4 zamanlı olanını tavsiye ederim..
Sonra başın ağrımaz en azından.
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
Hmm Pekı neden bende ılk olarak dusunuyorum ama soyle yanı bı motorum var demek ıstıyorum aslen hıssetmek
2 zamanlının yerini bişey tutmaz benzin 3.32 ytl olmuş 100km de 5 lt yakan bi motor bence korkunç ama runner fxr 180 tadını bi çok makinada alamazsın o bi başkadır hastasıysan binilir derim
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
sorun sadece yakıtsa o pek onemlı degıl ama 2 zmanlı dıye asınma cok ıse veya motor olayında sorun varsa o kafa agrıtır tabıkı
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
pekı sızce
http://www.sahibinden.com/kisa_bir_s...XQQdisplayitem
Bu Alet Nasıl Arkadaslar Kafaya koydum baya yaa harbıden benı sardı runner
kimse kimseyi kandırmasın! 2 zamanlı makine alırsan, alacağın makine en az 20000'de olacak! İçin rahat olacakmı o makinenin üstünde?..
2 zamanlı motorların (markası ne olursa olsun) ömürlerinin 4t motorlara göre daha kısa olduğunu en acemi motorcu bile bilir! Yakıt problem değil diyorsun.. 5 litre diyen arkadaşlar çok iyi değerler vermişler! Bunun yağıda var unutmaki!
Otoparkımızda Runner'ı olan bir abimiz var(DI) 2 zamanlı, 2003 model ama yeni kasaydı.. CDI beyninde problem çıktı, 400 liraya yaptırdı. Motorda sorun çıktı, 300 liraya mal oldu. Üstüne üstlük bu makine 14.000'deydi. Sonra birton ufak problemler çıktı. O da dayanamadı ve sattı. 4T'sini alacağım diyordu. Şu sıra göremiyorum pek ama durum budur.
Tabii herkesin tercihi. Benim 4T Runner alacak param olsa biran bile düşünmem!
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
cok haklısın arkadasım bu detaylı paylasım ıcınde ayrıca tesekkur edıyorum sana ben antalyadayım 4 zmanlı bır tane saglam ankarada buldum nasıpse kafama yatan aslen o ama devır ıslemlerı sorun olurd ıye ankara olayı kafama takılmısdı sımdı ıse senın fıkrın cok olumlu oldu aslen
runner a binmişsen cbf mbf hikaye haa cbf500 alır ayrı ama oda o tadı vermez dha iyi kötü demiyorum runnerin tadı başkadır
yaa arkadaslar bende sardım runner sevdasına bakalım egerkı ıstanbulda olsaydım ınanın bır nargıle faslı yapardık varolun
Selamlar...
Runner180sp 3 senesir bende abimin 2. motoruydu uğraşamadı ve ben aldım.Başta iş güç görmek için almıştım ama baktım olay bu deşilmiş.Sollamalarda kısa kalmamak için biraz güçlü olsun istemiştim ama bundan daha fazlasıymış onu öğrendim.Denildiği gibi motoru düzeltene kadar çok uğraştım ama deydi beee:D!!! şimdi keyifle biniyorum.Ama artık performans arttırmayı düşünüyorum.Ve bi sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim...Performans(malossi) krangın ağır olduğunu söylüyorlar onun yerine malossi piston+gömlek ve piaggio skiper krangı+ malossi elektronik beyin güzel sonuçlar veriyormuş siler ne dersiniz? teşekkürler
Konu eski ama Runner (180 cc) sever birisi olarak bu motorun yerini kolay kolay hiç bir şeyin tutamayacağını belirtmek isterim. Cbr 125'le cbf ile kıyaslayanlar bu motoru kullanmamış ve motordan anlamayan kişilerdir. Cbr Runnerın yanına bile yaklaşamaz. Bu motorun 4 zamanlı rakipleri 400 cc olanlardır.
Aynen katılıyorum.Hatta Kalkışlatra 600 lük maxi scooterlere bile kafa tutyor bizzat denedim
rottingcris:bende runner 180 kullanıcısıyım
hiiççç istemeyerek satmak zorundayım :/ 16 yasındayım daha once suzuki an 125 kullanıyordum 2 motoru kıyaslamak mummmkun degıl
aslında runner lar hakkında pek bılgım yoktu .an 125 i sattıktan sonra babam gitmiş almış aldıgınada pişman olmus.nasıl pişman olmus ççookk deli alet cok hızlı diyip duruyo.bu nedenle eskisi kadar sık motor kullanamıyorum motor kapalı garajta yatıyor
kısaca anlatıyım:2001 model 20bin km de komple yeni boya yaptırdı babam.modifiye amaçlı kesinlikle alt motor açılmamıştır.tamamiyle orjınal bır motordur.2.850 lira istiyoruz.ilgilenirsen pazarlık payı wardır
herkeze iyi forumlarr
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)