ybr ye bagaj almayı düşünüyorum da nasıl bişi almalıyım .? geniş olması ön şart
yamaha nın orjinali varmış 110 ytl ben başka bi yerde buldum 40 ytl ama biraz daha küçük sizce hangisini almalıyım veya başka modeller var mı??
ybr ye bagaj almayı düşünüyorum da nasıl bişi almalıyım .? geniş olması ön şart
yamaha nın orjinali varmış 110 ytl ben başka bi yerde buldum 40 ytl ama biraz daha küçük sizce hangisini almalıyım veya başka modeller var mı??
muğlada olduğun için sanırım imkanlar kısıtlı,marka almaya kalkarsan fiyatlar biraz yüksek ama ben 55 ytl ye sirkeciden aldım 2 senedir kullanıyorum bir defa kaza yaptım ama kırılmadı hala sapa sağlam.markaya fazla takılma boyut seni tatmin ediyorsa işini görür
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
iyi de be abicim ybryede çanta yakışmaz ki postacı gibi.
genişlik arıyorsan alman gereken iki şey var:
bir arkaya plastik olanlardan alıcaksın.bir de yan çanta.
tek bir tane arkaya alacam o da büyük olacak dersen standart dışı genelde ankarada pizzacılar özel yaptırıyorlar ağaçtan vs.çok kaba duruyor ama hacmi korkunç büyük oluyor.nerden baksan 70 litre hacim tutar.
sana bi tavsiyede benden.kendim uyguluyorum.
iki tane ucuzundan sırt çantası al bunun birini ön deponun üzerine ahtapot file lastikle bagla,diğerini sırt çantası olarak sırtına al.
hatta bi tane daha koltugun arkasına yine ahtapot lastikle baglayabilirsin.inanamayacagın kadar çok malzeme taşıyabilirsin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
110 ytl verilipte bagaj alınırmı sırtına al bi çanta eniyisi hem çanakkalede 35 40 ytl ye bagaj var muğlada fiyatlar havada uçuyor galiba yada biraz gezip fiyat araştırmanlazım.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
markaya takılma bence de yani önemli olan büyüklüğü we de elinle söyle bir tart yani yeterli görüyorsan we büyüklüğünden memnunsan al ne diim
mıknatıslı depo üstü çantalar da alternatif olabilir.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
çok sağolun , 40 ytl lik olan ın bi boy daha geniş i var 60 ytl ye 55 e onu aldım iyi oldu yaa şarttı zaten
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)