Arkadaşlar motorsiklet almayı düşünüyorum kask alarak başlıcam inşallah koyu renk kasklar yaz aylarında daha sıcak olurmu acaba arabalardaki gibi ? Komik bi soru mu bilmiyorum ama cevaplarınızı bekliyorum....
Arkadaşlar motorsiklet almayı düşünüyorum kask alarak başlıcam inşallah koyu renk kasklar yaz aylarında daha sıcak olurmu acaba arabalardaki gibi ? Komik bi soru mu bilmiyorum ama cevaplarınızı bekliyorum....
Diş Fırçam Bile Motorlu :cherry:
olmaz..kask dışarıdaki sıcaklığı içeri çeken bir madde değil ki..tişört , kazak gibi değil yani..hiçbir şekilde terletmez , veya diğerlerinden farklı olmaz..
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
Bencede Çok guzel bi cevap almışın özellikle içinde o kadar şey var vede oldugu yerde duran bişey degil yane Giderken rüzgarla o ısı kaybolur vede kafana ulaşana kadaaar.. Fikrim..
[CENTER][U]% 100 Koruma % 100 Yaşam [/U] [COLOR="Indigo"]| Kaskını Tak..! |[/COLOR]
[B][COLOR="Black"]EndurO TourinG [/COLOR][/B]:bounce:[/CENTER]
bakın dandik marka kaskların hava kanalları vardır gibi görünür fakat o parçaları söküp bakın kaskın içine hava gidecek delik yoktur.buna dikkat edin yeter
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
hiç sanmıyorum bi etki edicegini :S
sıcaklıgıda içeri alacak kadar kalitesiz bir kask alırsan bilemem zamanında motordan düştüm motora birsey olmadı ama kask kırılında kafam kırıldı:::))hatırası duruyor
UZAKLARDA BİR GÜNEŞ DOGUYOR.
zannetmem zaten etki etse nolur adanada etmese nolur
adaş biraz paraya kıyıp güzel birşey al rengi hiç önemli değil. Eğer pahalı birşey almak istemiyorsan kaza yaparsan olacakları düşün.
Evet siyah rengin güneş ışıgını daha çok tutma gbi bir etkisi var ama boyanın üstündeki vernigin yansıtıcılıgını ve rüzgarın sogutma faktorunu düşününce pek bir etkisi olacagını düşünmüyorum
Born To Be wild,Live to Ride...
uzun süre güneş altında kaldığında ELBETTE ki siyah kask güneşi diğer renklere göre daha çok geçirir.
bu tartışılmaz bir gerçektir arkadaşlar yapmayın
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
mantıksızzzzzzzzzzzz
[FONT="System"][/FONT] Kap Redbull"unu Gel GÜzelim::comico::
Kaskın dışı ısınır ama içerisi ektilenmez.
Asfalttan geri yansıyan sıcak,motosikletin motorundan yansıyan radyasyon ,sırtımızdaki koruma faktörlü giysiler bunların hepsi bir bütün
olarak bizi giderek haşlarlar,ama ciddi firmaların siyah giysileri bile gerçekten serin tutuyorlar.
Bence kaskı ısıdan dolayı değil daha rahat görünüp algılanman için yani kendi can güvenliğin için floresan ve canlı seçmende fayda var.Elinden yere düşünce karpuz gibi bölünenleri değil,adam gibi koruyanları tercih etmekte
en akıllıcası olacaktır.Malum motor hasarı onarılılabiliyor ama yüze ve vücuda gelen hasarlar ciddi sonuçlara ve kalıcı hasarlara sebep oluyor.
binbasi nayman x-max ''06
Yamaha Touching Your Heart.
Safety First,then RIDE..!
Arkadaşlar aynı markanın hem siyahını hemde beyazını kullanan biri olarak diyorumkiii SİYAH KASK DAHA ÇOK TERLETİRRRR
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
ama arada fazla fark yoktur yınede ısmaıl abı oyle olsaydı kımse sıyah kask kullanmazdı
yav zaten kaskların hiç biri çok terletmiyooo sadece siyah biraz daha fazla terletiyooo artisttt hem sen bu konuya ne yazıyon senin yaşın 13 değilmi hayatında hiç kask taktınmıı 13 yaşındakiler sadece konu açamasın değil cvpta yazamasın
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Kaskın dışı ile içi arasında VAKUM olmadığı sürece isterse en kaliteli malzemeden yapılmış olsun hiç farketmez, siyah kask diğer renklere göre daha çok ısınacaktır.
motoru almadan kaskı almayı düşünüyor arkadaşa bravo hemde soru profosyonelce bence beyaz kask al terletmez
Hiçbir şekilde güneşi çekmiyor ve terletmiyor rahatça kullanabilirsin bütün kasklarım siyah hiçbir sorun yok.( ama mutlaka standartlara uygun olsun)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)