keeway hurricane bilen varsa bir baksın YARDIM
Reklamlar
-
tanısma bölümüne bi konu acmıstık zaten oyuzden direk söliyim aranızda artık motoru kitap gibi bilen dostlar vardır sadece merak ediyorum bizim 50 cc hurricane 50km yi gecmiyor yutube izlerken 80 yapıyor bazı internet sayfalarındanda 70i gectigini duymustum fakat bi turlu nedenini bulamadım eger aranızda bilen varsa lutfen yardım etsin bazıları hız kesici var diyolar böle bişi olabilirmi acemiligimize verin daha yeni basladık motor konusundaki ustalardan yardımlarınızı bekliyoruz
Reklamlar
-
Hız kesiciyi senden habersiz koyamazlar motoruna, ikinci el değilse tabii. Eğer sıfırsa rodaj zamanında motoru yormaman motorun ileri ki km'lerinde daha sağlıklı ve hızlı gitmesini sağlar.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
50 cc e de hız kesici koyuyolarsa allah bildiği gibi yapsın onları ne diyim
sorun başka bişidir.
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
-
valla ikinci el almıstım motorcuya goturursem anlarmı
-
Tabii ki anlar işleri o Ama 50 cc motorun daha ne kadar hızlı gitmesini istiyorsun ki.. Sen bakma o diğer motorlara, motor değil kullanıcıdır önemli olan.. Yani sen de bitiyor iş
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
cok bişey beklemede o motordan 43km max hız yazar onda 50 kmde fena bi hız diildr ona göre rodajıda cok ii yapılmamıssa en fazla buji hava filtresi fln degişip brz dha güçlendirebilirsin
true love..
Drift Religion
-
cevaplar için cok tesekkur ederim sagolun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)