merha arkadaşlar.....................................
merha arkadaşlar.....................................
madem sola döneceksin
solunda neden boşluk bırakıyorsun?
iide elinde eldiven kafalnda kask zırhlı bi şekilde motosiklet kullanırken çantan yada bagajında ki biber gazına ulaşmak zor olucaktır..
GKN MOTORS
Yol dar, üç şeritli değil. Kendi kendine neden senaryo yazıyor onu anlamıyorum. Olayı anlatmışım gayet net..
Pınarr, kızım tamam, eczanede var bi tane biber gazı zaten, yanıma onu alırım bende. Taktın biber gazına, biraz daha gelme üzerime, sana sıkacağım valla..
Her zaman eldivenimi takan ben, dün eczaneden çıktım motora bindim, kaskı taktım, aklıma eldiven geldi. Neyse dedim takmadım.. Allah'tan takmamışım. Yoksa leonlunun camına vuramayacaktım....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
çantaya koyarsan zor olur tabi deli
biber gazı direk sağ cepte olacak ki motoru istop etmeden çıkıp basıp gidesin
polis yanıma çekip benle kavga ederken kontağı kapattı yumruk gösteriyodu bende sağ cepten çıkardım direk arabanın içine yarım tüp boşalttım..
nerden baksan enaz 1 saat kalmıştır orda..
hem yukarıdaki "arkandan geldiğinde özür dilemeyip çarpabilirdide" ihtimalini düşünmene gerek kalmıyo yaaaa
Yine de iyi cesaret, devletin polisi sonuçta. Ordan geçen her hangi bi sivil plakanı alsa, Allahı gelse seni karakolda kurtaramazdı...
İddialı olan ben değilim Pınar sensin..Polisten bahsediyoruz, yaptığı ne olursa olsun, karakola seni alsalardı görürdün o zaman artistliği.. Naptı ki polis ?
iide cebinizde biber gazıylamı gezceksiniz paso, yazın ne olcak?
oldu olacak cebinde el bombasıyla gez sen
baktın yandaki arabayı gözdün tutmadı pimi çeker atarsın camdan içeri
tuba sen uyma bu deliye
dikkatli ol yeter bulaşma millete,
başımıza gelmedi deil arabadan fırladım çıktım herifin arabasına dooru gidiom
o iner inmez yapştırıcam 2 tane planım bu
herif camı açtı sıktı 2 tane havaya kaçtı..
anlatabiliyomuyum, bu milletin ne olduu belli deil, sen mümkün olduunca bulaşma kimseye..
GKN MOTORS
Beni tanımamana bağlıyorum bunu tubiş. Çevrem sandığından çok daha geniştir ki çevreyi bi kenara koy.. Yaptığını kendisi bile açıklayamazdı kimseye.. Devletin adamı olması ona istediği her haltı yeme hakkını vermiyor. Karakola gitseydim emin ol bana bişey olmazdı ama ona neler olurdu mevzuunu bile yapmayalım. Artı benim artistlik yapmaya ihtiyacım yok çok şükür. Olaya vakıf olmadan konuştuğun için bu kelimeyi kullandın sanırsam...
büyük geçmiş olsun ne yazık ki bunun gibi insanlıktan nasibini almamış mahluklar çok fazla...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
geçmiş olsun..allah korumuş sizi....saniyelerle hayattta kalmıssınız...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)