Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

merhaba ben forumunuza yeni üye olan bi kızım size bi sorum olucak...

REKLAM ALANI
    Luxor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 Honda CBF150
    Alıntı Bineksiliköfte adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ey ahali, kafaya aliniyorsunuz gibi bir his var icimde....
    başlığı gördüğüm ilk anda düşündüğüm şey
    hiç bir aklıbaşında kız bu kadar yoğun erkek olan bir ortamda,
    hele hele yeni üyeyse kendini baştan bu kadar açık etmez
    kesinlikle sana katılıyorum arkadaşım...
    Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

hoşgeldüüüünnnCBR 125 le başlamakla iii etmişsindaha ehliyetim yoq ama kullananların bi çoğu ii bi motor olduğunu söylüyolar.ii sürüşler

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Baydı beni bu muhabbetler yaaaa, bende kızım ama hiç de düşünmedim acaba kullanabilir miyim diye. Ben mi garibim sizler mi ? Bi de bas bas, yeni üye bi kızım demenin anlamı nedir ki ? Kullanamazsın anacım, tamam mı ? Kullanamazsın !!!!!!
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Sato8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cf Moto 250 SR
    Alıntı tubis adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Baydı beni bu muhabbetler yaaaa, bende kızım ama hiç de düşünmedim acaba kullanabilir miyim diye. Ben mi garibim sizler mi ? Bi de bas bas, yeni üye bi kızım demenin anlamı nedir ki ? Kullanamazsın anacım, tamam mı ? Kullanamazsın !!!!!!
    abLam kIzmIş nerdeySe bayramlık ağzInı açIcak ama hakLı
    müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
    satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Tuğba tmm tmm sakin oll

Her bayan senin gibi tecrübeli degil . Olur böyle hatalar hoşgörmek lazım

Motosikleti
    Hyosung Gv 250
    ben yamaha ybr 125i tavsiye ediyorum

Motosikleti
    YBR bir de 97 moskof var
    Luxora katılıyorum ben de, olay zamanla anlaşılacak

Motosikleti
    250cc scooter
    cbr 125 ile alakalı bilgi almak isteyen birkişi bu siteden sayfa sayfa bilgi ansiklopedisi yapar hep aynı sorular iyi niyetli arkadaş lardanda aynı cevaplar

cemal yortanlı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
    Alıntı SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yalnız şunu da unutmamak gerekir ki Ehliyet-Koruma-Motor sırası her zaman en önemli olan şeydir.

Ehliyetini al..
    Sonra korumalarını tamamla. (Kask, Mont, Dizlik, vb.)
    Sonra da motosikletinle gazı aç ve uzaklaş..
    hoş geldin ..kankam 17 yaşındadır ama tecrübesi sitedeki çok arkadaştan iyidir..ne yazdıysa oku ve dediklerini tatbik et.zararlı çıkmazsınız..hoşca kalın

tubişe katılmamak mümkün değil..ne anlamı var cinsiyetinizi belirtmenizin ..burasını ilgilendiren motor sevdanız ve rüzgarı bizimle paylaşma isteğiniz..hoşca kalın
    2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT

tyler_durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT225
    sonuna kadar katılıyorum sana
    Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
    Nükleere H A Y I R!!!!!
    **01 JJ 743**

chopperrider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Goldwing GL1800...
    ey ahali topiğinizin canlı olmasını ve har daim canlı kalmasını isterseniz ne yapmanız gerektiğini artık öğrendiniz herhalde..örnek :

Topic: merhaba ben motor yağını 10/40 mı 15/50 mi alsam karar veremeyen bir kızım...
    Topic: merhaba ben iridyum bujinin ne getirisi olur merak eden bir bayanım...
    Topic: merhaba kontra tekniğiyle viraja girerken uzun sarı saçlarım kaskımın içinde savruluyor ve deniz yeşili gözlerimin önüne gelip görüşümü kapatıyor ne yapmalıyım : ) : ) : ) : )
    .....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ey ahali topiğinizin canlı olmasını ve har daim canlı kalmasını isterseniz ne yapmanız gerektiğini artık öğrendiniz herhalde..örnek :

Topic: merhaba ben motor yağını 10/40 mı 15/50 mi alsam karar veremeyen bir kızım...
    Topic: merhaba kontra tekniğiyle viraja girerken uzun sarı saçlarım kaskımın içinde savruluyor ve deniz yeşili gözlerimin önüne gelip görüşümü kapatıyor ne yapmalıyım : ) : ) : ) : )
    olayı çözmüşsün

Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olayı çözmüşsün
    topic kopmuş gene birileri epey bi sinirlenmiş. tubisss ne bu sinir boşver takma kafaya herşeyi....olur gençler yapar böle arada....

Alıntı tyler_durden adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sonuna kadar katılıyorum sana
    Alıntı chopperrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Alıntı ELINT adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    olayı çözmüşsün

topic kopmuş gene birileri sinirlenmiş galiba neyse tubiss takmamak laım gencler yapar böle arada insanlarada diyemeyiz ki böle topic acmayın bunları yazın diye....naparsın özgür internet
    [B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
    Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....

Motosikleti
    HONDA 1000 RR SUZUKİ GSXR1000
    esra helal sana milleti birbirine düşürdün ben yazsaydım acaba bukadar ilgi olurmuydu hiç zannetmiyorum

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler