Bu gün eve geldiğimde annem bi kağıt uzattı ceza yemişin diye.Şaşırdım.Ne yaptım acaba diye düşünerekten raporu okumaya başladım 21 eylül günü 16:15 te H.turayliç caddesinde a.odabaşı adlı fahri trafik müfettişi arkadaşımız 47/1b maddesine dayanarak ceza yazmış.Trafiğin sitesinden baktım: Işıklı trafik işaretlerinden kırmızı renkli olanına ve sesli işaretlere uymamak, yazıyordu. Normalde bikere sabırsızlık yapıpta kırmızı ışıkta geçmem,boş yolda bile şerit değiştirirken sinyal veren bi insanım,,, hala da şaşkınım.Ne olduda adam gördü kafasına mı esti yeşilden kırmızıya dönerken hızlıydımda son kırmızıya yetiştiğimi mi gördü bilemiyorum.Yok yere 108 ytl ceza yazmış saolsun. Hani kurallara uymasam onu bunu beklemesem tamam diyecem hakkettim sonunda yedim ama böyle olunca insanın sinirine gidiyor.Şimdi asıl sorum şu: ceza 108 ytl diyor 81 ytl peşin ödersen diyor.Ankara'da cezayı nereye ödeyebilirim.Bir de motor babamın üstüne kayıtlı. Ceza puanı 15 diyor.onun ceza puanına eklenmişmidir bu 15 puan.Yani kısaca sessiz sakin pedere haber etmeden bu cezayı ödeyebilirmiyim
şimdi cezayı görse yok ışıklarda durmuyormusun, tehlikeyemi giriyosun ...
bir de motora ait bu cezaya nerden görebilirim. Şu şu gün yediğiniz şu motora ait, şu kadar ceza şeklinde?