hayırlı olsun fakat 600rr görünümlü çinli bişi mi?yoksa granej mı sadece moviestar görünümlü?
neyse uzatmayayım HONDA ise fazla söze gerek yok hayat onda...
hayırlı olsun fakat 600rr görünümlü çinli bişi mi?yoksa granej mı sadece moviestar görünümlü?
neyse uzatmayayım HONDA ise fazla söze gerek yok hayat onda...
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
repsol benim bildiğim bir şirket ismi hondada onun reklamını yapıyor.movistarda böyle birşeydir veya bir renk kodu olabilir.
hayırlı olsun.fenerlimisin
itina ile kaza yapılır
hayırlı uğurlu olsun.. Allah kaza bela vermesin.. ama lardan yola çıkarak anladığım kadarıyla ve resimden gördüğüm kadarıyla.. grenajları orinal değil ama yinede güzel motor ama honda...
KIRMIZI BOĞA..
hayırlı olsun birader allah kaza bela vermesin iyi gazlamalar
movistarda gsm le ılgılı bı fırma ama bılmıyorum acıkcası bende grenajlar fiber yaza dogru degıstıre bılırım zaten acemıyım kırılırsa bunlar kırılsın
......DoNsuZ ÇıK KaSkSıZ ÇıKmA ....
allah kaza bele göstermesin kardeş güle güle kullan farında açık yolun açık olsun diyelim fazla gaza gelme acemiligini atmadan
ilginize cok tesekkur ederım
hayırlı olsun be dostum motor olsun taştan olsun
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
güzelmiş motorun kardeş hayırlı olsun kazasız belasız binersin işşallah
hayırlı olsun fakat bir iki şeyi söylemeden edemeyeceğim.Grenajları neden orjinal değil? Daha önce bir kaza yapmış olabilirmi? Grenajları orjinal değilse bence biraz kıllanman lazımdı.Kmsi çok olmaya bilir fakat elciklerinden ve deformeye açık olan yerlerinde azmı çokmu temzimi kullanılmış onu anlıyabilirdin! Fotografdan gördüğüm kadarıyla elcikleri biraz aşınmış gibi.genede hayırlı uğurlu olsun.İyi kullanmalar.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
bU MOTOR HIZLI GİDİYOR BENCE 250 RR OLSAYDI DAHA İYİ OLUR BAK BEN BİSANLA COOL COOL GİDİYOM.NE DERT VAR NE TASA
malum sahibinden.com
türkçeyi düzgün kullanmıyorum diye fırça atıyolar sonra
grenajlar dökme olduğu için ses yapması doğla aslında
sonuçta orjinali gibi dökülememiştir,
komple dökmemiymiş, yani kuyruk kafa yan grenajlari hepsimi?
en kötü ihtimal ii bi fiberciye gidip sıkıntını anlatırsın
sesi soluğu keserler
GKN MOTORS
honda CBR 600 RR movistar
evet sahıbınden.com da ilanı vardı komple dokme fıber kuyruk kafa falanda acemılıgımı bu grenajlarla atıımda sonra komple degıstırırım olmassa
zaten motoru ucuza aldım bı haftadırda bınıyoruz bı sorun yok gıdısınde durusunda falan
ayrıca camla elcıkler degıstı bu fotoyu cektık uzerındekı elcıkler sıfır hıc daha o elcıkle kullanılmadı fotodan sana ole gelmıstır
hayırlı olsun.kazasız belasız kullanman dileğiyle
resimde güzel gözüküyor sağını solunu yavaş yavaş toplatırsın motoru sağlam olsun yeter hayırlı olsun
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
GÜLMEK İÇİN BAHANE ARAMA BENCE RAHAT OL SANA KOMİK GELEBİLİR AMA
MOTORU SORMA SEBEBİM AVCILARDA TEK EN AZINDAN BENİM BİLDİGİM MOVİSTAR GÖRÜNÜMLÜ BAŞKA MOTOR YOK AYRICA ARKADAŞIMIZIN ADIDA
ZAFER DİR MOTORU BİLİRİM DEDİYSEK SALLAMASYON OLMADIGINI BİL SENİN İÇİN YETERLİ BİR CEVAP MI BU BİLMİYORUM
hayırlı olsun arkadasım kazasız belasız keyıflu suruşler dilerim
hayırlı uğurlu olsun.. Allah kaza bela vermesin.....kazasız belasız keyıfli suruşler dilerim........
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)