nerden bulduguz ula bu resimleri beni izinsiz cekmeyin demedimmi size
nerden bulduguz ula bu resimleri beni izinsiz cekmeyin demedimmi size
10 cu resimdeki asalete bak.... Tebrikler....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
o motorun özelliğimi tek teker gitmesi, fabrika cıkısı öle galiba :S HeHe süper ya
bizi arkadaş bilmiş resimleri göndermiş, bazı arkadaşlar saçma sapan yorumlar yapmış laf olsun diye konuşmayın....arkadaşım başarılarının devamını diliyorum seninlede gurur duyuyorum.
nazik yorumlariniz icin cok tesekkur ediyorum
[img]www.tonymorris.com/ghostsignoff.jpg[/img]
güzel başarılarının devamını diliyorum
merak ettiğim bi konu var bu makinaların ön ve arka dişlileri özelde şu yağılama hep takılıyo kafama acaba yağı pompalarındada bi deişiklik varmı motorların beni aydınatırsan sevinirim.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Tek kelime konuşucam hepsini ben öğrettim iyi bir öğrenciydiŞaka bi yana söylenecek söz yok mükemmel akrobasiler tebrikler
adamım sende yetenek var. Ama ben herşeyi amacına uygun kullanmayı tavsiye ederim. Motorsikletin amacının tek teker üzerinde zıplamak olduğunu düşünmüyorum.
uzun zamandır yeni fotolar eklemiyordun siteyi hatırla ve fotolarını ekle zevkle izliyoruz başarılar..
yaptığın emek harcanmış birşey ama kafandaki o kaskın desenei AMERİKA bayrağını çok fazla andırıyor. takacak başka bişi bulamadın mı? kask arai
( hondanın tavsiye ettiği) ama desen iğrençççççççççççççççççççççççç. tabii fikir senin fikrin. hoşuna gittiyse.....
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Cok iyi gercekten. Tebrikler. Yarismalarin sonuclarini da haber verirsen seviniriz
Because you are mine. I walk the line..
kask dışında bir koruman yok. antreman da olsa hiç düşmüyormusun?
The World is yours...
çok güzel hareketler.tebrikler.türkiyeye gelsen canlı izlesek daha güzel olacak.
http://www.motosiklet.net/forum/tekn...r-bilmece.html
Paylaşımlarınız için teşekkürler.
Yağlamada olabilecek olası sorunlara karşı fazla yağ mı koyuyorsunuz?
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
aman dikkatli ol güzel ve yetenek gerektiren bir iş yapıyosun.ama dikkat ettiğim şey ise böyle tehlikeli hareketleri neden korumasız yapıyosun
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
[img]www.tonymorris.com/ghostsignoff.jpg[/img]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)