Aslında bu işin birçok yolu var.. Şimdi birşeyler söylersem bütün site üzerime yüklenebilir.. Arkadaşım sen çalıntı olup olmadığını öğren sonra yardımcı olmaya çalışırım yine.. Türkiye burası olmaz diye birşey yoktur..
1- Triptik olarak TR ye giriş yapmıştır, geri dönmeyi gözü kesmeyen vatandaş bir ahbabına "ver 3-5 kuruş köyde binersin kimse kontrol etmez" diyip çalındığını beyan edip kaskosundan parayı almıştır.
2- Gerçekten çalınmıştır.
3- Muhtemelen bu aracın ruhsatı başka bir motosiklette kullanılıyordur. (çalıntı,change)
4- Gerçekten gümrüklerin birinden kaçak olarak girmiştir. (Silah,uyuşturucu dolu dorsede yada konteynerde)
ÇÖKMEDİKÇE ÜSTÜMÜZE MAVİ GÖK GÖÇMEDİKÇE BASTIĞIMIZ TOPRAK TÜRK OĞLU TÜRK'ÜZ BİZ ATATÜRK'ÇÜYÜZ
Verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim.. İnanın beni çok aydınlattınız.. Hepinize selamlar saygılar.. Yeni haberleri öğrendiğimde yazacağım.. Sağ olun..
3000 ytle hangı marka motoru werıo kı sıfır mı?
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
belli ki motor kaçak olarak getirlmiş. Büyük ihtimalle de yurtdışında limandan falan motora da kalk gidelim denmiş. Yapılmayann işlerden değildir.çalıntı olmadığından emin olabilirsen trafiğin olmadığı yerlerde dağda,köyde belki kullanabilirsin ama ben olsam yapmazdım.
Arkadaşlar Samsun-Rusya arası bir gemi hattında çalışıyorum.İsterseniz size motordan daha büyük buzdolabı,derin dondurucu getiririm.
Muhtemelen Rusya'dan Türkiye'ye göre ucuza alınmış ve okutulmak isteniyor.
Ha çalıntıda olabilir orası ayrı ama sokmak çokta iş değil..
ne oldu
neymiş motorun akıbeti
sordunmu global motora
kaydı varmıymış?
GKN MOTORS
Motorun sahibi gemici.. Bir haber alamadım bu aralar.. Akıbetini bildirecem size..
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
plaka kesinlikle çıkmaz hiç uğraşma
En doğru sözü söylemişsin.Tebrikler kardeşim.
Fatura YOK MU? ...Olay bitmiştir..
Babocan arkadaş fatura yok diyo..Boşuna daha ruhsattan bahsediyosunuz yaw.Ben anlamadım..
Ruhsat çıkarmak için ne lazım?..Fatura..(oda yokki)
Nerden alacan faturayı?...Bayii den...
Bayii satmadığı motora fatura kesermi hiç aklınız alıyo mu? Motor nosu..Şase nosu..Türkiye girişli değilse hiç olmaz.OL-MAZ..OL-MAZ..
Sadece gümrüğü bayiinin kestiği fatura ispatlamıyo..Ya İthalatçı FİRMA..Onu nasıl halledecen..
Gerçi burası TR..Buda ayrı bi konu...
Babocan galiba senin makinada aynısından Sinirlenmene gerek yokbence.. Arkadaş bulabilirsin demiş..Biraz araştırılsa vee beklense neden olmasın ki!..
Ben ufak biaraştırdım.Gerçi 5.500- 5.600 gibi ama detaylı aransa bulunacağına bende inanıyorum...
Benim bulduklarım ve beğendiğim bunlar..
. http://www.sahibinden.com/2006_model...QQdisplayitem?
. http://www.sahibinden.com/bakimli_al...QQdisplayitem?
HERKESE İYİ GÜNLER.. SORUM ŞU YURT DIŞINDAN CALİBRE 250CC GETİRTSEM FATURASI OLSA ÇİN MESELA VEYA OLMADIĞINI VARSAYALIM BU MOTORA PLAKA ÇIKARTABİLİR MİYİM?? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER..
hayır faturasız araca plaka çıkmaz
faturası olsa dahi yurt içine soktuğunuz an vergisini ödersiniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)