a big thanks to www.lisaamblerphotography.com for coming out:apimp
a big thanks to www.lisaamblerphotography.com for coming out:apimp
[img]www.tonymorris.com/ghostsignoff.jpg[/img]
vayy be başarılısın. tebrikler. eh tabi bizim böle motorumuz olmadı ki bizde yapalım.
müşteri - Bir sinek ilacı alabilir miyim?
satıcı - Sineğinizin nesi var acaba?
oooo harika hocam çok yeteneklisin tebrik ederim
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
şaka gibi valla. Ben motoruma kıyamam...
Hız tutku olmamalı...
tek teker arif gibisin kardeşim maşallah...
::evil:: [COLOR="DarkSlateGray"]Sürat felaket değil galibiyettir[/COLOR]
hocam tamam haraketler süperde sanki sen değilsin ?* plakalar turuncu hatırladığım kadarıyla hollanda o renk nese sana kolay gelsin
abim valla süpersin çok süper hareketler yapmışsın da aman dikkatliol be abim :D
sevdim ama bana pek senmişsin gibi gelmedi nese güzel fotolar
cok tessekkurler arkadaslar
pilaka eski bi american pilakasi, resimlerde gordugun motor tirafige cikmaz, sadece show motoru.
www.GhostieStunts.com da ayri resimlerimi gorebilirsin inanmiyorsan
http://www.youtube.com/watch?v=oWBwbZewVkQ
kucuk bi video......
[img]www.tonymorris.com/ghostsignoff.jpg[/img]
Seninle gurur duydum...başarılarının devamını dilerim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bu hareketler ne yavv biz bunları
ehliyetsizken yapardık
heheheehh
Mustafa Kemal Atatürk
tebrik ederim gerçekten çok başarılısın, ayrıca bazıları gibi bunu yollarda değilde trafiğe kapalı alanda yapmanda ne kadar profesyonel olduğunun bir kanıtı bence.
gel sen Tr ye burda yap bakalım Bunları :D:D:D:D
ingilterede arka plakalar turuncu renk.hocam tamam haraketler süperde sanki sen değilsin ?* plakalar turuncu hatırladığım kadarıyla hollanda o renk nese sana kolay gelsin
adamım süpersin ya. bende motor sürdüğümü sanıyordum seni görene kadar
aman dikkat kendine.
Bir ordan oraya ziplayan cross culardan
Birde böle ss makinaların üstüne cıkıp bacak acanlardan birşey anlamıyorum :(
maşşallah teker yere değmiyo.. Helal abicim.. süpersin... yeni yeni resimler görmek dileğiyle... bu arada antremanda böyleyse maçta neler yapar abimiz
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Sonuçta tüm sporlarda insanlar hem limitlerini zorluyor hem de birbiriyle yarışıyor. O zaman dünyadaki tüm sporlar da anlamsız sayılmalı. Adamın birisi gülle atıyor, senin baktığın gözle bakarsak ne kadar saçma demeliyiz. Adam o gülleyi atınca başı göğe mi erdi mi demeliyiz? Ya da triatlon yapan sporcunun başka işi mi yok gidip koşuyor,yüzüyor, bisiklete biniyor? Bunlar hep yarışma ruhudur. Ben bakış açını anlayamadım.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)