Neden racinglerin tek farı yanıyor ?
Reklamlar
-
valla beninde cbr 125 var ve kontağı açar açmaz çift olarak kısalar sabit yanıyor uzunlarıda sen ayarlıyosun. ama mantıken düşünürsen kısa da da uzundada çift yanması lazım çünki sivri grenaj sağda yanan tek farın sola yansınmasını engeller..
belki gerçektende yanmayan taraf patlaktır
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
Reklamlar
-
bence fena değil güzel oluyo bide iyi düşünmüşler bence sürekli far yanık oluyo
-
Benim yamaha x-max de de kontağı açar açmaz kısalar çift çanak yanıyor ve selektör modu da var,tabii ki uzunlarda çift çanak hizmet veriyor.Tek çanak
yanma işinin daha çok dikkati sağlamak için planlandığını düşünüyorum yani
asimetrinin dikkat çekeceğini düşünmüş olabilirler,uzmanlar bunu laf olsun diye yapmazlar.
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
-
Avrupa bilmemne trafik standartları diye bi olay var dikkat ederseniz otomobillerdede sol far daha az yanar. Sebebi karşıdan gelen trafiğin sol tarafınızda oluşu ve onun gözünü almaması. Tabi arabalardaki gibi bununda tek farı hiç yanmamak yerine kısık yansa güzel olurdu
-
efendy_iso adlı üyeden alıntı
normalde ikiside yanıyorr sadece sis farlarında tek yanıyo oda bi karizma veriyo o kadar yoksa uzunlarda ve kısalarda çift yanıyo diye biliyorummm
racing motorlarda sis farı yok diye biliyorum ama
bende 2003 yamaha R1 var onda orjinal kısa da uzunda çift yanıyor o tek yanma sadece hondada var sanırım
AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VATAN SİZE MİNNETTARDIR RUHUNUZ ŞAD OLSUN
VATAN SAĞOLSUN
-
-
bence de görüntü cok bozuk ama o makinalara herşey yakışır ya.. ne olursa olsun ister=tek ister=cift olsun.. tabiki çift görüntüsü mükemmel ?
-
arkadaslar bu sadece hondaya özgü bişe (fab. cıkısı olarak) kısalarda tek uzunlşarda ikiside yanar. neden mi kısa yanıyo artislik olsun die onu farkların pantentini alan firmaya sormak lazım :D
-
evt mühendislerin zevksizliği olabilir çünkü avrupa trafik standartlarında bu zorunlu olsaydı yamaha da yapardı
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
-
carzywindy adlı üyeden alıntı
evt mühendislerin zevksizliği olabilir çünkü avrupa trafik standartlarında bu zorunlu olsaydı yamaha da yapardı
Sadece yamaha degil. Hondanın vfr 800 modelide aynı. Ondada 4 adet ampul var.
-
benim motorda ise kontağı açtığında kısa far tek taraflı otomatik yanıyor. uzun yakarsam ise diğer taraf tek olarak uzun yanıyor. kısa yanarken selektör yaptığımda ikisi birden yanıyor.
-
Bu honda yada yamaha ya özgü bişey değil.Fazer dada tek yanıyo.Bunu herhalde güzel motorlara nazar değmesin diye yapıyolar.
-
gsx r1000 alın derdiniz tasanız olmasın
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
ya o deilde ben da bu çinlinin farları mod. etcem tek 2 farın bağlantısınıda bağlayıp 18*2 den 36 w lık beyaz lamba alıcam xenonlar sizlere ömür oldu içinede parkların girişinden beyazlığı güçlendirmek için bayaz sinyal lambasını silikonliycam biyasada 150 ytl dediler beyazı desteklemek için özel bişi ne gerek var şimdi siz bana kızıcaksınız yapıcam sonra aferim diceksiniz (abilerim için diyorum herkes demesin kalbinizi kırarım)
-
*hondaya ait bi özlleik die düşündük yamahadada var
*avrupa standartlarından bu şekil yanıyor dedik ama çoğu motor böle değil
*sadece racinglerdedir die düşündük fazerde var hatta piaggio scooterde bile var
*niye böle yapmışlar diyoruz mühendislerin zevki die düşünüyoruz
ABİ NE BİÇİM ÖZELLİKMİŞ BU YA HERKESİ ZOR DURUMA DÜŞÜRÜYOR
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sürekli uzunla gidiyorum, görüyorum, görülüyorum, bozuk sanılmıyorum, göz alıyorum ve küfür yiyiyorum, mutluyum.
-
Sellektör yaparken göz kırpma efekti veriyor işte, hoş değil mi? Zaten gündüzleri uzunları yakmak en iyisi gerçekten dikkat çekiyor, geceleride aynılatmada tek far, çift far sorun yaratmaz önünü görürsün bence. Bu tek far mevzunun tek açıklaması var; tasarım. Adam istese kısaları iki tarafa da dağıtabilirdi, fakat böyle bir tasarımı kabul etmiş ve devam ettiriyor. Zannedersem Suzuki tek hat üstünde far tasarladığı için böyle bir sorunu yok. Kısaca tasarım nüansı işte.
Kişisel fikrim selektör yaparken göz kırpma gibi gözüktüğünden ve bu sayede dikkat çektiğinden hoş...
-
Boşver gözlerini alsında sana birşey olmasın babacan.Hep uzunlarda git ama gündüz gerekmez bence.
itina ile kaza yapılır
-
ya benim matrixtede kısada sol taraf uzunda sag taraf yanıyor cok kotu bsy bu dengesiz aydınlatıyo brz bide dvmlı patlak bi ampulle gidiosun kurtuluşun yok
true love..
Drift Religion
-
Kısa farlar tek yanıyor uzun farları yaktınmı cıft yanıyor.Zaten tek far bıle yeterınce guclu yanıyor.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)