Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bilgim yok fikir almak istiyorum

REKLAM ALANI

selamlar arkadaşlar ben bundan 5 ay önce falan northwing 150 lik bi scooter aldim. ve şu an 2500 km ye yeni geldi. bunun bakımlarını aldığım yeremi yaptırmak zorundayım ? 20 ytl işçilik yağ içinde 20 istiyor bu fiyat yüksekmidir. bi kaç kişiden 10000 km lik yağlar olduğunu duymuştum motora bu tarz yağlar konulabilirmi ? istanbulda ucuz servis veren bi kaç servis önerebilirmisiniz. sanki kazıklanıyor gibiyim. 1500 km de kayış zarar görmüş değiştirelim dediler ve bu motor 20 ytl ile 180 km yapiyor bu nasıl sizce iyimi. bunlara fikir sunabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    bence normal ama orjinal kayışı çok adi bir mal olabilir bence değiştirmekte yarar var.. Aynı laf banada söylendi değiştirmedim kazıklıyorlar dedim bu seferde 3500 kmde kayış koptu tamamen

başka fikirleri olan yokmu bu sölediklerime .. yap kendim değiştirebilirmiyim buna 20 + 20 = 40 fazlaymış gibi geliyor bana sanki. servisine götürmek zorundamiyiz bunu illaki

Motosikleti
    Mobilet 52cc
    kardeş motorumun yağını ben kendi elimle değiştiriyorum petrol ofislerinden 1lt yağ 5 ytl ben değiştiriyorum 5ytlye mal oluyor tavsiye ederim eğer anlıyorsan yağ değiştirmekten scooterin kayışları 8000kmde bir değiştirilmeli
    [COLOR="Pink"]63AH057[/COLOR] [COLOR="Magenta"]Modifiye [/COLOR][COLOR="Plum"]Bizim [/COLOR][COLOR="Red"]İşimiz[/COLOR]

Forumdan Uzaklaştırıldı
    20/50 yağ koyucaksın hocam çok kolay değiştirebilirsin. Ama kayış olayını hiç kendim değiştirmedim o yüzden birşey söylemem imkansız

anladımda herifler şey diyorlar yani bakımları burda yapılmazsa garanti dışı kalacaktır motor diyolar oda korkutuyor bu sefer. zaten sadece motor garantiliymiş ama yani motorda ne bozulurki bozulsa ne tutar bunları bilmediğimiz için gidip paşa paşa kazık yiyoruz sanırım heriflerden.

ucanteneke5 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Super Tenere xt1200z. Actros 1841 megaspais.
    Alıntı arap034 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş motorumun yağını ben kendi elimle değiştiriyorum petrol ofislerinden 1lt yağ 5 ytl ben değiştiriyorum 5ytlye mal oluyor tavsiye ederim eğer anlıyorsan yağ değiştirmekten scooterin kayışları 8000kmde bir değiştirilmeli
    dostum iyi söyliyosunda senin motor iki zamanlı olduğundan açık yağı koyabilirsin ama dört zamanlılara 10\40 gerekiyo yarı sentetik.
    Alıntı bybrut adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    20/50 yağ koyucaksın hocam çok kolay değiştirebilirsin. Ama kayış olayını hiç kendim değiştirmedim o yüzden birşey söylemem imkansız
    yağı anca garanti dışı kalınca deiştirebilir kendisi yoksam sonra garantiden yapmazlar.birde dört zamanlı motora 10\40 koyman gerekiyo çünkü yağı pompaları zaten dandik birde 20\50 koyunca motor soğukken pompayı kırma olasılığı çok yüksek sonra motoruda yakma yani.
    kayışa gelince mecbur deiştirecen ve hatta hondaların kayışını taktır biraz daha pahalı ama daha uzun dayanıyo.
    Alıntı kervanci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anladımda herifler şey diyorlar yani bakımları burda yapılmazsa garanti dışı kalacaktır motor diyolar oda korkutuyor bu sefer. zaten sadece motor garantiliymiş ama yani motorda ne bozulurki bozulsa ne tutar bunları bilmediğimiz için gidip paşa paşa kazık yiyoruz sanırım heriflerden.
    doğuru söylemişler motorsiklet yeniise becbur servise git ve garanti belgesini imzaalat çünkü baya bi ağrıza çıkabilir motordan fazla güvenemessin çin mallarına.
    kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Hayat ENDURO yla başlar
    ENDURO yla devam eder
    ENDURO yla biter.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)