at aslında fıkradada anlatıldığı gibi ......at hiç bir şey deil
atın yavrusu tay
atın dişisi kısrak
atın erkeği aygır
eşşekle sohbet edip birazda sohbeti ilerletmiş olanı ise katır
yani aslında at diye bir şey yok
aslında
at aslında fıkradada anlatıldığı gibi ......at hiç bir şey deil
atın yavrusu tay
atın dişisi kısrak
atın erkeği aygır
eşşekle sohbet edip birazda sohbeti ilerletmiş olanı ise katır
yani aslında at diye bir şey yok
aslında
Değişik bir felsefe.... Aynı mantıkla insan da yok olabilir...
insanın yavrusu çocuk,
insanın dişisi kadın
insanın erkeği adam
yani aslında insan yok
+ olarakgaffar adlı üyeden alıntı
İnsanın erkek olanının dişisiyle muhabbeti ilerletmiş olanı ise koruyucu kullanmıyorsa baba
BBRR demiş ki:Barış abi sen bizi güldürdün allah da seni gülme krizlerine soksun...eşşekle sohbet edip birazda sohbeti ilerletmiş olanı ise katır
forrap, sen beni hep güldürüyorsun ya .forrap adlı üyeden alıntı
Kadın,
Adam,
Kadın ve Adamın Yavrusu, Çocuk
Erkek ve Erkek, Gay
Kadın ve Kadın, Lezbiyen
Akraba Evliliği, Spastik
ya formüle gittim ama yinede insan çıkmadı hehehehe ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Barış abi bak hep "atın" yazmışsın. Şimdi demek ki at olmazsa bunlarda olmuyor , peki abi at ne , ilahi bir varlık mı at olmazsa olmaz mı ? Tay benim "babam anam nerdere" demez mi ?Dişisi erkeğini armaz mı? Erkeği aygır abaza kalmaz mı? Eşeğin çocuk at olmazsa pi. olmaz mı? Bu yedisinin cevabını istiyorum ...BBRR adlı üyeden alıntı
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
İlahi arkadaşlar baya bi güldük
sabah sabah şimdi buraya yazdiklarinizi bir at okusa veya Duysa nerden cıktık şu adamın önüne pi. etmişler bizi iki dakkada derdi
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
EMOK'un dublajında katkısı olan motor eğitim VCD sinde köpeklerden kaçmak için DD nin önerdiği yöntem anlatılıyor. Yani önce yavaşla. Köpek harekete geçince hızlan. Bilginiz olsun..gaffar adlı üyeden alıntı
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
Vallaha dikkat etmek lazım.. Su aygırı bilem çıkar
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
Abim vallaha haklısın da at çıkarsa nolcek şimdi dert oldu içime
Ridin' through this world, all alone. God takes your soul, you're on your own
zuah muhabbete bak Geçmiş olsun iyi atlatmışsınız,Türkiyede motor sürmek atari oyunu gibi nerden ne çıkacağı belli olmaz
bu başlık ne hale gelmiş ya
köpekle ilgili tecrübe ettiklerim.
1) bunlar motor sesine gıcık. debriyaj sıkmak yaramıyor. stop edince duruyorlar. ama gitmek için motoru çalıştırınca gene kovalıyorlar.
2) köyde,tarlada olanları öğle saatlerinde yoklar. akşamüzeri acıkıp gezmeye çıkıyorlar. 5ten sonra dikkat. gunduz gecitğim köyden akşamüzeri dualar ederek gecmeme rağmen en az 2-3 köpek kovalıyor.
3) DD'nin yöntemi en mantıklısı. tapa gaz gitmeyi denerseniz, ortada çarpışma oluyor. hamlesi gelene kadar yavaşlayın depara kalkınca siz de depara kalkın, gerekirse kıvırmaca ile bacağınızı koruyun. sakın benim gibi vitesi 3te unutmayın. adi depara kalkınca, siz de ani gazı açınca stop ediyor, hayatınızın en hızlı salavatını getiriyorsunuz
jr. ben...bıretpitin yandan yemişi.
dayı engüzeli torpil taşıcaksın böyle durumlar için köpeği gördün duruyosun elbombası mesafesi(25)metre:D ardından etşeliyosun fitili köpeğe doğru salla gitsin.seni görünce bırak görmeyi sesini duyunca dörtnala kaçar denenmiş uygulanmış şe yaramış bir formül dür bizzat kendim denedim
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
En başdan okuyorum bende konunun hortladığından habersiz içimden "forrap" 1 yıldır mı motor kullanıyor diyordum ki konunun tarihini fark ettim
Ben şahsi olarak köpek kovalamaya başlayınca inip köpeğe saldırmaya başlıyorum ama çoğunlukla yavaşlarken agresifleştiğimi fark eden köpekler kovalamayı bırakıyor Bir keresinde köpek iyice inatlaştı baya kovaladı bayada hızlı koşuyor mahlukat baktım bırakcak gibi değil ulen sen misin beni kovalayan hemen ani fren yapıp durdum motoru yan ayaklığa aldım gel allah'ın iti gel diye mırıldanıp kemerimi çıkarmakla uğraşırken köpek oturmuş bana bakıyordu ne yapıyor bu diye uğraş sonucu kemerimi çıkarıp köpeğin üstüne yürüdüm birazda ben kovaladım ve rahatlamıştım. Arabaların motorların arkasından koşturan havlayan köpekler genelde uyuz köpekler oluyor. Benim tavsiyem hiç bir şekilde korkmayın yürüyün üstlerine
[B][I]-Söz konusu olan vatansa, gerisi teferruattır.
[/I][/B]
[I] M.K Atatürk[/I]
arkadaşlar bırakın atı köpeği , Adana da bilirmisiniz pozantıdan yüksekte bi tekir yaylası var o tekirede ormanlık alandan gidiyorsun ama yol asfaltlı felan işte bizim bi arkadaşta tekire sabah gitmiş akşamda işte , gece karanlığında pozantıya geliyor tekirden neyse ışıklandırma yok zaten oralar yüksek olduğundan , yolun karşısında dere yatakları akarsular felan var domuz sürüsü su içmeye bir iner hepsi birden yola doğru neyse bizim bi arkadaş çarpmayayım diye toprağa dalmış neyse yüzünde hafif sıyrık az biraz vücutta ezik felan allahtan birşey olmadı. dağlık landa motor sürenler geceleri dikkatli olun.
[B][COLOR="Red"]ADANILIYIK ALLAHIN ADAMIYIK[/COLOR][/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)