi anlatılanların çogu faydalı bılgıler bence çeneden açılan bir kask sahıbı ol ben test ettım alnının hızasına cıkarttıgın zaman cene kısmını yagmur yemıyorsun artı gorus alanın genıslıyor ya kafana gore takıl dıcem sana ama nıye hasta oldugun bellı oldu sımdı hadı tekrar gecmıs olsun
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
ehehehe sağol
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
tubis adlı üyeden alıntı
İyi de üstüne toz moz herşey yapışır iğrenç olur
yağmurlu havada tozun ne işi war ya tubis
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kolay benim gibi yap kısın kaldır motoru kulanma :P
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
yağmurda motorla uğraşılmaz bineceksin arabaya gideceksin en temizi hem motor batmaz sonra temizlenecek yeri var temizlenmeyecek yeri var dimi ama
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
-
Arkadaşlar bende Car Jack diye bi buğu önleyici aldım. Evde kaskı takıp denedim. Çok az farketti gibi. Bakalım dışarda nasıl olacak da pek ümitli değilim He Nolan N102 var şu iç cam takılı değil. Çok uğraştık ama takamadık. Mototala götürüp rica etcem takın diye. Onunla ilgili bi yorum okmustum forumda; iç camla vizör arasına toz kacıyor ve dahada kötü oluyor denmişti. Hem takamadım hem de toz kaçma olayından şu spreyi bi denemek istedim. Kesin sonucu yazarım tam olarak test edince. İyi sürüşler.
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
-
Aldığım sprey bir işe yaramadı arkadaşlar
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
-
tubis adlı üyeden alıntı
Hanımlar beyler
İki gündür şapır şapır yağan yağmurla birlikte işe gelmekteyim... Herşey sorunsuz, halimden pek bi memnunum. Geçen sene anne baba engeli yüzünden yağmur da çıkamıyordum. Bu sene söz dinlemiyorummm
Fakat bir sorun var, o da
kaskımın ön camı Çok fazla yağıyor, bazen önümü göremiyorum... Arabaların sileceği var ne güzel
Biz napacağız.
Eldivenle denedim, iyice ala bula oldu, pişman oldum... Siz napıyorsunuz ? Öneriniz var mı ?
Dip Not ; Tek sorun bu dedim ama, bir de yanımdan geçen dört tekerlilerin, şlloooppp diye ıslatması var tabii..
yaa sormasi ayip kaskta kactane cam var???
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
-
kasklarda arkadasların dedıgı gıbı spreyler var yanı ne kadar sıksan da yagmur gene yagmur yagacak yagacak tabi arabda bıle sılcekler calıssa bıle yagmur halen yagıyor gıtmıyor bunun tek caresı yagmur dınene kadar saklanmak
-
su kaydırıcı özellik sağlayan vizör temizleme bezleri var onlardan tavsiye ederim... etkisi 10 gün filan sürüyor...
...dunpa55...Geology Engineer & Profession of Engineering Management
...55VATAN41MEKAN...
-
arkadaşlar yagmur kaydırıcılar çok işe yarıyo ( sprey olmasın likit varsa kullanın ) (((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler