Çok çok geçmiş olsun motosikletler türkiye de tanınmıyor malesef böle kendini bilmez şerefsizler çok bunlara acımamak lazım ama elden bişi gelmiyoki .....
Çok çok geçmiş olsun motosikletler türkiye de tanınmıyor malesef böle kendini bilmez şerefsizler çok bunlara acımamak lazım ama elden bişi gelmiyoki .....
valla konu açıcaktım zoruma gitti yazıveriyim dedim ,bu gün 3 sıraları tek yönlü
iki şeritli yolda ,sol taraftan giderken bir baktım ters yönden kango ve içinde Oçocuğu kaptırmış geliyo bi anda karşımda görünce ve bide kendi yoluymuş gibi yavaşlamayınca o anda aynaya bile bakmaya fırsat bulamadan refleksle kendimi sağ şeride atmak ihtiyacı duydum
tam o sıradada sağdan beni geçmeye çalışan bir araba daha !!,korna çaldı allahtan hızım 40 falandı frene bastığım gibi ayaklarımı yere koydum iki arabayada silme vaziyette zorla durabildim ben durdum hangisine ne diyim diye düşünürken sağdaki gaz kesmeden gazladı zaten solumdaki Oçocuğuda aynasına elim çarpınca durdu tepkim üzerine nedese beyenirsiniz ''okadar araba tersten geliyo biraz dikkat etsene bi benmi varım sanki diyo bide utanmadan şerefsiz diyoki;sağına dikkat etmiyosun ona çarpıcan bana laf söylüyosun diyo ''ulan pişkin pişkin kendini haklı çıkarmaya çalışıyosun falan biton laf dedim ancak böyle şerefsizlere laf söylemiycen direk olaya gircen ama işte ozamanda hangisiyle uğraşıcanki bilmiyorum başın belaya gidecek o olcak.veya pisikopat olucan ne yaparsan yap ne olursa olsun koymuycak
neyse oara yol kapandı millet geldi bizi ayırdı yola soktu falan ama bi fiske vuramadımya içime yer etti gördüğüm herkeze olayı anlatıyorum rahatlamak için burayada yazıyım dedim biraz uzun ama oldu özür dilerim
geçmiş olsunn...
biber gazı faydalı ama pınar sayesnde öğrendim bende
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
işebaşladım ikigündür msn girmiyorum kardeşimin başına gelene bak hay allahımya,aman dikkatliol biraz ara ver tuba ikigün sonra bin motora ,sakinleş yani.çok geçmiş olsun herikinizede.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
geçmiş olsun, tuğba. sitenin sana ihtiyacı var bazen diyorum acaba bu kız bilgisayar başında mı yaşıyor diye 7/24 online...
şaka bir yana, bu işin hakikaten şakası yok. insanı değil motosikletten, hayattan soğutuyorlar... iki saniye yetiyor dediğin gibi...
Sırf herkeste 4 teker var diye...
Cook gecmis olsun. Dört tekerlekli bi manyak dün trafik lambasinda dururken hic firen yapmadan arabama gecirdi.
Boynum moynum tutuldu
motor üstünde olsak ne olacakti allah biliyor
Böyle manyaklar sadece türkiyede degil almanyadada cok var
Allah onlarin serrinden korusen nediyem
Tubis Geçmiş olsun........
Valla Pınar'dan korkulur, kocalarının yanında üç tane kadına sıktı o biber gazını.
Biber gazısı var yaa 6 kişiye tek başına horozlanıyo, yiosa biber gazınsız gel.
Geçmiş olsun Tuğba.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
çok çok geçmiş olsun öküz çok malesef ucuz atlatmışsınız
ya tamam iyi hos tabiki gecmiş olsun ama neden hala bu kadar duyarsız bu arkadaslar ne yapmak gerekıo sesimizi neden duymuolar bı care olması gerek
LORD OF THE WAR
Teşekkürler ama 7/24 sitede olamıyorum İmkan meselesi diyelim, eczanede ki pc de sabahtan açıyorum MT yi, ara ara sayfayı yenilediğim için hep sitedeymişim gibi oluyor... Evde desen akşamları taş çatlasa 1 saat.. Azcık kafa dinleyin değil mi, hep olmaz..
Bu arada diz kapağım kırıldığında dahi motordan soğumadım, böyle çakallar yüzünden hiç soğumam Kış gelince motora binmemeye benzer bu dediğin..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Bak,adam pis pis sırıtıyıor ve hazır senin plakanı da görmüyorken basacaksın arabanın içine biber gazını.1 saat kalsın orda.Yerinde olsam biber gazını sıkar,sonra adam arabadan çıkana kadar beklerim.Sonra eldivenin sert ise (güce fazla gerek yok) alnında ya da ne biliym işte,bir yerinde ufak bir hasar veribilirsin ki bu gibi aptal otomobil kullanıcılarının bundan başka akıllanma yöntemi yoktur.
Cani değilim ama canıma kast eden ya da ukalalık yapan birini de affetmem.Böyle durumda affeden bikişinin de olacağını zannetmiyorum.
:pr::pr::pr:
çok geçmiş olsun,ucuz atlatmışsın valla
..:: Nerde O Eski Günler? ::..
geçmiş olsun eeee dikkatli olması gereken sürücüler bunlar sürücü değil bunlara ehliyeti artık kasaplar bile vermiyor.
babacan sen delikanlılığını bozmamışsın helal sana. Benim yanımdan biri öyle geçecek arkamda kız arkadaşım değil babam olsa iner o kişinin ..............................yaparım. 2milim yanından geçiyor eğer çarpsa (Allah göstermesin) nolacaktı peki? Halen bu kadar vurdumduymaz mı olacaktı o beyinsiz mahlukat? Altına leon çekmiş alırız onun anahtarını alırız.
çoook geçmiş olsun ben olsam sadece bagırmazdım
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)