inamıyorum yaaa
cok geçmiş olsun tubiş ucuz atlatmışsın walla
sevgilinde biras haklı aslında ya dengsizin biri olsaydı da karsında sırıtmak yerine dövebilirdi
takip edip özür dilemek yerine arkandan vurabilirdiAllah korusun
dikkat et kendine
inamıyorum yaaa
cok geçmiş olsun tubiş ucuz atlatmışsın walla
sevgilinde biras haklı aslında ya dengsizin biri olsaydı da karsında sırıtmak yerine dövebilirdi
takip edip özür dilemek yerine arkandan vurabilirdiAllah korusun
dikkat et kendine
dünde aynısını bana bir mavi dolmuş yaptı.sürekli yapıyorlar.
çok geçmiş olsun.
Drift Religion
geçmiş olsun tubis ; olay anında insan o şokun üstüne ne yapacağını şaşırıyor o yüzden şöyle yapsaydın böyle yapsaydım diye bir şey yok. Ama kendine ders çıkarmak da lazım.Sen sen ol yinede böyle aptal-cahillerle muhattap olma.Sonuçta sırf yol vermedin diye adam kurşunlayanlar war...
Geçmiş olsun. Şehir içinde acelesi -vb. bir durum olmadan- gazlayıp gidiyorsa özür dilemek gibi bir erdeme sahip değildir herhalde bu kişi.(genellemeyeyim genede)
Şükür ki çarpmamış.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
geçmiş olsun tubis..peki bu olay nerde oldu eminönü taraflarndamı yani o yol üzerinde mi??Bide adamın beyaz gömleği var mıydı :D
tuğba kardeşim benimde başıma benzer olaylar sürekli geliyor.korkuyorum ya ben birini haşat edecegim bu yüzden,yada beni haşat edecekler.
çok geçmiş olsun,o tür dengesiz her yerde var,kendine dikkat et.
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
büyük geçmiş olsun tubiş size bişey olmaması sevindiriciöküzün biride aniden önüme kırmıştı.adama çarpsam ne olucak diyince cevabı çarp olmuştu.tam sağa çekip dalacaktım adama arabaya binip kaçtı şerefsiz
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Geçmiş olsun.Arabalar ve minibüsler pek dikkat etmiyor motorlara
lezzet gider,mesuliyet kalır...
geçmiş olsun. neyse size bişey olmamış Allah'tan.
insan ezik oldu mu böyle oluyo işte.
o insanlar ezik duygulu insanlardır...
geçmiş olsun sen yinede kendinize bişey olmamış ona şükret malesef ülkemizde bu tip pişkin adamlardan çok var
AZİZ ŞEHİTLERİMİZ VATAN SİZE MİNNETTARDIR RUHUNUZ ŞAD OLSUN
VATAN SAĞOLSUN
Ya cidden dövün bunları polise gidemiyorlar biz kaç kere dövdük hiç bişi olmuyor dövün bayılınca ambulans çağırın gidin.
Ne sizin peşinizden gelicek yürekleri oluyo ne de utançlarından başkalarına söyliyebiliyolar.
Polise söylesen şikayetçi falan olsan dikkatsiz kullanmaktan falan belki bişi olur
ama onlarda çaresiz oluyor genelde bu durumda.
Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.
dua et ezmeye kalkmamış seni bu muhabbetten sonra,
bi arkadaşım aynen şöyle yapıyor bu tiplere;
depo üstü cantasına 4 yumurta alacak ceb diktirdi,
trafikte böyle delileri artistleri gördüğünde hiç cvb vermiyor
bekliyor ve arkasından kalkış yapıyor,
tam geçerken arabanın ön camına çiğ yumurtayı bırakıveriyor
gerisini siz düşünün
bir ikinci yaptığı seçenek ise;tam yanına yaklaşırken bişi diyecekmiş gibi yapıp
korumalı eldiveninle camı patlatıp gazlıyor.
iyi mi yapıyor kötü mü yapıyor tamamen onun sorunu ama yapıyor işte
defalarca sordum,aynen cvbı şöyle oldu;bu tipler bundan anlıyor falan filan gibi işte
[B][/B]dünyada ROMA,tr de SOMA
R1 DEN DE ÖTESİ YOK MAALESEF[B][/B]:)
PERT TEAM
İyi hocam iyi en iyisi bu yoksa düzelmez laftan anlamıyolar
:bestmt:
Geçmiş olsun Tuğba.Şanslıymışsın ne desen haklısın böylelerini indirip kaskla vurucaksın kafasına ama hangi birine o yüzden biz daha dikkatli olmalıyız.En azından farketmişsin farketmesen şu anda bunları yazamayabilirdin bir de bu açıdan bak ve sinirlerini yatıştır.Geçmiş olsun tekrar.
[I][B]Öldüğünde beyin yoktu demiyorlar da kask yoktu diyorlar ya işte bu anlayış farkı bizi bu hale getiren..[/B][/I]
GEçmiş olsundan başka forum kurallarına uyan bir söz gelmiyor aklıma. geçmiş olsun.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
Teker patlatmak kolay iş deil. Oturup iki saat eye yapar gibi uğraşmak lazım. Eee sürücüde seni bekleyecek deil. Taş at bak yumurta da mantıklı
Hem bi saniye yaa sen biber gazı sıkarsam üzülürüm diyosun teker kesicen.
Boşver sen sık biber gazını kitle onu bi saat kıpırdayamaz
çok geçmiş olsun tuğba
keşke o yaratık sırıtırken kaskı geçirseydin dişlerine
bir daha sırıtabilirmiydi acaba öyle
bu mahlukatların Allah Belasını Versin diyorum
başka da zaten ne bişey diyorum ne de yapabiliyorum
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
Geçmiş olsun tubiş böylelerine acımayacaksın kaskı kafasında paralamak lazım az bile yapmışsın.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
aracın plakasını yada sürücünün eşgalini almak eminiyette hatrı sayılır tanıdığınız birisi yoksa işe yarar mı bilmiyorum ... ancak bildiğim şey kendinize bir şey olamadığı için şükretmeniz...
karşınızdaki zat belki akıllanır diye dil döksenizde ne akıllanırlar nede sayıları azalır.... her yerdeler çünkü.....
geçmiş olsun...
motosiklet ehliyeti 149,99 ytl :queen:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)