Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Runner 180 tavsiye ve deneyimler.

REKLAM ALANI

Alıntı astral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu motoru bilen alır zaten,yoksa anlamayan bakar scooter bu ne olacak der,bilmeyen çok kişi beni yolda durduruyor abi bu nedir nasıl gidiyor diye,özellikle otomobiller çünkü ben öteki ışığa vardığımda adam yolun yarısında oluyor,benim için bu motor çok değerli üstüne para verseler cbr almam,kullanan bu motorun tadını bilir...herneyse runnerların en büyük sorunlarından biri zaman içinde su pompasının(pervane ve rulmanlarının)bozulması,bu parçalar zaten heryerde var,benimkide geçen ay bozuldu,bende yedekte komple takım vardı,değiştirdik!bunların değişimi için motoru açmanız şart başka yolu yok çünkü herşey bloğun içine konmuş,sonuçta bizde 24000km sonra motoru açmak zorunda kaldık,açtığımızda segman piston silindir yepyeni duruyordu,parçaları ve 12.5:1 sıkıştırma oranlı kapağı taktık ve kapadık,başka hiçbirşeyi ellemedik gerek yoktu,ben baştan segman filan değiştiririz diyordum ama baktık zaten yepyeni orjinal duruyor!!ben ne var ne yoksa herşeyi Almanyadan getirdim,yurtdışında bu motorun modifiyesi çok yaygın ve parça olarakta yok yok,orjinalkende çok iyi gidiyordu şimdi kat kat iyi gidiyor,kalkışta ve 80den sonra motoru tutamıyorum,ibre bir anda dibe geliyor...merak varsa herşeye değer ben bunu söylerim,birde 2 zaman herzaman modifiyeye cevap verir,sadece egzos bu motora 3-3,5 hp katıyor,üst kapak 1,5hp v.s yani herparça bunu uçurur...şuan 6sn'de 100 görüyorum daha ne olsun

Arkadasım motoruna talıbım ama tabıkı ongorusme yaparsak uygunsa satılmadıysa

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kymco Agility
    4 zamanlı olanını tavsiye ederim..
    Sonra başın ağrımaz en azından.
    ::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]

Hmm Pekı neden bende ılk olarak dusunuyorum ama soyle yanı bı motorum var demek ıstıyorum aslen hıssetmek

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    2 zamanlının yerini bişey tutmaz benzin 3.32 ytl olmuş 100km de 5 lt yakan bi motor bence korkunç ama runner fxr 180 tadını bi çok makinada alamazsın o bi başkadır hastasıysan binilir derim
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

sorun sadece yakıtsa o pek onemlı degıl ama 2 zmanlı dıye asınma cok ıse veya motor olayında sorun varsa o kafa agrıtır tabıkı

Motosikleti
    Alıntı avsunforum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sorun sadece yakıtsa o pek onemlı degıl ama 2 zmanlı dıye asınma cok ıse veya motor olayında sorun varsa o kafa agrıtır tabıkı
    arkadaşım fxr da tek sorun yakıttır gerisi kolay kolay bozulmaz ayrıca makina su soğutmalı ısınma şişme diye bi sorun olmaz
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı tuğper adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    runner'lar iyidir iyi 125 lere kafa tutuyorlar 2 zamanlı olmasının avantajları ayrıca iyide tekere geliyorlar

Senin 125 liğin ona kafa tutabilirse iyi.....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

pekı sızce
    http://www.sahibinden.com/kisa_bir_s...XQQdisplayitem
    Bu Alet Nasıl Arkadaslar Kafaya koydum baya yaa harbıden benı sardı runner

Motosikleti
    2006 Gilera Runner 200 VRX - Siyah

6 saniyede 100km

Gilera GP800 (sanirim 75 beygir) yaklasik 6 saniyede 100km'ye cikiyor...

Alıntı astral adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu motoru bilen alır zaten,yoksa anlamayan bakar scooter bu ne olacak der,bilmeyen çok kişi beni yolda durduruyor abi bu nedir nasıl gidiyor diye,özellikle otomobiller çünkü ben öteki ışığa vardığımda adam yolun yarısında oluyor,benim için bu motor çok değerli üstüne para verseler cbr almam,kullanan bu motorun tadını bilir...herneyse runnerların en büyük sorunlarından biri zaman içinde su pompasının(pervane ve rulmanlarının)bozulması,bu parçalar zaten heryerde var,benimkide geçen ay bozuldu,bende yedekte komple takım vardı,değiştirdik!bunların değişimi için motoru açmanız şart başka yolu yok çünkü herşey bloğun içine konmuş,sonuçta bizde 24000km sonra motoru açmak zorunda kaldık,açtığımızda segman piston silindir yepyeni duruyordu,parçaları ve 12.5:1 sıkıştırma oranlı kapağı taktık ve kapadık,başka hiçbirşeyi ellemedik gerek yoktu,ben baştan segman filan değiştiririz diyordum ama baktık zaten yepyeni orjinal duruyor!!ben ne var ne yoksa herşeyi Almanyadan getirdim,yurtdışında bu motorun modifiyesi çok yaygın ve parça olarakta yok yok,orjinalkende çok iyi gidiyordu şimdi kat kat iyi gidiyor,kalkışta ve 80den sonra motoru tutamıyorum,ibre bir anda dibe geliyor...merak varsa herşeye değer ben bunu söylerim,birde 2 zaman herzaman modifiyeye cevap verir,sadece egzos bu motora 3-3,5 hp katıyor,üst kapak 1,5hp v.s yani herparça bunu uçurur...şuan 6sn'de 100 görüyorum daha ne olsun

Motosikleti
    Kymco Agility
    kimse kimseyi kandırmasın! 2 zamanlı makine alırsan, alacağın makine en az 20000'de olacak! İçin rahat olacakmı o makinenin üstünde?..

