Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
hoşgeldüüüünnnCBR 125 le başlamakla iii etmişsindaha ehliyetim yoq ama kullananların bi çoğu ii bi motor olduğunu söylüyolar.ii sürüşler
Baydı beni bu muhabbetler yaaaa, bende kızım ama hiç de düşünmedim acaba kullanabilir miyim diye. Ben mi garibim sizler mi ? Bi de bas bas, yeni üye bi kızım demenin anlamı nedir ki ? Kullanamazsın anacım, tamam mı ? Kullanamazsın !!!!!!
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
ben yamaha ybr 125i tavsiye ediyorum
Luxora katılıyorum ben de, olay zamanla anlaşılacak
cbr 125 ile alakalı bilgi almak isteyen birkişi bu siteden sayfa sayfa bilgi ansiklopedisi yapar hep aynı sorular iyi niyetli arkadaş lardanda aynı cevaplar
hoş geldin ..kankam 17 yaşındadır ama tecrübesi sitedeki çok arkadaştan iyidir..ne yazdıysa oku ve dediklerini tatbik et.zararlı çıkmazsınız..hoşca kalın
tubişe katılmamak mümkün değil..ne anlamı var cinsiyetinizi belirtmenizin ..burasını ilgilendiren motor sevdanız ve rüzgarı bizimle paylaşma isteğiniz..hoşca kalın
2014 YAMAHA XVS 1300A MİDNİGT
ey ahali topiğinizin canlı olmasını ve har daim canlı kalmasını isterseniz ne yapmanız gerektiğini artık öğrendiniz herhalde..örnek :
Topic: merhaba ben motor yağını 10/40 mı 15/50 mi alsam karar veremeyen bir kızım...
Topic: merhaba ben iridyum bujinin ne getirisi olur merak eden bir bayanım...
Topic: merhaba kontra tekniğiyle viraja girerken uzun sarı saçlarım kaskımın içinde savruluyor ve deniz yeşili gözlerimin önüne gelip görüşümü kapatıyor ne yapmalıyım : ) : ) : ) : )
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
topic kopmuş gene birileri epey bi sinirlenmiş. tubisss ne bu sinir boşver takma kafaya herşeyi....olur gençler yapar böle arada....
topic kopmuş gene birileri sinirlenmiş galiba neyse tubiss takmamak laım gencler yapar böle arada insanlarada diyemeyiz ki böle topic acmayın bunları yazın diye....naparsın özgür internet
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
esra helal sana milleti birbirine düşürdün ben yazsaydım acaba bukadar ilgi olurmuydu hiç zannetmiyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)