şekil olarak çok iyi ama çok küçük.ayrıca deponun altında kocaman bir boşluk vartürkiyede o boyuttaki bir motosiklet görünmez araçların arasından.bööehh
şekil olarak çok iyi ama çok küçük.ayrıca deponun altında kocaman bir boşluk vartürkiyede o boyuttaki bir motosiklet görünmez araçların arasından.bööehh
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
TR'ye gelirse ve orda yazıldığı gibi 1000 dolardan verirlerse koşa koşa gidip alırım ama hiç sanmıyorum geliceğini
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
yere çok yakın bize gelmez. Onla değil trafiğe bakkala kadar bile gidemezsiniz.Bir çukura girseniz haliniz duman
lezzet gider,mesuliyet kalır...
harley yapıstırması takarım buna bide abartı egzos oldu sana harley =)
çok beğendim ben de....
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
böle bişey vardı arkadaşımada
adapazarında yaşıyo kendisi
toplicam falan diyodu..
GKN MOTORS
orta kisim kapatilamazmi onu yapacak body shop yokmu motoru gizlersek bu motor daha alimli gorunur diye dusunuyorum
ahanda fotoları buldum silmemişim bilgisayarımdan
GKN MOTORS
Orangecounty'nin custom'larına benziyo.Bi ihtimal programlarında "kendiniz bile toplarsınız" dedikleri kit'ler bunlar olsa gerek.Ellerine sağlık panser.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
buyuk bi zevkle tesekkur ederim herkese
güzelmişşş ahh ahh bnun yarısınba bilenem razıyım
herkez kapmış motorunu iyi ama ben nasıl motor sahibi olucammmm.Ağlamak istiiiyomm ya motorum yokkkkkkkkkk:salut:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)