Kararsız kaldım fikir verirmisiniz lütfen
Reklamlar
-
arkadaşlar şimdi sorum şu
arora 150t scooter model motosikleti olan bi tanıdık daha 600km de olan motorunu veriyor üstünede 3250 ytl para veriyor benim motorumu almak istiyor .
benim düşüncemde şöyle aslında motorumdan çok memnunum satmam hiç diyordum ama belli bir süredir enduro almak gibi bir düşünce içimi kemiriyor .
buna bağlı olarak şimdi diyorumki bu kişinin motoru sıfır durumda; gerçi çinden azım bi yandıydı ama enduro alana kadar kullansam 6 veya 7 ay kadar sonra ya köye götürürüm koyarım orda kullanırım veya elimden çıkarırım farketmez, üste alacağım parayada biraz ekler peşin sayarım krediyle yeni t.a alırım gibi düşünüyorum kredide rahatım ödemede sorun olmazda bu takas konusu beni düşündürüyor lütfen fikir verirmisiniz.
bu arada bilgilendiriyim benim motor daelim s250 2006 model 17000km de ikinci eli 4000 ila 4500 civarı eh işte sıfırınıda bilmiyorum valla nekadar ,
alacağım motorun sıfırı 2000 civarı ikinci elide 600km de olduğu için 1200 eder heralde gerçi bunu satmasamda olur .
lütfen cevaplarınızı bekliyorum ,gene soru sorabilirsiniz.
Reklamlar
-
ben olsam almam,
neden kendi motorunuzu istediğini zaman rahat satarsınız ama arora yı yarı fiyatına versen yinede düşünürler,çünki piyasada çok kötü bir imajı var
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
babaçi adlı üyeden alıntı
ben olsam almam,
neden kendi motorunuzu istediğini zaman rahat satarsınız ama arora yı yarı fiyatına versen yinede düşünürler,çünki piyasada çok kötü bir imajı var
öylede köye falan götürsem veya satarken üçüne beşine bakmasam da olur sonuçta enkötü ihtimalle satarken 3000 veya 5000km de olsa gene 1000ytl eder gibi veya satmasamda olur .üstüne alacağım azmı çokmu sizce
ilerde satarkende belki 4000ytl ye satıcam motorumu (daelimi)çünkü?
-
KaraVelioğlu adlı üyeden alıntı
öylede köye falan götürsem veya satarken üçüne beşine bakmasam da olur sonuçta enkötü ihtimalle satarken 3000 veya 5000km de olsa gene 1000ytl eder gibi veya satmasamda olur .üstüne alacağım azmı çokmu sizce
ilerde satarkende belki 4000ytl ye satıcam motorumu çünkü?
çin malının ikinci el piyasası malum,daha öncede tecrübe etmişsiniz satana kadar çıkarabileceği arızalarda cabası,köye götürseniz bile fazla ömrü olmayan bir makina bir kaç sene sonra yok pahasına vermekte var.
bunlar benim aklıma gelenler yinede siz bilirsiniz
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
çin malının ikinci el piyasası malum,daha öncede tecrübe etmişsiniz satana kadar çıkarabileceği arızalarda cabası,köye götürseniz bile fazla ömrü olmayan bir makina bir kaç sene sonra yok pahasına vermekte var.
bunlar benim aklıma gelenler yinede siz bilirsiniz
aslında aynı düşüncedeyiz ama işte ne biliyim bu enduro olayı kafamı kurcalıyo ,adamda akşam akşam aklıma düşünceler soktuya çeşke selam vermeseydim.
