abinin dediği gibidir. hayabusa ve cbr 1100 bile aynı cdd te olmasına ragmen 220 felan. ama arkalarına kutular. cantalar felan taktırılırsa iş değişir.
abinin dediği gibidir. hayabusa ve cbr 1100 bile aynı cdd te olmasına ragmen 220 felan. ama arkalarına kutular. cantalar felan taktırılırsa iş değişir.
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
abiLerim...orda yazan rakam o.. artık dahamı hafif biLmem...ama hayvani bi ağırLığı var.. resimLeri hazır ama nası yoLLuyacam biLmiomm
GSX-R 1100 aFFetmEz....
ben 230 kgnin ustunda racing duymadım hiç fallaha bence azami toplam yük dür o motorla birlikte
:bestmt:
wayy be adama bak gitmiş ne almıs helal baba ne dıyek
evet azami yüktür yoksa o kadar şeyi kim taşıyabilir. ole olsa zaten o kadar hız yapmaz.XF650_FreeWind adlı üyeden alıntı
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
yaw..ben bu biLgisayar işinden fazLa anLamam..! .benim resimLeri maiL oLarak bana yoLLadıLar..sıkıştırıp yoLLamışLar...bi türLü açamadımö yaww..! .kaydet diorum..resimLere uLaşamıom yaw.. yardImmm..!!!
GSX-R 1100 aFFetmEz....
hayırlı olsun güle güle eskitt...kurallarla birlikte tabii
git en iyisi kantarda tarttır motoru wallaha
:bestmt:
motorun resimLerinin bi kısmını swalbard kardeşimizin maiLine yoLLadım ....hadi bakam yayınLayın şu resimLerii....
GSX-R 1100 aFFetmEz....
hayırlı olsun, kazasız belasız vede dikkatli kullan,
abi dikkatli kullanalımda. bir abi hep der. o laf saçma. insan ona binince tuhaf olur. işin kalmış Allaha der
GSX-R 1100 aFFetmEz....
insan iradesi artık yok olur derler. motora binince.
ama herkes bir şeyler sayıklar işte. doğrumudur değilmidir. doğru olsa idi. tecrübe denen birsey olmazdı. herkesa aynı eşitlikte motor sürerdi. buda olmucagına göre
hakLısın bab..hemŞerimmmmm!!! ..bende giresunLuyum..giresun/TireboLu :
GSX-R 1100 aFFetmEz....
vaay ne güzel işte. hem yakınız hemşeri olarak.
hemde kralların şehri olan akçaabatta evin var
buda güzel
ne motor var sende bAb._=?
GSX-R 1100 aFFetmEz....
motor yok arkadaşım.
üni bitecek ondan sonra ancak.
oke
GSX-R 1100 aFFetmEz....
sende ne var?
söylemedin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)