bıde luk oıl dıye bı fırma var lıbadıye caddesınde dığer fırmalardan ucuza satıyor orası nasıl bır benzın ıstasyonu hıc alan varmı
bıde luk oıl dıye bı fırma var lıbadıye caddesınde dığer fırmalardan ucuza satıyor orası nasıl bır benzın ıstasyonu hıc alan varmı
arkadaşlar shell ve bp benim için en iyilerden
..::Bu Vatanın Gücü Ne Parasıdır Ne Tankları , Bu Vatanın Asıl Gücü İnanmış Evlatlarıdır::..
shell den alıyorum 2 senedirki sorun yaşamadım
Youtube Kanalım -- Youtube.com/bilemir1
arkadaşlar 1 senemi shell benzin istasyonunda pompacılık yapmış birisi olarak söylüyorum benzini sheel den aklı kelden alıcaksın yüksek performans daha çok km istiyosanız dediğimi bi düşünün
peki arkadaşlar bende şöyle bir şey sormak istiyorum 1er km aralıkla 2 benzin istasyonu var ikiside diyelimki bp yakıtları aynımı olur acaba?
ben hep bp den, aynı istasyon aynı pompa ve mümkünse aynı pompacı pala amcadan bu arda isim vermek istemiyorum ama hatırlamanız için söylüyorum reklamalrında köstebek oynatan firmanın bir pompacısı na sordum bu yakıt nasıl bukadar reklamı yapılıyor diye aldığım cevap ise depolardaki benzin aynı gelen tankerler de aynı benzini getiriyor sadece gelip pompaların üstündeki yazıları değiştirdiler şeklindeydi. bence reklama aldanmamak ve mümkün olduğu kadar aynı yerden almakta fayda var.
Önce Emniyet :cat:
aynı yolda yedekten yedege deneme sonu
petrol ofisi 340 km
digerleri 270-295 km
hepsi aynı hepsi aliağ rafinerisinden alıyor yakıtı ne farkı? kimse kendini kandırmasın ama su var tabiki istasyonun temizliği yakıtada yansıyor fark ne ?yakıtı aldıktan sonra üzerinde ufak oynamalar yapıyor firmalar kendi çapında sonrada su saçma oktan muabbeti çıkıyor 98 100 bana kalırsa en temiz olan yerden alın ve oktan 95 i geçmesin diğer oktanlar hiç bir işinize yaramaz !!!!
opet'lerden alıyoruz biz,herhangi bi sorun olmadı şimdiye kadar....
durun birde reklam yapim, mersin ağaoğlu petrol, mersin- adana yolu 35. kilometre giderken sağda dönerken solda , uçarken aşaaada
izmirde sadece bornova metro yanındaki BP ve kipa yanındaki BP den alırım benzinimi,
cagriko bu kadar kesin ve genel söyleme bence, geçen sene ahmetli-turgutlu arasındaki shell den arabama benzin almıştım, onu bitirene kadar sinir hastası oldum, araba 2000 devirlere yaklaşınca stop ediyodu, ite kaka zorla çalışıyodu, bitirmek için düşük vites yüksek devirle boş boş gezdim durdum, soora muratti_R1 den fulledim ve arabam bakımdan çıkmış gibi eski randımanına kavuştu, onun referans listesine bende kendimi ekliyorum,
May The Force Be With You
arkadaslar bı soru sormustum luk oıl dıe bı benzın ıstasyonu var lıbadıye cd sınde orası nasıl hıc alan varmı benzını dıgerlerındende bıraz ucuz werıyor
ben önceleri shell istasyonlarını kullanıyodum.ama geçen cumartesi sabahı gördüğüm muamele fikrimi değiştirmeye zorladı.girdim benzinciye yaklaşık bi 5dk bekledim.tam görevli bana doğru geliyodu.depo kapağını falan açtım.o sırada hemen yanımdaki pompaya bir araba geldi.Adam yönünü değiştirdi arabanın yanına gitti.ben bi şaşırdım napıyo bu falan diye?sonra başka biri geldi plakamı yazdı ne kadarlık diye soracağı sırada kapadım depoyu yüksek sesle;"ben 5 dkdır bekliyorum burda sıra bana geliyo adamınız beni bırakıp arabaya geçiyo diye bağırdım.adam kusura bakmayın arkadaş yeni falan dedi.dedim ne yenisi ya insan olsa sıra kavramını bilir dedim bastım gittim.Evt bir kişinin sorumsuzluğu bütün şirkete yüklenemez ama ona göre adam alsınlar işe ona göre eğitsinler.opetlerdeki çalışanlar daima güleryüzlü.
artık opet'ten yada bulursam aytemiz petrolden alıyorum.hiç değilse motorlara falan bile aynı derecede hizmet veriyor adamlar.
Drift Religion
totalden ve po dan uzak durun derim bunu bir istasyona bağlamıyorum totalin benzini çok kaltiesiz manisada aldım motor tekleye teklete alaşehire kadar gittim bir kere antalya totalden aldım bu seferde gaza basıyorum basıyorum motor gitmiyor istanbul totalden bir kere arabaya mazot aldık araba duman atmaya başladı soluğu servisde aldık adam dedi abi mazot pis ucuz yırtmışsınız dedi..
po da ondan aşağı kalır değil po kaliteyi çok çok bozdu koskoca maslakdaki sanayinin ordaki po dan benzin aldık aracın benizn filtresini tıkadı pislikmi ne varmış benizinde po da da başımdan çok anılar geçdi
ben po ile totalden uzak durun derim..
zaten 95 oktana kadar bütün benzinliklerde fiyat aynı 97/98 oktanda epey fark ediyor bu lukoil benimde dikkatimi çekdi yakıtı ucuz ama risk kumar alamadım..
ne biliyim benzine zam gelmiş çok fena bakmadım konunun tarihine..
benim motor dizel az yakıyo çokta sorun olmuyor
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)