Evet ne yazıkki biz bunlardan mahrumuz
Reklamlar
-
Dostlar bu gün internette dolaşırken aşağıda linkini verdiğim siteyi buldum.[http://www.dansmc.com/mc_repaircourse.htm
Bu sitede olan bilgileri az işten anlayan biri okursa kalifiye bir motosiklet ustası olur.Ama ne yazıkki ingilizce çok kısıtlı
Acaba diyorum ülkemizde böyle bir site varmı.
Yoksa verimliliğin artması için acaba birileri(resmi de olabilir)tercüme edemezmi.
Not:Lütfen bahse konu siteyi tam inceleyin,o kadar tatminkarki,aklınızdaki bütün soruları dilini anlamasanızda resimlerle bile anlatıyor
Reklamlar
-
evet çok bilgi dolu bir site ama malesef ingilizce eksikliği var
-
türkiyede böyle değerli bilgiler içeren motosiklet hakkkında sayfalar var veya yok..çünki avrupadaki kadar motosiklet kültürümüz gelişmedi diye düşünüyorum..belki ileride yapan olur...çat pat ing.olduğundan az çok okudum..güzele benziyo..dediğim gibi..
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
-
Arkadaşlar katkılarınızı bekliyorum.Biliyorumki o sitedeki bilgileri tamamen türkçeleştirecek kapasitede bilgiye sahip arkadaşlarımız var.forumda sorulan çoğu gereksiz,laf kalabalığı (maksadını aşıyorsa şimdiden özüe dilerim)sorular o sitede zaten yayınlanıyor.Sözün kısası ben böyle bilgilendirici site görmedim.Gerekeni yapalım
EEE yokmu bir yardımsever
-
arkadaşlar ben bayağı bi çevirebiliyorum bunu. fakat çok uzun. bunu birkaç kişi paylaşsak çok kısa sürede yaparız. fakat benim çevirmem biraz zaman alır. öğrenciyiz malum bu sene son. bitirme ödevler vs çok yoğun olucam. yardımcı olmak isteyen arkadaşlar walktodark@hotmail.com adresinden msn veya e-mail yoluyla bana ulaşsınlar. bitirdikten sonra da isteyen arkadaşlara göndeririz
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
-
tyler_durden
arkadaşım içeriğini okudu isen acaba gerçekten bilgilendiricimi bizi aydınlatırsan sevinirim.Birde arkadaşlar böyle önemli bir konuya neden bu kadar kayıtsız."MODERATÖRLER NERDE" lütfen yardım
-
@bini69
içeriğe bayağı bir baktım. bu bilgiler, motordan hiç anlamayan arkadaşlar için kullanışsız ve faydasız bilgiler.biraz profesyonel seviyede hazırlanmış. bunlardan faydalanabilmek için, biraz altyapıya sahip olmak gerekiyor. şahsen benim için ufak birkaç yer dışında faydası olmaz.
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
-
Evet Tyler_durden haklı olabilirsin ama unutmaki o metinlerde yakalayabileceğimiz bir hava ayarı öğretisi benim sorunumu çözer.Unutmaki halen hava ayarının ne işe yaradığını ve nasıl yapıldığını anlatan olmadı.Bazı anlatımlar oldu mesela tam sıkın 1,5 tur gevşetin gibi, ama madem ayar sabit olarak öyle neden ayarlı vida koymuş fabrika.
Yani bazen ufak tefek bilgiler çok önemli oluyor
-
DAN'S ONLINE
MOTORCYCLE REPAIR COURSE sitenin manşeti.
anlamı: DENS'IN (İSİM) SANAL MOTORSİKLET ONARIM ATÖLYE ALANI
Bir Motorun tüm bakımlarını ustaca yazmışlar ve aksamına göre sıralamışlar cok yararlı bilgiler var ama keşke bu sitenin türkçesi de olsa.
-
Bencede yararlı bir siteye benziyor. Ama tyler_durdeninde dediği gibi biraz alt yapıya sahip olmak lazım. Bildiğim kadarıyla ingilizce yazıları Türkçeye çevirebilen bir program vardı. Ben bir ara kullanıyordum ve domo olduğu için birde yazılımı (cd si) olmadığı için yardımcı olamıyacam. Fakat hatırladığım kadarıyla programın ismi Proçeviri olması lazım....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler