köprüden scooterla geçmek çok mu zor?
-
23 Ağustos 2005, 09:48
Reklamlar
-
23 Ağustos 2005, 10:02
MeTaL adlı üyeden alıntı
Abi soru çok saçma ve herkezde cevap vermiş
. "köprüden scooterla geçmek çok mu zor?" sorusuna şu şekilde birkaç cevap verilebilir.
KAykaylada geçerim kralını tanımam
.
Ben koşarak geçmiştim scooter koşmayı biliyorsa sorun yok.
Derecesine göre geçirme ;
a) Crossla geçmek çok kolay
b) Enduroyla geçmek kolay
c) Cruiser ile geçilebilir
d) Racing ile geçmek biraz zor
e) Scooter ile geçmek çok zor ama geçilebilir ...
mesajımı saçma bulmakla beraber en net ve anlaşılır cevabı vermişsiniz, teşekkürler...
saçma şeyler sordugum için de üzgünüm, ama saçma da olsa aklima takılıyor, umarım fazla sorun olmuyordur sizin için..
[FONT="Fixedsys"][SIZE="4"][COLOR="Magenta"]Ebru[/COLOR][/SIZE][/FONT]
A rh+
Piaggio Liberty200
34 DM 8840
İstanbul
-
23 Ağustos 2005, 10:04
-
23 Ağustos 2005, 10:14
bugün köprüden geçecegim..
speedrunner adlı üyeden alıntı
bende runner 18o vardi gileranin motor bulusmasina gidecektim kopruden gececektim site admini skullhunter beni ariyordu neredesin diye bende koprudeyim az kaldi geliyorum die cevapladim ve devam ettim :D kopruden kolayca gecilebilir ruzgarli havalarda bile maksat dikkat etmek ve tecrubee
gerçekten yüreklendim.. bir de beni çok heyecanlandıran birşey oldu, burada sordugum saçma soruların çok daha saçmalarını ve fazla sayıdasını çok daha sık sık motor hocama hergun sorup duruyordum, o da sonunda pes edip bu sabah köprüden kendi kendime geçemeyeceğimi ama arkasında onunla geçip en azından nasıl bir rüzgar var vs kendim gorebilecegimi söyledi... bunu da saçma bulanlar olacaktır kesin ama ben çıldırıyorum heyecandan!!
demek ki zaman zaman saçmalamak da işe yarayabiliyor...
sevgiler...görüşürüz...
[FONT="Fixedsys"][SIZE="4"][COLOR="Magenta"]Ebru[/COLOR][/SIZE][/FONT]
A rh+
Piaggio Liberty200
34 DM 8840
İstanbul
-
23 Ağustos 2005, 10:29
MeTaL, canim kardesim benim.
senide bekleriz birgün fsm köprüsüne
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
23 Ağustos 2005, 10:46
makarna, Biraz tecrübe kazanana kadar arabalı vapuru kullan sonra çok rüzgar olmayan bir havada köprüden geç... Korkacak çok fazla birşey olmadığını göreceksin... Ben öyle yaptım (Gilera runner 200 harika bir seçim olurdu bence de 0-100'ü 5,2 sn yanılmıyorsam)
-
23 Ağustos 2005, 10:52
aydinynr, sen hala motora paraşüt taktırmadınmı?
