merhaba ben forumunuza yeni üye olan bi kızım size bi sorum olucak...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Öncelikle aramıza hoşgeldin.
Benim kullandığım motorda kilomun iki katı, ancak hiçbir zorluk çekmiyorum.Seninde zorlanacağını zannetmiyorum. Şimdiden keyifli sürüşler...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
-
-
Selam Esra. Sitemize hoşgeldin.
Sana Cbf 150 tavsiye edeceğim. Cbr 125'e göre daha kolay kullanıma ve rahatlığa sahiptir.Cbf 150,birçok bayan arkadaşımızın başlangıç motoru olmuştur.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
bence en güzel kararı vermişsin bi racinge baslamakla ! CBR 125 R gercekten küçüklerin en iyisi nasıl desem maskot gibi bişey :S :D
-
Yalnız şunu da unutmamak gerekir ki Ehliyet-Koruma-Motor sırası her zaman en önemli olan şeydir.
Ehliyetini al..
Sonra korumalarını tamamla. (Kask, Mont, Dizlik, vb.)
Sonra da motosikletinle gazı aç ve uzaklaş..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
zorlanacağını zannetmiyorum.
şimdiden hayırlı olsun
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
-
zorlanmazsın ben kendimde denedim
hoşgeldin
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
-
saolun tavsiyeleriniz için teşekkür ederim...oohhh be rahatladım...biraz tereddütteydim çünkü çok seviyorum motor kullanmayı ya öğrendiğimden beri bende bi tutku oldu ne bilim acaip bişey...ama o modele de hastayım napimm...ama söylediğiniz modellere bakıcam...
-
hoşgeldin ezo tanıdığım biçok bayan akadaşın terchi cbr 125 yakışıyoda hee bayanlara.
-
Selam ezo101 öncelikle hoşgeldin.
Bilmen gereken bir şey motosiklet sırtına alıp gezdirdigin bir nesne degil.Birazcık hızlanınca altındaki motorun kaç kg oldugunu hisssetmiyorsun bile...
Sana tavsiyem seninde söyledigin gbi CBR 125 ile başlaman.Hem estetik hemde kalite açısından çok güzel bir motosiklet
Born To Be wild,Live to Ride...
-
öncelikle aramıza hoşgeldin...
CBR 125R ı çok rahat kullanabilirsin.
kesinlikle **repsol** al, gerisi yalan
-
JaNTi adlı üyeden alıntı
Selam ezo101 öncelikle hoşgeldin.
Bilmen gereken bir şey motosiklet sırtına alıp gezdirdigin bir nesne degil.Birazcık hızlanınca altındaki motorun kaç kg oldugunu hisssetmiyorsun bile...
Sana tavsiyem seninde söyledigin gbi CBR 125 ile başlaman.Hem estetik hemde kalite açısından çok güzel bir motosiklet
jant abime katılıyorum motora gazı verdigin andan itibaren motoru hisstemiyorsun altında , hem sen onu degil o seni tasıyor burda senin agirligin onemli 200 kilo varsan belki motor seni kaldiramayabilir
-
Yukarda bi arkadaş cbf150 demiş kesinlikle katılıyorum.Bir sene kullandım,oturuş ve kontrol açısından çok daha stabil bir model,bir bayan için daha rahat olmasının yanında gövdeside daha gösterişli,hele birde bayan sürücüyle 600 lük gibi bir görüntü oluşuyor.CBR125R güzel bir alet ancak koltuğu ve yatarak kullanması çok rahatsız ediyor.
-
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kesin cpr 125 r(pardon)
CBR125R tavsiye ederim repsol bulursan al gitsin,ayrıca kızların kullanabileceği motor diye ayırma öğrendikten sonra istediğini kullanırsın....
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
-
korumalarını taktıktan sonra hiçbir sorun yok örn ben 15 yasındayım 1,76 boyum war 60 kilo bmw dakar kullandım trafiğe kapalı alanda kendine güwen ama korumaları ihmal etme
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
öncelikle hoşgeldiniz öncelikle şunu belirtmek motor tecrübenizin ne kadar oldugunu bilmiyorum ama ben diğer arkadaslara katılamıcam malesef cbr 125 bi scoterdan çok daha seri ve racing tipi bi motor başlangıç için tavsiye etmem nekadar 125 lik olsada 200 cc ye yakın bi performansı var yeni bi kullanıcı için uygun değil cbf 150 yide tavsiye etmem boyunuz 1,65 olduguna göre 1,70 lik bi insan ancak iki ayagını yere rahat koyabiliyor bence siz cup türü bi motorla başlayın daha güvenli.
-
hoşgeldin aramıza ezo....güzel secim cbf 150 de olabilirdi( Allahım ben mi diyorum bunu)....CBR125 konusunda Serhat kardeş şu aralar araştırmalar yapıyor ona sorabilirsin.benimde baslangıc motoroum CBR125 di.cok rahat edersin.sıkıntı yaşamazsın sırtında taşımıcan ya. agır olsun boşver. ilerde ne kadar hafif bi motormuş dersin....
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler