köprüden scooterla geçmek çok mu zor?
Reklamlar
-
26 Ağustos 2005, 22:52
Myra adlı üyeden alıntı
Makarna, sana emniyetli sürüşler dilerim. neye karar verirsen ver, motoru aldığında ve yeterince cesaret topladığında istersen ilk köprü geçişini beraber yaparız. YAŞASIN KADIN DAYANIŞMASI!!!
Eveet eeveet harika olur yaa evet :-)
YAŞASIN KADIN DAYANIŞMASI!!!!
motoman adlı üyeden alıntı
Makarnanın kurs hocasına sesleniyorum
Bi daha arkanda bayan öğrencileri köprüden geçirme kardeşim arabalı ile geçsinler
hocama laf söylettirmem kusura bakmayın..
hergun burada dd nin yazılarını okuyup okuyup ekşiyorum başına zaten, bilseniz nelere katlanıyor, burada bile bazıları iki günde bayıldı sorularımdan, bir de hocamı düşünün...
X9EVO adlı üyeden alıntı
hatta 3000 ytl lik motor almama rağmen 650 ytl lik kask aldım kendime bilmem anlatabiliyormuyum. ÇOK ÖNEMLİ
motorunu al belki biryerlerde görüşürüz
görüşelim tabi, mutlaka [/quote]
sevgiler herkese..
Reklamlar
-
26 Ağustos 2005, 23:45
Sevgili makarna kardeş ne iyi ettin açtın bu konuyu bende 15 günlük bir scooterci olarak karşıya geçme isteğim vardı ama tecrübesizlikten açıkçası korkuyordum ama arkadaşlardan birinin pazargünü erken saatte deneme yapma tavsiyesi aklıma yattı bu hafta sonu pazargünü köprünün sağ şeridinde sabah 06.00 da geçen biri görürseniz o deli benim..hayırlısı bakalım ...
1) sağ şerit ve ortadan
2) köprü ayaklarında rüzgar kesilmesi
3) Büyük ve hızlı geçen araçlar
4) yavaş yavaşşşşş
Akıllı efendi uslu sür motorunu ADAM desinler..
Kaskını Tak Takmayanları Uyar..!!!
http://www.setcom.com.tr
-
27 Ağustos 2005, 01:52
aaa, harika, umarım herşey harika gider, herşey olması gerektiği gibi, bir de dönüşte bizimle paylaşırsın nasıl geçtin neler oldu :-)
kazasız belasız inşallah, görüşmek üzere pazara o zaman..
ee bir de darısı da başıma
sevgiler
-
27 Ağustos 2005, 11:44
scooterle aya yolculuk diye başlık atsak acaba ne olur diye merak etmekten kendimi alamıyom bir bayan (ben bir irkekim en azından emsallerimizden gördüğümüz) da motoru ii zaptedebilir korkular yersizdir. bence cesurca değil olağan bir gibi gidin bence olağan birşey"nasılsa ben geçmeyecem" kendinize güvenin yyeter.
çapır yada reyzing önemli değil, önemli olan sen hangisisin.
-
27 Ağustos 2005, 17:50
dikkat et denize düşme scooterla
-
27 Ağustos 2005, 17:58
-
28 Ağustos 2005, 02:08
dikkat et denize düşme scooterla
Paraşüt alacam yanıma...Kimdi biri satıyordu :
-
28 Ağustos 2005, 02:19
CANGO adlı üyeden alıntı
Cango, hayırdır beni takıntı haline getirdin sen herhalde her sitede her forumda kendini göstermeden gün geçirmez oldun. Ortak tanıdıklarımız var herhalde, kemal Arıkan bey olduguna da kuvvetli ihtimal veriyorum, selamlarımızı iletirsin kendisine, ben de senin beni yakın takibini ileteceğim arkadaşım.
LaCiVerTSaRi adlı üyeden alıntı
Paraşüt alacam yanıma...Kimdi biri satıyordu
kesin bir bilgimiz olmamakla beraber chatnoir dan şüphelenmiştik :-)
yarın bol şanslar Lacivertsari
Nasıl gitti anlatırsın..
-
genel olarak yazın geçe bilirsin ama kış aylarında geçmen gerçekten zorlaşır.ben elime alıpta geçtiğim günleri bilirim.rüzgar bazen o kadar kötü eserki bu vespalar için hiç iyi depil rüzgarı tamamen alan makinalar çok zor.dikkat et ama kullanmayı iyicene çözdüğünde sorun pek kalmaz.
motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir
-
amma yorum yapılmış bu konuda. gören de derki herhal köprüden dünya turu yapacak. hadi neyse geçince söyle bari de milletin içi rahatlasın
-
makarna, merhaba
Bilgileri aktaralım hemen sana... Asya 150 T motorum var 30 Ağustos Salı arkadaşımla çınarcığa gidip geldik... Sabah saat 07.00 sakin trafikte karşıya geçtik.. rüzgar normal ...trafik olmadığı için hiç bir güçlük çekmeden sakin bir şekilde geçtik..
Gece dönüşümüz 22.10 civarı idi ve çok sağlam rüzgar vardı normal yolda bile iyi esiyordu....köprüye geldiğimizde beklediğimiz gibi şiddetli rüzgar vardı... oratalama 50 km hız ile köprü ayaklarına dikkat etmek şartı ile çok etkilememesine rağmen kontrollu bir şekilde ayaklara yaklaşınca biraz daha hızı keserek geçtik..arkamıza biraz konvoy yaptık ama kimse korna falan çalmadı tepki göstermedi.. netice çokta korktuğumuz gibi değilmiş bundan sonra rahatlıkla geçerim ...
sana kazasız güzel sürüşler dilerim...
-
tebrikler, sağol paylaştığın için :-)
-
Selam millet bende bu akşam 17 civarı boğaz köprüsünden geçiş yaptım anadolu yakasından avrupa yakasına geçerken gerçekten rüzgar oldukça zorladı motoru sağa doğru kontra vererek karşıya geçirebildim hızım 50 - 60 arasıydı tehlikeli olansa rüzgarın istikrarsızlığı idi ara rüzgarlar oldukça zorladı avrupa yakasından dönüşte daha rahat geldim fakat köprünün ayaklarının yanından geçerken hızınızı oldukça düşürmenizi öneririm kolonların dibinden çıkarken adeta tokat yemiş gibi oluyorsunuz çünkü motorum küçük ama geçilebildiğini bende kendimce yaşamış oldum ama hepinizin dikkatli olmanızı öneriyorum ve fırtınalı havalarda hiç tavsiye etmiyorum :
-
-
-
yapmayın millet bu kadar abartmayın makarna köprü olayın devlet meselesi gibi gün geçtikçe büyüyor. (neredeyse pankart açıp makarna sen bizim gururumuzsun) hem kadınız dayanışmamız var diyon bir erkek olarak ta (aslında birçoğumuz) kadınların da yollarda motosikletlerle yol almasına büyük destek veriyom. sen de kalkmış köprü möprü yapacak olan zaten yapar.(yapmalıydıda)
çapır yada reyzing önemli değil, önemli olan sen hangisisin.
-
ya bu köprü olayı bence çok büyütüldü. yavaş yavaş sağdan gittikten sonra ne olabilirki? ben 1000 defa geçmişimdir.
-
Bence bisikletlede çok rahat geçilir bırak sıkutırıı .
-
congueror, ya sende bizim gebzedenmişsin. gebzede nereye takılıyosunuzda ben sizi görmüyom. mesela cenk te aynı...
-
Ben darıcadayım hocam, bende seni hiç görmedim
cbr dikkat çeker yani nasıl görmediysem.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler