makarna, sende herkeze "hay hay" çekiyorsun. Durmun vahim ...
makarna, sende herkeze "hay hay" çekiyorsun. Durmun vahim ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
vay sana taş atana çiçek ha? eski ama hala geçerli bir nezaket kuralı
Cenk Menderes, ben de seni ispiyonlayayım. Geçen gezide bir kaç bira içip öyle kullanmıştın motoru. Üstelik ben de artçındım.
Arkadaşlar bira içmeye motorsuz gidin. Motorla giderseniz de bira dahil alkollü içecek içmeyin. Bize bir şey olmaz demeyin lütfen. Azraille kumar oynamak pek iyi birşey değil.
Life is for my own to live my own way - Metallica
(Yaşam benim için, istediğim gibi yaşamam için)
FLASH FLASH FLASH !!!
Dun gece 2:30 sularinda kopruden gectiiiiimm!!!!!!
sonunda gectiiiim, ustelik cok da rahat gectimm..
hakikaten gozumde buyutmuşum... hic korktugum gibi birsey degildi.
ehliyetim de gelsin, kim tutar beni bilmiyorum
Cango da dahil herkesi de komacan komacan opuyorumm
komacan öpücük nasıl oluyor.. Şaka bir yana, tebrikler diyorum. Bu kadar "zor" bir olayı başardığın için seni kutluyorum..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
hadi bakalım sonunda heeee
hani beni artcın alıcaktııın
alkışlar makarnaya, nasıl heyecan yapmıştır, nasıl kasmıştır ha...
ben ilk 1996 da geçmiştim, geçene kadar öyle bir kasmışımki, eve gelip yatağa yattığımda hala köprüden geçiyormuşum hissi ve ağrısı vardı kollarımda...
makarna,
Tribünlerde, Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gönüllerde
Dar Ağacında Olsak Bile Son Sözümüz FENERBAHÇE !!!
conqueror, valla cok ani bir kararla, yataktan fırlayıp, kalkıp, giyinip, arkadasi da uyandırıp, gidiyoruz diyip, gidip, gectim.
federal var ya herhalde o kadar hazırlamısım ki kendimi, yalandan bir wow cektim, bir baktim kopru bitmis, yildizdayim. sonra bir de geri donduk haliyle.. eve geldim huzur içinde uyudum.
kopruden gecmeyi gozunde buyuten herkese de onerim, gidin ve geçin arkadaslar, valla su insan beyni muazzam bir alameti farika, her duruma adapte olup, yontemini yolunu buluyor, işini bitiriyor. Ruzgar var tamam ama motor da sizin altinizda, bir yere kaçmiyor yani.
GÜLMNEKTEN BAŞIMA AĞRILAR GİRDİ YAW!makarna adlı üyeden alıntı
slm dostum tüm köprülerde ve yüksek alanda bir akım vardır önemli olan akımı yakalamak ve ona ayak uydurmaktır kamyonlarda dahil.ChatnoiR adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar ben scooter'ımla köpriden geçtim sanırım 6 defa. ancak her severinde farklı oluyor. çünkü rüzgar çok değişiyor. 2 kişide geçtim. ama insan tırsıyor motor altından kaçıyor bu arada nedeni ise scooter'ın dizlerinle sabitlediğin bir yeri yok sadece oturuyorsun ve dreksiyonu tutuyorsun ancak avantajıda var. oda rüzgara karşı duvar oluşturmuyorsun öndeki boşlukta geçip gidiyor ortalama 70 ile en ideali tabi ilk girerken dikkatli olman lazım sonrasında rüzgarın verdiği güce karşılık verip otarafa yatırıyorsun (güç veriyorsun) sorunsuz geçiyor. ama kopruden geçtikten sonra hosuna gidiyor vay be benim ufaklık neler yapıyormuş diyorsun benım hussarım varda
koprüyü geçince dayıyorsun gaza ordan hemen uzaklaşmak istiyorsun.
Özellikle Rüzgarlı Havalarda Asla Geçmeye Kalkma Köprüden. Yeni başlayan biri için çoook tehlike......
Kurtların Olduğu Yerde...Çakallara Asla Yer Yoktur....
elinde sonunda geçeçeksin ama bencede acemi bile olmasan motora alışana kadar geçme derim
hiçbir sorun olmuyor ben zamanında 100cc peugeot la çok geçtim gittim geldim
paşa paşa geçiyorsun
let it be
yaa bişe sorcam..
kıbrısta okuyorumda ben
enson istanbula geldiimde köprülerdeki gişelerin hepsi ogs olmuştu..
abi motorda nereye takıosunuz bu ogs yi
Aslında en güzeli yapıştırıvercen kaska
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
cepte duruyor geçerken havaya doğru gösterip tekrar cebine koyarsınChAgLaR adlı üyeden alıntı
unutma yapışkan tarafı yukarı bakacak ayrıca okuyucu yukarda duruyor
let it be
ne demıs adam bılır mısınız bılmem ''deveden kork dekmesınden kork'' bence al vıteslı motorunu zevk ustune zevk yap ıstersen sırat koprusunden gec.daha once ıbadet et bol bol yoksa duz yolda da allah gostermesın... yanı bolca tecrube edın...
gıcık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)