yeni beat? innova? today? agility 125? hangisi sizce
Reklamlar
-
Arkadaşlar öğrenci adamım okulum uzak motor almayı düşünüyorum sizin fikirlerinizide öğrenmek istiyorum..
Yeni beat güzel diyorlar 100 cc daha gormedim nasıl birşey ?
İnnova 125 cc memnun olmayan yok
today 50 cc 3 kişi yaylaya çıkıyorlar ..
agility 125 Kymco nun kaliteli diyorlar
arkadaşlar yorumlarınız nedir bekleliyorum hangisini almalıyım gerek güç gerek yakıt gerek 2. elleri satılırmı?...
şimdiden teşekkürler..
Reklamlar
-
-
Bence de beat al, Todaye üç kişi binmek için de çok kasmassınız.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
ben de öğrenciyim birader halinden anlarım.bana da lazım bir motor ama bu çin mallarına bulaşmak istemiyorum we bütçeye uygun we yaşıma uygun olarak ben today alacam.ama aslında öğrenciler için en kral motor honda beat tir.bildiğin yoldan şaşma beat al
ben today le başlayacağım daha sonra bende beat alacam.doğru karar wermişsin
-
arkadaşlar beat km de ort. ne kadar yakar?
-
arkadaşım beatı öneriyo milletde oda kaplumbağa gibidir burdan bildireyimde sora gitmiyo deme karar senin ben olsam sanırım 3nüde bakmazdım
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
-
innova derim başka bişey demem...az sarfiyat maksimum sürat...125 e rahat çıkardım 2005 te...
bak beat 80 i geçmez...rampada bayılır...innovada bi vites küçült kökle rampada...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
FAHRETTİN METİN adlı üyeden alıntı
arkadaşım beatı öneriyo milletde oda kaplumbağa gibidir burdan bildireyimde sora gitmiyo deme karar senin ben olsam sanırım 3nüde bakmazdım
o motorları içinde en iyisi o
tutupta beat le cbr1000rr kıyaslamıyoruz
orada kymco125 ile honda beat var
beat 80 km çıkıyor
kymco125 ise 95 km
beat kaplumbaysa,kymco125 rr mı sence
sırf 15km daha hızlı gidiyor diye
bu mantıkla motor alınmaz kardeş
yanlış olur
-
honda ve kymco hımmm zor seçim..hemen hemen aynı kalitede olan bu iki motor arasından fiyat olarak makulu olan Agility yi öneririm.Taş gibi motor.100000 km garanti.arkadaşımda 62000 km de var,tık yok Taıwan lı Kymco da...
-
Bir de Suzuki AN125'e baksana...
-
agility125 kesinlikle niyemi fiyat kalite performans sağlamlık vs en üstünü o kymco motosikletlerine 100000km garantisi veriyo
bide çok kullanışlı gibi geliyo ne biliyim oyuncak gibi bişey tipine göre çok güçlü
-
kalite açısında beat bence
-
İnnova, dünya da bir konsept yaratan dizayn'a sahiptir. sağlamlığı ve ekonomikliği su götürmez. hele bir de 125 cc.'nin avantajları eklendiğinde deme gitsin.
İnnova'nın Tekerlek çapının, scoter lastiklerinden büyük olması, bozuk türkiye yolarında bir tercih nedeni olarak göz önüne alınmalı,
İnnova'nın bir CUP motor olması, piyasada benzer pek çok muadilinin olması, gereken hal ve şartlarda, motosikletin bakım ve idamesi için de bir avantaj olarak karşımıza çıkar.
Arkadaşımızın öğrenci olması, ekonomik düşünmeyide beraberinde getirdiğinden; 100 cc. altı motorların vergi muafiyeti ayrıca ele alınmalı.
Sevgi ve saygıyla kalın.
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
-
İnnova 125 cc memnun olmayan yok
Bende innovayı öneririm. Hem uzun süre kullanacağın düzeydeki en iyi motorlardan biri. Vergi konusuna gelince yılda bir kez ödüyorsun. 125cc olduğu için fazla bir vergisi yok. Ama 100cc ve altına vergide yok, bildiğim kadarıyla...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
kesinlikle innova..beat minyon tipli..
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
-
beat beat beat beat beat beat
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
-
beat az yakıt ve sağlamlık ok ama belli zaman sonra sıkıyor ama kymco zevk olarak hız konusunda iyi hız sevmem diyen varsa inanmam gücü hissetmek lazım
-
bende beat al derim pişman olmassın
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
-
Arkadaşim Today al En iyisi 3 kişi binmekmi? Bravo
[I]Прекален Моториэиран[/I] :wiinkk:
-
enis89 adlı üyeden alıntı
Arkadaşim Today al En iyisi 3 kişi binmekmi? Bravo
yok 3 kişi bindiklerini soyleyenler var amacım 3 kişi binmek değil motorun gücü
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler