Haaaaaaaaaaaa o mesele Tamam be ne kızıyosun
Bu arada, adminim, skullum msn açmayan mod larınıza ne tür cezalar uyguluyosunuzzz Ben şikayetçiyim
Haaaaaaaaaaaa o mesele Tamam be ne kızıyosun
Bu arada, adminim, skullum msn açmayan mod larınıza ne tür cezalar uyguluyosunuzzz Ben şikayetçiyim
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hoşbuldum uzun süredir yoktum bu mesajla dönüyorum
paraya kıyıp suomy nin spec 1r kaskını alcaksın ne su ne ses ne buğu hic bişi yok ;)
ben çok memnununm
arkadaşlar ben de çin malı 20 ytl lik kasak var ön hava delikleri acık hiç buğu olmuyor yağışlarda az oluyor onuda camı az acıp kapatınca hemen geciyor
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
en iyi çözüm bence koruyucu sprey
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
buğuyu yok etmek içinde bi kademe çıt yukarı kaldır buğu gitti ,sonra kapat 5 dakika daha gider işte
aylardan kasım yer antalya ısı +15-20 yağmur sefası eşliğinde motor oh ne güzel ,biz neyapalım motor girdi otoparka yazı bekliyo yakında kar var
vizör açık gitmek
veya vizöre buğu önleyici cam takmak
bide koruyucu spreyler var
''Yağmurlu Hava da Kaskın Ön Camı''
Kaskın arka camı da mı var
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
git bi tane revit eldiven al ben dün aldım elimin tek hareketiyle tertemiz mis gibi oluyo cam
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Kendine heyecan arıyorsan nick falan değiştir
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
senin soruna cevap veren samimiyetsizde(ben) suç zaten eyvallah
bende de uvex var cok bılınmeyen bı marka ama ıncelersenız dunyanın en hafıf ve 400 euro uzerı en saglam kaskıymıs ole okumustum lınkı gonderırım bulursam...vizör altındakı havalandırma acaıp calısıo gıderken en ufak bir buglanma yasmadım ama dururken yasıorum sordum bazı arklarıma onlarda araı var agv var bunu herkes yasıomus ole dedıler su olayına gelice eldıvenler cozüm oluo bence bı problem yok...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)