hoşgeldiniz...
cbr ile başlamakta aslında sakınca yoktur ama ybr 125 veya cbf 150 gibi commuter sınıfı ile başlasanız daha iyi olur aslında...yok illa cbr diyorsanız o ayrı...
hoşgeldiniz...
cbr ile başlamakta aslında sakınca yoktur ama ybr 125 veya cbf 150 gibi commuter sınıfı ile başlasanız daha iyi olur aslında...yok illa cbr diyorsanız o ayrı...
SİLEMİYORSAN KARALAYACAKSIN!!!
Hosgeldin Esra.. scooter tarzi bir motor dusunmuyorsan CBR125 iyidir derim ben de. Benim de ilk motorum CBR125 oldu ve ilk gunlerde zorlandigimi soyleyemem. Tabi ki ogrenme surecin cok onemli, bu konuda dilersen ayrintili bilgi verebilirim. Bunun disinda ilk ogrenme surecinden sonraki en onemli sey ise "kendine hakim olman".. Sinirlarini zorlamaya baslayacagin zamanlar ve o zamana kadar kazandigin tecrubeler cok onemli olacak.. Elbette bu ikisinden de daha onemli olan nokta korumalar.. Mutlaka tum korumalarini motorunu almadan almalisin (ben oyle yaptim).. Botundan kaskina kadar her koruman olmali, aksi takdirde istenmeyen saglik problemleri yasayabilirsin ki bunu hic istemeyiz..
Tekrar hosgeldiniz aramiza, sorunsuz ve iyi surusler dilerim..
Bu konuda da ben size katilamayacagim Benim de boyum 1.65 ve her iki ayagim da duz olarak yere basabiliyorum motorumda iken.. Performans konusunda hakli olabilirsiniz, fakat kendinize hakim olduktan sonra bu da problem olacak bir sey degil bence..
Hmm demek sen denedin Tugce notunu aldim bunun ona gore
aramıza hoş geldin
bencede CBR125R çok güzel bi seçim sizi yeterince tatmin edeceinden emin olabilirsiniz.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
hoşgeldin foruma cbr her delikanlının hayali güzel bi seçim hemen al
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
bnce cbf150 derım cbr 125 de guzel ama fıyat olark daha uygun cbf150 yınde sana kalmıs sımdıden hayırlı olsun
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
Öncelikle şu ağırlık meselesine açıklık getirelim..
CBR 125R modelinin ağırlığı (resmi web sitesinde yazılmış olan): 115 kg.
Herhangi bir scooterın ağırlığı ise ortalama: 113 kg.
113 kg bir scooter'a hakim olup da, 115 kg CBR 125R'a mı hakim olamayacaksınız?
Motorun hakimiyetinin kilosu ile ilgili degilde boyutları ile alakalı oldugunu düşünenlerdenim.. Motor altınızda büyük kalıyorsa ona hakim olamazsınız. Ani durumlarda, ani durmalarda, dönüşlerde şansınız azalır. Elbette kilo da önemli ama ben 70 kg. iken 190 kiloluk Kymco Venox 250'yi sürebilmiştim. Ama döndürmeye gelince çok zorlanmıştım..
Zamanla alışırsın merak etme..
CBR 125R sınıfının en kaliteli, en dengeli, en güvenli, en sağlam motosikleti.
Bunu kabul etmeyenler olabilir ama bu bir gerçektir...
Şiddetle ve şiddetle CBR 125R almanızı tavsiye ederim..
Ama CBF 150 alacağım dersen, gerçekten harika hatları, işçiliği ve kalitesi olan bir motor.
Motor alırken en çok dikkat edilmesi gereken şey, motorun son hızı, tipinden çok:
- Motosikleti ithal eden firma, üretici firma ya da Türkiye Distrübütörü
- Servis ağı ve servis kalitesi
- Yedek parça ağı ve yedek parça fiyatları
- Müşteri hizmetleri
bunlara bakmanızı tavsiye ediyorum..
Ve şuan Türkiye şartlarında bu 4 seçeneği bize en dengeli şekilde HONDA sunuyor. Şimdi hemen herkes diyecek ki HONDA'nın yedek parça fiyatları fazla..
Eee bu kadar hizmet veriyor adamlar, o kadar da olsun degil mi yani?
Hepinize saygılarımı sunuyorum..
Kazasız, belasız, keyifli sürüşler diliyorum..
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
CBR mania ne o kaç para aldın?söle bakem bi tane cbf150 manyagı vardı şimdi de sen mi başladın....yogsa burdur honda bayisi mi oldunnnn.... al kurtulalım artık senin bu CBR sevdan da yoksa her topicte CBR 125 özelikleri okucaz....sana sorsam şimdi sıkıştırma oranlarını bile sölersin ezberden....
[B]Facebook tan çıktım sakın bana sormayın neden diye booku cıktı çünkü[/B]
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
ezo sen sakın CBR125 le dag bayır gezme emi arkadasım. bazı arkadaslar scooter la dag bayır gezdiler. ondan sonra motosiklette kusur buldular da. aman diyim cbr 125 gelmez öle dagda bayırda gezmeye
Millet artist olmuş ama yönetmen benim...İstediğime rol, istediğime yol veririm....
cbf 150 tipine beyenirsen tavsiye ederim.Ayrıca senin dediğin model cpr 125 değil CBR 125
lezzet gider,mesuliyet kalır...
merhaba oncelikle aramıza hosgeldin ezo! bu arada SERHAT lutfen 125 sınıfının en iyisi diye bahsetmeyelim cbr125ten,ama bayan için ideal bir motor olabilir bencede cbr125 almalısın CBF 150'yi genellikle kuryeler kullanıyor sen de pek estetik durmaz arkadasların dedigi gibi repsol veya siyah alınabilir simdiden hayırlı olsun ;)
en iyi seçimi yapmışın tebrik ederim bu arada hoşgeldin
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Ey ahali, kafaya aliniyorsunuz gibi bir his var icimde....
Nusret,
Türkiye şartlarında,
125 cc, 4 zamanlı, Supersport bir başka motor göster CBR'dan iyi olan sözün doğru..
Ama sen DERBI GPR 125R kullanıcısısın..
125 cc, 2 zamanlı, 28 HP ..
Sence şimdi CBR'ı GPR ile kıyaslamak adil olur mu?
Ben GPR'yi Hyosung GT 250R ile kıyaslarım..
öncelikler armıza hoş geldin burada iyi vakit geçireceğine ve burdaki arkadaşların bilgi ve tecrübelerinden yararlanacağına inanıyorum
motor konusuna gelince cbf 150 dir bayan için daha kullanışlı bence cbr125r da yatarak kullanma pozizyonu var biraz rahatsız edebilir
arkadaşlar esra hanım topiği 12-43de zaten terk etmiş onun için boşa mücadele etmetyin bırakın gönlünden hangisii geciriyorsa onu alsın tavsiyemizi yapalım ne hali varsa görsün siz niye birbirinize düşüyorsunuz anlamadım ha bu arada cbr 125 iyi seçim alternatifide yoktur o kadar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)