2 zamanlı motorların (markası ne olursa olsun) ömürlerinin 4t motorlara göre daha kısa olduğunu en acemi motorcu bile bilir! Yakıt problem değil diyorsun.. 5 litre diyen arkadaşlar çok iyi değerler vermişler! Bunun yağıda var unutmaki!

Otoparkımızda Runner'ı olan bir abimiz var(DI) 2 zamanlı, 2003 model ama yeni kasaydı.. CDI beyninde problem çıktı, 400 liraya yaptırdı. Motorda sorun çıktı, 300 liraya mal oldu. Üstüne üstlük bu makine 14.000'deydi. Sonra birton ufak problemler çıktı. O da dayanamadı ve sattı. 4T'sini alacağım diyordu. Şu sıra göremiyorum pek ama durum budur.

Tabii herkesin tercihi. Benim 4T Runner alacak param olsa biran bile düşünmem!
    ::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]

cok haklısın arkadasım bu detaylı paylasım ıcınde ayrıca tesekkur edıyorum sana ben antalyadayım 4 zmanlı bır tane saglam ankarada buldum nasıpse kafama yatan aslen o ama devır ıslemlerı sorun olurd ıye ankara olayı kafama takılmısdı sımdı ıse senın fıkrın cok olumlu oldu aslen

kalidor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı avsunforum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    pekı sızce
    http://www.sahibinden.com/kisa_bir_s...XQQdisplayitem
    Bu Alet Nasıl Arkadaslar Kafaya koydum baya yaa harbıden benı sardı runner
    Güzel makine ama buna bu kadar para vereceğine biraz daha ekle temiz bir honda cbf al. uzun seneler kullanırsın hem de 250 cc'lik bir makinenin keyfini çıkarırsın.

Motosikleti
    runner a binmişsen cbf mbf hikaye haa cbf500 alır ayrı ama oda o tadı vermez dha iyi kötü demiyorum runnerin tadı başkadır

yaa arkadaslar bende sardım runner sevdasına bakalım egerkı ıstanbulda olsaydım ınanın bır nargıle faslı yapardık varolun

North_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cf Moto CLX-700 sport
    Alıntı tuğper adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    runner'lar iyidir iyi 125 lere kafa tutuyorlar 2 zamanlı olmasının avantajları ayrıca iyide tekere geliyorlar
    125 lere kafa mı tutıolar dalga mı geçiıosun sen arkadaşım runnerın yanında durabilecek bi tane 125 cc motor sölesene bana :D

Motosikleti
    Gilera Runner 180SP
    Selamlar...
    Runner180sp 3 senesir bende abimin 2. motoruydu uğraşamadı ve ben aldım.Başta iş güç görmek için almıştım ama baktım olay bu deşilmiş.Sollamalarda kısa kalmamak için biraz güçlü olsun istemiştim ama bundan daha fazlasıymış onu öğrendim.Denildiği gibi motoru düzeltene kadar çok uğraştım ama deydi beee:D!!! şimdi keyifle biniyorum.Ama artık performans arttırmayı düşünüyorum.Ve bi sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim...Performans(malossi) krangın ağır olduğunu söylüyorlar onun yerine malossi piston+gömlek ve piaggio skiper krangı+ malossi elektronik beyin güzel sonuçlar veriyormuş siler ne dersiniz? teşekkürler

Silverwing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Konu eski ama Runner (180 cc) sever birisi olarak bu motorun yerini kolay kolay hiç bir şeyin tutamayacağını belirtmek isterim. Cbr 125'le cbf ile kıyaslayanlar bu motoru kullanmamış ve motordan anlamayan kişilerdir. Cbr Runnerın yanına bile yaklaşamaz. Bu motorun 4 zamanlı rakipleri 400 cc olanlardır.

Motosikleti
    Gilera Runner 180SP
    Aynen katılıyorum.Hatta Kalkışlatra 600 lük maxi scooterlere bile kafa tutyor bizzat denedim

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Honda Hornet 900
    rottingcris:bende runner 180 kullanıcısıyım
    hiiççç istemeyerek satmak zorundayım :/ 16 yasındayım daha once suzuki an 125 kullanıyordum 2 motoru kıyaslamak mummmkun degıl
    aslında runner lar hakkında pek bılgım yoktu .an 125 i sattıktan sonra babam gitmiş almış aldıgınada pişman olmus.nasıl pişman olmus ççookk deli alet cok hızlı diyip duruyo.bu nedenle eskisi kadar sık motor kullanamıyorum motor kapalı garajta yatıyor
    kısaca anlatıyım:2001 model 20bin km de komple yeni boya yaptırdı babam.modifiye amaçlı kesinlikle alt motor açılmamıştır.tamamiyle orjınal bır motordur.2.850 lira istiyoruz.ilgilenirsen pazarlık payı wardır
    herkeze iyi forumlarr
    En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)