ya köpekten korkup motordan düşen artçı tanıyorum(3 ay hastanede kaldı)(duyumlara göre adam motordan düşerken kçpeklerin 7 sülalesini sayıyomuş)
ya köpekten korkup motordan düşen artçı tanıyorum(3 ay hastanede kaldı)(duyumlara göre adam motordan düşerken kçpeklerin 7 sülalesini sayıyomuş)
[B]DERDİM KADAR OLSA KUVVETİM BENİMLE BAŞ EDEMEZDİ KASVETİM.EL YUMRUĞUNU YEMEYEN YUMRUĞUNU BALYOZ SANAR ARLANMAZ...
[/B]
hahahaha la bizim mahalledeki köpeklerde kovalıyo ara gaz verince alayı kaçıyo sapıtıyo yada korkuyolar
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
yine ıyı kurtarmısınız bızde bazen gecelerı gole balık tutp kamp yapmaya falan gıdıyoruz bı keresındede arkadas camısla kafa kafaya kalmıstı son onda durmasa kafadan gomecektıen komık yanı ıse durduguanda camısa bırbırıne baka kjalmıslardı o gunu hıc unutmuyorum
booş kooooooooooyyyy gitsin
Bende köpekler tarafından çok kovalandımbazen ara sokaklarda öyle ani yanınıza fırlıyorlar ki ilk şoku atlatdıktan sonra motordan inip köpeğe tekme tokat dalasım geliyor
bir gece tekdim sahilde biramı yudumlarken etrafıma on üç on dört kadar köpek koştu çete olmuşlar kaçamadım aralarında kaldım içlerinde bi tanesi varki hayvanoğlu hayvan at gibiydi havladıkça montum dişleri arasında kalıyodu çok zor durumda kalmıştım hiç kimsenin olmadığı bir zamanda köpeğini gezdiren bir bayan kurtarıcım olmuştu çok şanslıydım içlerinden çekip beni aldı saolsun
köpek korkumu hortlattınız yahu :(
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)