-
Hocam bence hiç takasa girme sen istediğinde motorunu satarsın yine krediyle alırsın enduroyu.Ama arorayı elden çıkartman zor köyde kullansan bile astarı yüzünü geçer sana durmadan masraf çıkartır
-
bu tip satışlarda insanın en karasız olduğu dönem seçilir insanın kafası karışır ve iş oldu bittiye gelir.
ağrısız başına iş açma kardeş kendi motorunu paşa paşa kullan istediğin zaman da rahatça satarsın millet uyandı artık çin malına rağbet sadece sıfırlarında,oda taksitli satıyorlar diye.vatandaşın alım gücü yok,ikinci el peşin çalışıldığı için genelde çin malı gitmiyor
-
bence arora + 3250ytl karsılıgı yapacağın takas oldukça makul bir teklif kaldı ki mevsimin kışa girdiğini düşünecek olursak artık ikinciel motosiklet satmak zorlaşıyor.sen motoruna binemeye devam eder yaza satayım dersen bu rakamları bulman mümkün de olmayacaktır yeni sezonda.yap takası ve şehiriçinde falan kullan scooteri ve hayallerini erteleme git bayiye zorla şartlarını onlarında ölü vakti şimdi iyce pazarlıkla kap enduroyu bin doya doya..................hayırlısı olsun işallah
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
BikerBoyz34 adlı üyeden alıntı
Hocam bence hiç takasa girme sen istediğinde motorunu satarsın yine krediyle alırsın enduroyu.Ama arorayı elden çıkartman zor köyde kullansan bile astarı yüzünü geçer sana durmadan masraf çıkartır
aslında çok olumlu bi mesaj yazmışsındiyorum ki t.a alana kadar motorsuz kalmasam bunla arorayla t.a alınca köye götürsem zaten köyde en fazla senede 1 veya 2 ay kalıyorum işimi görür gibi elimde ki parayıda şimdiden peşinat için çoğalmaya başlasam nasıl fikir
bu tip satışlarda insanın en karasız olduğu dönem seçilir insanın kafası karışır ve iş oldu bittiye gelir.
ağrısız başına iş açma kardeş kendi motorunu paşa paşa kullan istediğin zaman da rahatça satarsın millet uyandı artık çin malına rağbet sadece sıfırlarında,oda taksitli satıyorlar diye.vatandaşın alım gücü yok,ikinci el peşin çalışıldığı için genelde çin malı gitmiyor
evet valla çok kararsız kaldım
jeansatar adlı üyeden alıntı
bence arora + 3250ytl karsılıgı yapacağın takas oldukça makul bir teklif kaldı ki mevsimin kışa girdiğini düşünecek olursak artık ikinciel motosiklet satmak zorlaşıyor.sen motoruna binemeye devam eder yaza satayım dersen bu rakamları bulman mümkün de olmayacaktır yeni sezonda.yap takası ve şehiriçinde falan kullan scooteri ve hayallerini erteleme git bayiye zorla şartlarını onlarında ölü vakti şimdi iyce pazarlıkla kap enduroyu bin doya doya..................hayırlısı olsun işallah
ilkdefa farklı bi düşünce ,bu düşünce çoğalırsa bu takas olur
ancak yeni fuardan sonraki 2008 t.a da aklım kaldı onu bekliycem
-
Tabi öyle de olabilir eğer köyde çok yol yapmam sadece işimi görsün gidip gelirken ayağımı yerden kessin dersen şimdi yap takası istediğin enduroya daha çabuk kavuşursun çünkü arora seni çok tatmin etmez bu motordan sonra.
-
BikerBoyz34 adlı üyeden alıntı
Tabi öyle de olabilir eğer köyde çok yol yapmam sadece işimi görsün gidip gelirken ayağımı yerden kessin dersen şimdi yap takası istediğin enduroya daha çabuk kavuşursun çünkü arora seni çok tatmin etmez bu motordan sonra.
tabi ya o kesin arada dağlar var
şimdi nasıl oluyo biliyomusunmotosikletimi bırakıpda köye gittiğim zaman ah şimdi bi mobiletim olsa diyorumya ozaman kafayı yiyorum işte
orda iyisi kötüsü olmaz zaten senede 1,2 ay kasaba köy falan işte
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)