akıllıı olun lennnn aklınızı alırım haaaaaaaaaa iso yardım istemişsin kızda yardım ediym demiş ne var bunda artislik yapıyon artis kanki
millet kimse iso ya yardım falan etmesin o gitsin kumda oynasın huyo yu carpışan motora çevirdin beeeee
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
hanım efendi bu sizin içinnnnn buda benim ruh halimmmm yavv cengiz ve ayşegülll bi rahat verin yaaaa ala alaaa
ben bu smileyi tuttum valla
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
ne istersiniz efedy den anlamadim .......
kore more sizene kardeşim gitmeyin kardeşimin üstüne tekmi buldunuz ne...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
iso geçmiş olsunda ne oluyonuz ya bi sakin olsanız diyom bu ne hiddet ne celal
iso sana gel bi japon verim haaa kurtul bunların lafından
ne halin varsa onu gör artık rahat ol benden yana
....... selametle canım anladın sen onu
Ohooo karışmış ama burası olmadı ki,yakışıyormu sizin gbi güzel insanlara lütfen ama Bence sorunlarınızı yüzyüze halledin burası uygun bi yer degil,hem yüzyüze olmak bazı sorunları kesinkes çözer.
İsocum sen davandan vazgeçme o terbiyesiz adam da buranın ortabatı Texax olmadıgını anlasın bence
Born To Be wild,Live to Ride...
[QUOTE=ayshegül;854707]ne halin varsa onu gör artık rahat ol benden yana
....... selametle canım anladın sen onu[/QUO
yapmayın ya ortada bişey yok habire sinirlerinizi geriyorsunuz sakin olun biraz iso sende
abi ben onların hepciğine yeterimmm kendi kendine konuşsunlar çektirecekler bana hattori hanzo kılıcımıııı
abi alalım varmı elindee kefil olduğun bi japonnn uygunsa neden olmasınnn
aynı selametle sende git canımmm hatta sen iki kere selametle gitt sende anladınn onuuu
bu arada millet olarak kavga izlemeyi ne kadar seviyoz< bütün site burda beaaaa
Mesleki bilgime dayanarak söyleyeyim isooo kardeşim.
Kaza Yeri Terk Tutanağı'nı tuturduysan zaten kaza raporu (maddi hasarlı trafik kazası, olay yeri tespit ,olay yeri inceleme ve ifade tutanakları) karakol ekibi tarafında tutulmuştur.O karakol ekibi savcılığa olayı intikal ettirir.Senin yapacağın başka bişey kalmamıştır.Yani sen adamı istediğin tarafa çekebilirsin.İstersen hukuki ,istersen insani olarak işlem yaparsın..
Bu arada geçmişolsun babocan.Bi sorunun olursa trafik veya adli olarak msn aşağıda yazılı. Bir emniyet mensubu olarak en büyük görevimiz vatandaşa yardımcı olmak kanunları işler duruma getirmek...
Saygılar
murat6363@hotmail.com
Ayshegül canım bidenem ve kankam cengizzz millet hakkaten kavga ettiğimizi zannediyoo sizleri çok seviyorummm ayshegülü iki kere seviyorum hatta üç beş kere yeter la ben eve gidiyomm sarmayın bana artıkk
konuşturuyonuz bizi o zaman boşuna mahkemeye verecem sizi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)