sahibinden denmi aldın ?
almışsn bir kere allah kazasız belasıuz sürüşlernasip etsin
herkez kapmış motorunu iyi ama ben nasıl motor sahibi olucammmm.Ağlamak istiiiyomm ya motorum yokkkkkkkkkk:salut:
sahıbınden aldım 10 500 e maliyeti oldu 2005 model model orjınal greanajları yok satmıslar 16000 de orjınalı mavi bu sanayıde falan dokenler var fıberden bu grenahları orjınal olmadıgı ıcın bıras problem oluyo ses yapıyor bıras msnden resımlerı atarım bırı koysun allah rızası ıcın bekoserkan@hotmail.com
abi tinypic diye bi site var ona gir çok rahat yüklersin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
hayırlı olsun, güle güle kullan.........
Resimler hâlâ yok babocan..Resim olmayınca yorum yapmak sağlıklı olmaz bence.
Yinede hayırlı olsun.A.K.B.Vermesin..
hayırlı olsun bende yeni bi motor aldım runner vxr200 görüntüsü biraz iyideğildi ama servisde herşeyi yapılması mümkün senin hevesle aldığın göz bebeğin için güle güle kullan demek düşer bana bence iyi bi tamircin varsa oraya götür durumunun tam neoldunu bil neye bindiğini bil yani ama bur da da bilgili arkadaşlar var onlarında fikrini alarak hareket edersen daha iyi olur diye düşünüyorum.
Hayırlı ugurlu olsun..Mutlu sürüşler..
valla ben iki sene önce lokantacıyken piaggio150lik bi motorum vardı,artık elemanla öylebi dağıttılarki rüzgarda motor yelkenli gibi kaporta sağa sola hareket ediyodu zangır zangır (he piaggionun suçuyok buarada )motoru bi toplattırıyım dedim kaporta parçaları falan astarı yüzünü geçiyo.zaten bws de vardı bende tamircinin birine satıverdim piaggioyu.(ancak bu bws kaç kere düşmesine rağmen hiç bişey olmadı bende bikere düştüm yanaklar falan yumuşak pilastik, eyiliyo kırılmıyo, taş ötesi kaya gibi motordu. önce aldım sonra sattım bws yi küçük çaplı biyanak boyama bi sticker(sitikır)motor sıfır gibi olmuştu,ön çamurluk hariç kaç kere deyiştirdim hatırlamıyorum,sonra saçtan yaptırdım)
tamirci hiç parça deyiştirmeden fiber,japon,macun,boya derken motoru 10gün sonra bi getirdi bana tanıyamadım ,nerdeyse dalıyodum adama,bazan bunuda götürüyorum,eski günleri gıcık gıcık yaadediyo
Sahibinden.Com'da görmüştüm. Sanırım o motor.
Hayırlı olsun. Güle güle kullan...
kardeş moturu avcılardan aldıysan bilirim o motoru temiz makina
hah güzel şimdi daş gibi motormuş bea
facebook.com/kaskafa
abı aldık bikere şans ii veya kotu sansımıza ne cıkarsa
......DoNsuZ ÇıK KaSkSıZ ÇıKmA ....
güle güle güzel günlerde kullan inşallah. güzel görünüyo makina maşallah...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
güle güle kullan,hayırlı uğurlu olsun.........
kazasız belasız güle güle kullan.
güzel motormuş inşallah sorun çıkartmaz baya ii almışsın fiyat olarak
:bestmt:
movistar ne repsol gibi bişi mi
gerçi repsol un de ne olduğunu bilmiyorum ama biri bana açıklayabilirmi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)