-
23 Ağustos 2005, 10:58
ChatnoiR, Hayır taktırmadım... ehu
-
23 Ağustos 2005, 11:01
aydinynr, 0-100 km. arası 6 sn. de çıkıyor. Ayrıca arkadaş daha rüzgarlı havadamotor sürmekten korkan birisi ona Gilera Runner önermek hata olur. Motora binmesiyle düşeceğine adım gibi eminim Titan sürüyormuş titandaki gibi gaz verirse kendini yerde bulur motor altından uçar gider . Rüzgar olan havada vapur olmayanda köprü diyorsunda zaten yakında kış gelecek 2-3 ayı kaldı maximum onun için elini biraz çabuk tutması lazım ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
23 Ağustos 2005, 11:04
-
23 Ağustos 2005, 11:07
Şimdi sorunun saçmalığına bakıyorum kızamıyorum gülüyorum çünkü beni biraz geriye ilk motor kullanacağım dönemlere götürüyo bende milleti az bunaltmamıştım ya nasıl vites değiştiriyosun, freni nasıl yapayım, omu, bumu, şumu ve eminim durum hepimiz için aynı yaş kaç olursa olsun
Makarna motor hocanın arkasına atla geç köprüyü hazır gaza gelmişken git kendi motorunu al dikkatli olarak bi daha geç
-
23 Ağustos 2005, 11:07
Vay be ne köprüymüş. Çanakkale geçilmez geri dönün. Ben istanbula gelmiştim o köprüyü gecmem 1 saati almıstı nerede ise
\'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'
-
23 Ağustos 2005, 11:26
bence köprüden geçmek çok büyük bi sorun değil başarırsın, rüzgarı her ortamda yaşadım, çok rüzgarlı havada motor kullandım, benim motor kullanırken dikkat ettiğim en önemli konu dönüşler , ani frenleme ve ani yön değiştirmek, malesef kaza yaparak bu konunun önemini anladım, asıl bol bol antremanla bunlara hazırlıklı olmak lazım, istanbul un trafiğinde doğal etkilerden ziyade doğal olmayan etkilere hazır olmak lazım, heran herşey olabilior
onun dışında köprüden geçerken fırtına olmaz ve çok saçma şeyler yapılmazsa problemsiz geçilir, rüzgar her zaman vardır o nedenle motorun bi parçası olan rüzgardan korkma bence, uyumlu olmak yetior
-
23 Ağustos 2005, 12:21
rüzgardan korkmam diyenler daha hiç gerçek yüzünü görmemiş galiba ben geçen sene nerdeyse yandan gelen sert rüzgar tarafından yoldan dışarı çıkıyordum daha öncede söyledim en dikkat etdiğim otobüslerinin geçerken yaptığı rüzgar girdabı
-
23 Ağustos 2005, 15:28
-
23 Ağustos 2005, 15:31
just_life adlı üyeden alıntı
Vay be ne köprüymüş.
Çanakkale geçilmez geri dönün.
Ben istanbula gelmiştim o köprüyü gecmem 1 saati almıstı nerede ise
neden????
-
23 Ağustos 2005, 15:41
yukarda arkadaşlar runner demiş ama sana runnerı önerip vicdan azabı çekemem
-
23 Ağustos 2005, 15:59
makarna, ya neden köprü? Neden Kordon Boyu değilde köprü? Ne var bu köprüde? Yoksa sen köprünün bacaklarından birisinde mi yaşıyorsun? Köprü gişesinde mi çalışıyorsun? Köprünün öbür tarafına seni çeken birşeyler mi var? Köprüden korkun neden? Küçükken seni köprü mü ıssrdı? Anti Köprücü müsün? Bu sekizinin cevabını istiyorum Hep sen mi soru soracaksın al bakalım halkımı dillendirim .
Bu arada al bakalım sana uygun birkaç motor yazayım.
Scooter : Aprilla SR 50cc, Piaggio Skipper 150cc, Kymco Movie xL 125cc, Daelim History 125cc, Vespa 125-150cc, Yamaya Cycnus 110cc, Yamaha BWS 100cc, Yamaha Nouva 100cc, Kymco 50cc şu anda kaliteli ve uzun süre kullanabileceğin 5.000 YTL altında sadece bu motorlar aklıma geliyor.
Vitesli Naked Özentisi : Yamaha YBR 125cc, Kymco 125cc (Model Hatırlamıyorum) başkada aklıma gelmiyor.
Aynı zamanda bir öneride daha bulunabilirim. Kanuni Bobcat 150 de diyebilirim sana, sonuçta Çin malı değil, İtalyan motoruna sahip ve dış grenajlarıda İngiliz malıdır. Son tercih olarak onada bakabilirsin ...
-
23 Ağustos 2005, 16:07
-
23 Ağustos 2005, 16:14
Tamam ağlatacaksın bizi yapma böyle, ben geleyim bu hafta sonu alalım sana bir motor, sürüş antremanlarıda yaparız . Şaka bir tarafa durumunu az da olsa tahmin ediyorum neyse allah kolaylık versin sanırım bu forum başlığında benim işim bitti yardım edebildiğim kadar ettim .
Saygı ve Sevgiyle Kalın ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler