Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

tüm teşkilatı kınıyorum

REKLAM ALANI

Motosikleti
    motosikletimi sattım :(
    Arkadaşımıza geçmiş olsun dileklerimi sunarım, Böyle bir uygulamanın olabileceğini tahmin edemezdim bile, yaw devlet diyoruz ama Allah Allaah nesse şimdi isyana gerek yok ama insanız işte bu tür kötü uygulamalar çıkınca karşımıza insan ister istemez tepki veriyor, Aklım almıyo yaa, harbiden sinirlerim bozuldu, yak arkadaş yaw ben dayanamıyom, haksızlık kardeşim bu, ne bu yaa üvey evlatmı o memurumuz, benim eniştemde polis memuru, maaş yetmiyo adam her ay yeni bir borca giriyo yaa, nasıl bir zihniyet bu memur görevinin başında yara alacak karşılamadığın gibi bir masrafları ödet haa, ben olsam vallahı bana onu diyenin suratına nesse, kusura bakmayın, bence bu olayı hukuki hatta bir kaç üst yetkiliye müracat ile halledilebilir gibi geldi bana, olmadı forum kanalı ile irtibata geçelim, tanıdık vs. araya sokalım, olmaz böyle şey yaa alla aallaaaa
    Motosiklet tutkusu anlatınmaz yaşanır diyorum başka bişe demiyorum :cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sato8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cf Moto 250 SR
    görev saatleri dışındaysa şahsi konuma düşerler. eğer görev saatleri içinde olsaydı böle olmasının mümkünatı yok hatta polisler tazminat bile alırdı ama anlaşılar görev saati dışında olmuş bu da şahsi dir. malesef böle
    müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
    satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?

küheylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750 D INTEGRA
    geçmiş olsun :(

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)