600rr movıstar deıl ama gorunumlu 2005 ucuza aldım ama grenajlar dokme
ama artık benımde bır motorum var
resım koyamadım bı yardımcı olursanız onuda koyarım
600rr movıstar deıl ama gorunumlu 2005 ucuza aldım ama grenajlar dokme
ama artık benımde bır motorum var
resım koyamadım bı yardımcı olursanız onuda koyarım
Yorum yapmak için resim şart sanırım ama hayırlısı olsun, kazasız belasız günlerde kullanman dileğiyle...
Resim eklemek için topic var incelersen eğer ekleyebilirsin..
koma abi ben anlayacagımı anladım
Arkadaşım eğer makina senin içine sindiyse ve onun üstünde mutluysan hiç bir şey denmez. hayırlı uğurlu olsun can sağlığı içinde kazasız belasız kullan kardeş..
[B][I][U][COLOR="Blue"]Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz…" [/COLOR][/U][/I][/B]
[B][U][COLOR="Red"]MUSTAFA KEMAL ATATÜRK[/COLOR][/U][/B]
ben hiçbirşey anlamadım sen bi fotoğrafları koyarsan sevinirim o zman birşeyler yazarız
:bestmt:
hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dilegiyle
resmı forma koyamadım
grenajları orjınal deıl fıber gıydırme anlayan arkadaslar var
arkadaş ben bu dökme grenajı anlamadım ama ,cahilliğime ver ama bi açıklarmısın saygılar
Evet bir resim olsa iyi olur. Özel yapım grenaj anladığım kadarıyla görmek isterim...
evet gormek isteriz gerçekten msn ekleyebilirsin ben senin yerine koyarım resimleri siteye lazımsa? bide maliyeti ne kadar soylersen resmi koyduktan sonra iyi bi fikir eldeederiz
msn: croner_yveit@hotmail.com
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
resim isteriiiiiiiiiiiizzzzzz....
hayırlı olsun...
kazasız belasız sürüşler....
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Hayırlı olsun arkadaşım
Sorması ayıp Ne kadara ve kaç KM'de Aldın ?
Kazasız Belasız Sürüşler dilerim
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
sadece yardımcı olmak maksadıyla bir kaç sitenin adresini yazıyorum.umarım bundan ötörü cezalanmam.http://www.imageshack.us/ http://www.kelebekupload.com/ bu sitelerden herhangi birine gir
:gözat seçeneğine tıkla bilgisayarındaki resmi seç ve YÜKLE yi tıkla. ve çıkan seneçeklerden URL başlıklı olanı kopyala Motosiklet.net'te mesaj yazacağın bölümdeki küçük dağ simgesini tıkla ve URLyi oraya yapıştır. mesajını gönderdikten sonra resim görülür[IMG][/IMG]
güle güle kullan kazasız sürüşler dilerim.
hayırlı olsun kardes darısı bızım basımıza
arkadaşlar motorlarınızın stiker(LOGO) işlerini yapıyorum bu arada kaplamada yapıyorum istediğiniz renge
Motoru bi görseydikk ii oLurdu be kardeşş !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
hayırlı ugurlu olsun,tebrikler güle güle kullan.....................ama foto şart !!!
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Hayırlı olsunda orjinal grenajları nerdeymiş?
Ya yarış çıkması, ya kazalı, yada çakma gibi fikirler uyandırdı bende.
Hani motor nerde? Sattın mı?......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)