Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yamaha ybr 125 Parçaları

REKLAM ALANI
    teodor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XV 950 CAFE RACER - Yamaha YZF R25
    Öncelikle ilk açtığım başlıktan sonra Honda Yamaha arasında giderken sonunda Yamaha aldım.Denizli'de aramama rağmen bulamadım.Bu motor için arka ve yanlara çanta taktırıcam acaba bunlar nerelerden bulunuyor.İnternette bir hayli araştırdım.
    İstanbullu arkadaşlar yardımcı olabilğir misiniz?
    Teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı teodor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle ilk açtığım başlıktan sonra Honda Yamaha arasında giderken sonunda Yamaha aldım.Denizli'de aramama rağmen bulamadım.Bu motor için arka ve yanlara çanta taktırıcam acaba bunlar nerelerden bulunuyor.İnternette bir hayli araştırdım.
    İstanbullu arkadaşlar yardımcı olabilğir misiniz?
    Teşekkür ederim.
    arka çanta konusu kolayda yan çantalarda çok sıkıntı çekersin.ben istanbuldayım sirkeciyi alt üst ettim bulamadım,en sonunda bir motorun üzerinden ikinci el almak durumunda kaldım.yan çanta bağlantılarını hallettik iş boyamaya kaldı ha bu arada boyayımmı crommu? kaplatayım onada karar veremedim,nasip olursa bir kaç güne kadar tamamen bitirim resimlerini ybr topiğine koyarım
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

valla ben de de yamaha tb var ben genelde orjinal yamaha bayilerinden alıyorum geneldede var artık en yakın yamaha srvis/bayisini bulcak tedarik etcen.you tube ye (karsıyakalı sercan)
    yaz da izle

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)